1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Socrates -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,7 / 10
Puhtaus
 
8,7 / 10
Palvelu
 
8,9 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,0 / 10
Huone/huoneisto
 
9,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,9 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,8 / 10

10 viimeisintä arvostelua


9 10:stä

Marjo,
Helsinki

+
-siisti, tilava huone, rauhallinen, ilmastointii
-
- lisävuoteet olivat kehnot

Vahvistettu asiakas: 2019-06-30


10 10:stä

Lasse,
Vantaa

+
Ystävällinen henkilökunta, hyvin varusteltu huone, maksuton ilmastointi ja tallelokero, sijainti lähellä rantaa ja peruspalveluja, siivous joka päivä.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-06-30


9 10:stä

Saila,
Kokkola

+
Kaikella tapaa oikein hyvä, siisti ja rauhallinen hotelli.
-
Harmitti hieman, kun valitsimme hotellin, missä piti olla kuntosali, mutta se olikin poissa käytössä.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-23


8 10:stä

M,
Vantaa

+
-
Hotellin Socrates/Karpathos kuvausta nettisivuilla voisi muuttaa kohtaa "Etäisyys keskustaan 850 m". Tie on poikki, joten keskustaan joutuu kiertämään pitkän matkan päästä ja matka on varmaankin lähempänä 1,5 km kuin 850 metriä. Esim. Karpathos Villagesta on tällä hetkellä varmaan lyhyempi matka keskustaan, ja sen hotellin kohdalla lukee 1,3 km. Valitsin hotellin mm. keskustan läheisyyden vuoksi, ja petyin kyllä siihen.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-16


9 10:stä

Laura,
Isokyrö

+
Sopivan pieni hotelli, kerrankin oli mahdollisuus käyttää uima-altaan lepotuoleja, kun ei ollut 100 eläkeläistä varaamassa niitä jo aamuyöllä. Kaksiomme oli todella tilava ja viihtyisä. Ilmastointi toimi hyvin. Henkilökunta oli erittäin ystävällinen.
-
Aamiainen hotelliin tekisi siitä täydellisen.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-02


10 10:stä

Leil,
Porvoo

+
Hyvällä paikalla siisti huoneistohotelli.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-06-02


9 10:stä

Ida,
Kuopio

+
Henkilökunta oli erittäin avuliasta ja ystävällistä
-

Vahvistettu asiakas: 2019-06-02


8 10:stä

Minna,

+
Ystävällinen henkilökunta
-
Kulku huoneeseen oli allasalueen kautta= ei hyvä, toisinaan liukas ja miten mahdollisessa hätätilanteessa pelastusautot pääsevät lähelle ? Uima-altaaseen veden lämmitys

Vahvistettu asiakas: 2019-05-26


9 10:stä

Ville,
Kouvola

+
Siisti kokonaisuus ja ystävällinen henkilökunta.
-
Allasbaari olisi hyvä.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-26


9 10:stä

Sari,
Helsinki

+
isot huoneet, uudet keittiövälineet ja astiat. siivous ja pyyhkeiden vaihto joka päivä. kausi oli alussa joten tosi hiljainen hotelli oli mutta se sopi meille. erittäin ystävällinen omistajapariskunta! ehdottomasti suosittelen ko. hotellia kaikille! perheet, pariskunnat, yksin matkustavat.
-
ei tule mieleen, kaikki toimi hyvin

Vahvistettu asiakas: 2019-05-19


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Socrates -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4,5/5 Nukkuminen
 • 5/5 Huoneet
 • 5/5 Palvelu
 • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 5/5 Siisteys

100% matkustajista suositttelee

70 arvostelua
Erinomainen
 
57
Erittäin hyvä
 
13
Hyvä
 
1
Ei kovin hyvä
 
0
Huono
 
0

Viimeisimmät 5 arviota

15.7.2019

Kirjoittanut Merja K Masku, Suomi

Rauhallisella paikalla

Hotelli on kahdessa rakennuksessa, joiden välissä on uima-allas. Olimme 2 viikkoa apartementoksen puolella. Näkymä merelle, joskin aika niukasti merta 2 kerroksesta näkyi. Viihtyisän oloinen paikka, kaksiossa tilavat huoneet, olohuone pienen keittiön kanssa ja erillinen iso makuuhuone, jossa parisänky. Erittäin siisti ja tilava oli myös kylpyhuone, jossa oli mukava kulma kylpyamme. Keittiön varusteet oikein hyvät, kahvin-ja vedenkeitin sekä voileipägrilli ja pieni jääkaappi. Astiasto hyvin riittävä ja erittäin kattava. Iso parveke, jolle pääsi sekä makuuhuoneesta että olohuoneesta. Ilmastointi molemmissa huoneissa. Erittäin ystävällinen henkilökunta. Päärakennuksessa myös pieni baari. Myös ilmainen kuntosali alakerrassa. Siivous 6 krt viikossa ja pyyhkeet vaihdettiin joka toinen päivä. Ilmainen Wifi ja tallelokero. Rantaan tosi lyhyt matka sekä lähimpään pieneen minimarkettiin, jossa muuten aivan mahtavan ystävällinen pariskunta. Suosittelen Socratesta ehdottomasti.

 
19.10.2017

Kirjoittanut Johanna R

Aivan ihana hotelli!

Hotelli on todella mahtava. Matkustimme alle vuoden vanhan lapsen kanssa, ja etukäteen jännitin, saako vauva sängyn sillä hotelli ei vastaanottanut ennakkovarausta siitä. Kun saavuimme hotellille, hotellin omistaja antoi lapsiperheille ensimmäisenä huoneet ja tuli itse esittelemään meille huoneen. Huone oli iso ja tilava. Parveke oli todella iso. Vauvalle löytyi sänky ja syöttötuoli. Hotellin omistaja pariskunta oli hyvin ystävällistä, ja palveli henkilökohtaisesti. Loman loputtua tuli melkein surku, kun piti lähteä pois. Siivous toimi loistavasti ja huoneet olivat siistejä. Mikäli vielä palaamme Karpathokselle, menemme varmasti tähän hotelliin uudestaan.

 
30.5.2017

Kirjoittanut KariP447

Lomamme .

Tämä hotelli oli todella positiivinen yllätys . Huoneisto tosi tilava , kaikki tarpeellinen oli . Ilmainen Wifi ,tallelokero , keittiö ja ilmastointi ! Henkilökunta todella sydämmellisiä , niin lapset kuin vanhemmatkin , kaikki töissä yrityksessä ! Oli hieman herkkä hetki pois lähtiessä ! Jäi yksi parhaimmista kokemuksista kreikan hotelleista ! Ei melua , rauhallinen ympäristö . Pikadiaan kiva kävelymatka , joitain satoja metrejä , ranta lähellä . Pikadian ranta on pitkä ja hyvä . Pikadian puoleinen pää suosii lapsiperheitä. Paljon olisi hyvää sanottavaa niin hotellista kuin karpathoksesta , mutta käykääpä viihtymässä ! Meillä kuudes reissu pikadiassa.

 
27.6.2018

Kirjoittanut MereteOO Stavern, Norja

Lovely apartment and a warm welcome

We arrived quite late in the evening but were greeted by the hotel manager Chrisa with a warm smile and a cold bottle of water. All guests were shown to their apartments and taken good care of. The apartment is of good standard with WiFi, small kitchen, two air cons and some toiletries. The apartments have a nice pool, fitness room and balcony. As we have a late flight we wanted to go to the beach and agreed with Chrisa to be able to take a shower by the fitness room after we came back. She would arrange for fresh towels. The apartments are about 10 minutes walking distance to the city center but both restaurants and a mini market is close by. Highly recommended from my side and we would love to come back here :)

 
2.10.2017

Kirjoittanut Andreas L

Great hotel with friendly staff

A very good kitchen. Soft beds. A nice pool and super friendly staff. But best of all is the gym! Everyting you need in one place :) if you want to rent a car there is a good place just next door. 2min walk to the beach and 10min walk to town