1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Atlantis (Karpathos) -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
7,8 / 10
Puhtaus
 
8,6 / 10
Palvelu
 
8,2 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,5 / 10
Huone/huoneisto
 
7,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,1 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,0 / 10

10 viimeisintä arvostelua


8 10:stä

Marika,
Rovaniemi

+
-
Ilmastointilaite pois sängyn päältä ! Mieheni sai siitä ikävän flunssan. Aamupalaa voisi myös vähän kehittää monipuolisemmaksi.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-14


8 10:stä

Veijo,
joensuu

+
henkilökunta, siivous.
-
aamupalaan vaihtelua.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-07


8 10:stä

Aino,
Tampere

+
Hyvä sijainti, lähellä ravintolat ja ostoskadut. Hyvä ja rauhallinen,siisti hotelli.
-
Aamupalaan vaihtelua ja fresh oringejuice eikä jotain juomaa.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-23


5 10:stä

Jari,
Turku

+
Siisteys, loistava sijanti
-
Aamiasella voisi olla kahvi- ja teeautomaaatit. Vähän väliä tietyt tuotteet loppu ja sai odotella tuotteiden täyttämistä. Aamiainen oli suppea, joten vaihtelua vaikka keitetyt ja paistetut kanamunat vaihtelisi päivittäin.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-16


8 10:stä

Satu,
Turku

+
Tilava parveke (meillä meren puolelle) sekä toimiva huone, jossa hyvin tilaa vaatteille, paljon henkareita ja paljon laskutilaa omille tavaroille. Aamupala odotuksiin nähden ja kreikkalaisittain jopa runsas ja monipuolinen:)
-

Vahvistettu asiakas: 2019-06-02


7 10:stä

Guy,
Kruunupyy

+
Sängyt erittäin mukavat. Ystävällinen henkilökunta. Hotellin sijainti hyvä, rauhallista mutta lähellä kaikkea.
-
Suihkusaippua oli tosi vähän, pakattu pienessä pulloissa, ei ympäsitöystävällistä. Huoneenavaimet vaikea otta mukaan taskussa, isot ja painavat. Aamiainen kaipaa lisää vaihtelua

Vahvistettu asiakas: 2019-05-26


8 10:stä

Jaana,
Naantali

+
Sijainti, siisteys. Kaapeissa riittävästi henkareita. Kaksi isoa tyynyä sängyissä.
-
Aamiaiseen ehkä vähän vaihtelua. Mehut tuoremehuiksi (esanssinmakuisia). Kahvi laihaa. Hyvin kuitenkin kävi kauppansa!

Vahvistettu asiakas: 2019-05-19


10 10:stä

Anne-Marie,
Hanko

+
Kivat työntekijät, ja hotellin sijainti on täydellinen
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-12


8 10:stä

Sone,
Hml

+
Sijainti, patjat eli sänky
-
Aamiaispöydissä olisi aina tarjottavaa ja laadukkaampaa ruokaa sekä lämmintä vettä suihkusta

Vahvistettu asiakas: 2019-05-12


8 10:stä

,

+
Erittäin ystävällinen henkilökunta!
-

Vahvistettu asiakas: 2018-10-21


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Atlantis (Karpathos) -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 3,5/5 Nukkuminen
 • 3,5/5 Huoneet
 • 4/5 Palvelu
 • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4/5 Siisteys

71% matkustajista suositttelee

102 arvostelua
Erinomainen
 
26
Erittäin hyvä
 
34
Hyvä
 
25
Ei kovin hyvä
 
12
Huono
 
5

Viimeisimmät 5 arviota

6.7.2019

Kirjoittanut Jokke7

Hotelli Atlantis, Karpathos

Ystävällinen ja avulias henkilökunta, pienehkön perhehotellin kotoisa tunnelma. Huoneet ovat siistejä. Sijainti lähellä rantaa, kauppoja ja ravintoloita. Aamiainen yksinkertainen. Iltaisin ulkoa kuuluu elämän ääniä.

 
3.9.2018

Kirjoittanut Veera V Länsi-Suomi, Suomi

Siisti hotelli hyvällä sijainnilla

Valitsimme hotellin huokean hinnan ja hyvän sijainnin takia, ja tätä saimme. Hotelli oli siisti sekä huoneiden puolesta, että allasalueella. Aamiainen ei ollut suomalaiseen makuun mikään luksus, mutta kyllä sillä aamupäivän pärjäsi. Meillä oli huone alimmasta kerroksesta altaan puolelta, joka oli mukava siinä mielessä, että pääsi suoraan terassinovesta altaalle, mutta toisaalta ulkopuolelta kuului jonkun verran ääniä huoneeseen. Allasalue oli melko pieni suljettu tila, ei siis näkymiä muuhun kuin seiniin. Uudistettu kuitenkin melko hiljattain. Ei allasbaaria, ja kyltin mukaan alkoholijuomia ei altaalle saanut tuoda. Hotellissa näkyi lähinnä ruotsalaisia meidän ja yhden muun suomalaisseurueen lisäksi. Sijaintina täysi 10, keskusta kirjaimellisesti kulman takana ja rannalle lyhyt matka.

 
23.8.2018

Kirjoittanut Tafi A

Ajatukset

Yleisesti ottaen ok hotelli, sillä siitä sää mistä maksa. Henkilökunnat ovat ollut ystävällisiä (ja kaikki muut paikkalliset kreikkalaiset oli tosi mukavia kuten kaupoisssa ravintoloissa tms.) see oli plussa muuta siit taas aamupala ja muut palvelut kuten wifi, ilmastoini jne. olisi voinut olla hieman paremppi tai mukana hinassa. Isoin ongelmat ollut paikkallisten lasten meluja hotellin edessa oleva jonkun valtion museon pihassa.Jota alkoi joka pv n klo17 6-10v vuotiat lapset ja sitten kun ne lopettivat, paikkasta otti haltuun pigadian teeinit 12-16v, ja see kesti n klo 20-02 amuun asti. Ne riahuivat, soitti musikkeja, kirjoili toiselle jne.. En sosittele tämä hotelli (2/10) varsinkin heille jotka ovat tulossa tähän saaren lomaa ajatteelen.

 
27.5.2017

Kirjoittanut mirkkis85 Helsinki, Suomi

Keskitasoinen hotelli hyvällä sijainnilla

Mukava pieni perhehotelli. Meillä oli näkymä altaalle ja huone oli rauhallinen. Suihkussa huonohko vedenpaine ja välillä lämminvesi lopussa. Aamiainen oli suppea ja kahvi laimeaa suomalaiseen makuun. Aamiaistarvikkeet usein lopussa, samoin kuin haarukat. Huoneessa tv, minijääkaappi ja hiustenkuivaaja. Lisämaksusta tallelokero ja ilmastointi, toukokuun lopussa ei tarvetta ilmastoinnille. Netti ilmainen puolituntia päivässä, muuten 20€/vk. Pienehkö allasalue aurinkovuotein.

 
9.10.2018

Kirjoittanut Marinos P Salt Lake City, Utah

Nice place and great location

This is a very nice hotel, clean and quiet. It has a fantastic sea view, and the port and many restaurants are only minutes away. Right around the corner is a excellent restaurant. And within 100 meters is a mini-market, and a cafe. Parking is limited, but I never had any trouble finding a spot. It is family run, and John and George are very friendly hosts. The breakfast is minimal, but good.