1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Juniorsviitti

Tilavia juniorsviittejä, joissa on pieni istuinryhmä. Lisävuode nojatuolista. Satelliitti-tv, puhelin, minibaari, espressokone ja kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi ja kaapelilla toimiva internet. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja -tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, vuoristonäkymä. Siivous 7 kertaa/viikko.
Huonekoko: noin 52 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 1-2 lasta.

Kahden hengen huone

Moderneja kahden hengen huoneita. Lisävuode nojatuolista. Satelliitti-tv, puhelin, pieni jääkaappi, kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi ja kaapelilla toimiva internet. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja -tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Osassa merinäköala. Siivous 7 kertaa/viikko.
Huonekoko: noin 28 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Kahden hengen huone, suora merinäköala

Moderneja kahden hengen huoneita. Lisävuode nojatuolista. Satelliitti-tv, puhelin, minibaari, kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi ja kaapelilla toimiva internet. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja -tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 kertaa/viikko.
Huonekoko: noin 28 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Perhehuone

Isoja perhehuoneita, jotka koostuvat kahdesta väliovellisesta kahden hengen huoneesta. Lisävuodemahdollisuus nojatuolista. Satelliitti-tv, puhelin, pieni jääkaappi, kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi ja kaapelilla toimiva internet. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja -tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 kertaa/viikko.
Huonekoko: noin 56 neliömetriä
Soveltuu enintään: 4-6 hengelle, joista 2 lasta

Sviitti

Sviittejä kahdella kylpyhuoneella. Huoneet sijaitsevat ylimmässä kerroksessa upealla merinäköalalla. Lisävuode nojatuolista. Satelliitti-tv, puhelin, minibaari, espressokone ja kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi ja kaapelilla toimiva internet. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja -tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 kertaa/viikko.
Huonekoko: noin 60 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1-2 lasta

Yhden hengen huone

Yhden hengen huone on samanlainen kuin kahden hengen huone. Satelliitti-tv, puhelin, pieni jääkaappi, kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi ja kaapelilla toimiva internet. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja -tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 kertaa/viikko.
Huonekoko: noin 28 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1 hengelle