1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Juniorsviitti

Tilavia juniorsviittejä, joissa on pieni istuinryhmä. Lisävuode nojatuolista. Tv satelliittikanavilla, pieni jääkaappi, espressokone ja kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi ja kaapelilla toimiva internet. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja -tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Parveke, vuoristonäkymä. Siivous 7 kertaa/viikko.
Huonekoko: noin 52 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 1-2 lasta.

Kahden hengen huone

Moderneja kahden hengen huoneita. Lisävuode nojatuolista. Satelliitti-tv, puhelin, pieni jääkaappi, kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi ja kaapelilla toimiva internet. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja -tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Parveke. Osassa merinäköala. Siivous 7 kertaa/viikko.
Huonekoko: noin 28 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Kahden hengen huone, suora merinäköala

Moderneja kahden hengen huoneita. Lisävuode nojatuolista. Tv satelliittikanavilla, pieni jääkaappi ja kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi ja kaapelilla toimiva internet. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja -tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 kertaa/viikko.
Huonekoko: noin 28 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Perhehuone

Isoja perhehuoneita, jotka koostuvat kahdesta väliovellisesta kahden hengen huoneesta. Lisävuodemahdollisuus nojatuolista. Tv satelliittikanavilla, pieni jääkaappi, kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi ja kaapelilla toimiva internet. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja -tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 kertaa/viikko.
Huonekoko: noin 56 neliömetriä
Soveltuu enintään: 4-6 hengelle, joista 2 lasta

Sviitti

Sviittejä kahdella kylpyhuoneella. Huoneet sijaitsevat ylimmässä kerroksessa upealla merinäköalalla. Lisävuode nojatuolista. Tv satelliittikanavilla, minibaari, espressokone ja kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi ja kaapelilla toimiva internet. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja -tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 kertaa/viikko.
Huonekoko: noin 60 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1-2 lasta

Yhden hengen huone

Yhden hengen huone on samanlainen kuin kahden hengen huone. Satelliitti-tv, puhelin, pieni jääkaappi, kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi ja kaapelilla toimiva internet. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja -tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Parveke. Siivous 7 kertaa/viikko.
Huonekoko: noin 28 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1 hengelle