1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Alimounda Mare -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
9,0 / 10
Puhtaus
 
9,2 / 10
Palvelu
 
9,0 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,3 / 10
Huone/huoneisto
 
9,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,0 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,0 / 10

10 viimeisintä arvostelua


9 10:stä

,

+
Allas, huone merelle, aamiainen
-
Tv oli surkea!!!

Vahvistettu asiakas: 2019-06-30


8 10:stä

Antero,
Joensuu

+
Palvelu oli todella hyvää. Minimarket oli edullinen ja aamupala oli loistava. Uima-allas
-

Vahvistettu asiakas: 2019-06-30


8 10:stä

Elina,
Lahti

+
Ilmastointi toimi hyvin. Huone oli mukavan kokoinen ja uusi. Ruoka oli hyvää ja aamupala monipuolinen. Todella siisti kaikin puolin, niin huone kuin hotellialuekin. Siivooja kävi joka päivä. Tervetulohedelmät ja viini olivat todella mukava yllätys. Henkilökunta oli todella ystävällistä. Spa:n hoidot olivat kohtuu hintaisia ja laatu oli todella hyvä. Itse otin geelilakkauksen ja kasvohoidon.
-
Meidän huone ei ollut hotellialueella vaan erillisessä rakennuksessa. Silti hinta oli sama. Huoneessa ei toiminut puhelin ollenkaan ja parvekkeen ovi oli rikki. Tämä korjattiin matkan aikana. Äänieristys oli todella huono. Kuulimme kun yläkerrassa asioitiin vessassa.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-23


8 10:stä

Kristiina,
Vantaa

+
Siisti, hyvä ilmastointi, hyvä palvelu, upea allasalue
-
Kuntosali oli totaalisen surkea, ei voi edes sanoa kuntosaliksi, enkä mainostaisi tuollaisenaan edes nettisivuilla. SPA -palvelut olivat kalliita ja jemmassa kellarissa, miksi? Hierontapiste kannattaisi tuoda ulos altaan läheisyyteen, siinä voisi tehdä myös manikyyrejä ja jalkahoitoja, asiakkaat voisivat tilata hoidon ajaksi kylmää juotavaa, se olisi luxusta. Kenties hintaakin voisi näin vähän lasjea. Iso allas mahdollistaisi esim. vesijumpat. Hotelli delkeästi haluaa tarjota hyvinvointia, joten allasjumpat olisivat hieno, sekä hauska lisä palveluihin. Jumpat myös katkaisisivat pitkään jatkuneen makoilun, ja innostaisi ihmisiä veteen.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-23


8 10:stä

,

+
Siisteys , meren läheisyys, maisema, hyvä matka kaupunkiin, allasalue ja sen aurinkopedit ja varjot.
-
Hotellihuoneiden ääneneristys oli heikko huoneen oven ja parvekeoven osalta. Äänet käytävästä kuuluivat huoneeseen, koska ovissa ei ollut kynnystä eikä tiivisteitä. Myös yöllä parvekeoven kautta kuului ulkopuoliset äänet hyvin huoneeseen ja häiritsivät jonkin verran nukkumista. Palveluiden ja ruokien hintataso poikkeuksellisen korkea. Minimarketin tuotevalikoimaa voisi laajentaa.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-23


8 10:stä

,

+
-
Kamala natiseva sänky. Huone kulunut ja vanhanaikainen.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-23


9 10:stä

Kaisa ,
Jyväskylä

+
Sijainti, siisteys, tasokas kokonaisuus. Runsas aamiainen, plussana tuoreet smoothiet. Erityismaininta ystävällisille ovimiehille. Allasalue hyvä ja allaspyyhkeet plussaa. Hoitolan/span palvelut myös kokeilemisen arvoisia. Terveisiä osaavalle Marialle hyvästä manikyyristä.
-
Näin ison hotellin olisi hyvä kiinnittää enemmän huomiota ympäristöystävällisyyteen. Esimerkiksi täytettävät suihkugeelit, shampoot ja body lotionit olisi todellinen ekoteko pienten kertakäyttöisten tuotteiden sijasta noin suurilla matkustajamäärillä. Aamiaisvalikoimaan olisin kaivannut maitotuotteiden rinnalle vaikkapa kaurapohjaisia vaihtoehtoja. Hotellin oman minimarketin valikoiman monipuolistaminen saisi myös peukun nousemaan pystyyn.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-16


7 10:stä

,

+
Hieno allasalue, upea näköala huoneesta, siistiä. Kävelymatkan päässä ravintoloista.
-
Henkilökunta ei ole osaavaa jokp kielitaidon tai ammattitaidon puutteen vuoksi. Pyydettäessä esimerkiksi huoneeseen astioita tuli aina väärät. Aamiainen on hälyinen. Iltaisin on livemusiikkia aivan liian lujaa.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-16


10 10:stä

Anne,
Iisalmi

+
Huikean ystävällinen henkilökunta ja upealla näköalalla( meren äärellä) oleva allasalue. Ihana huone merimköalalla
-

Vahvistettu asiakas: 2019-06-16


9 10:stä

Jasse,
Kotka

+
Erittäin hyvä viiden tähden hotelli.
-
Varasimme lisämaksusta huoneen suoralla merinäköalalla. Saimme kuitenkin huoneen, joka oli kohti kaupunkia. Kävimme asiasta sanomassa respassa, mutta pahoittelivat vain tilannetta ja sanoivat että hotelli on täyteen varattu. Eli maksoimme aivan turhaa lisähintaa vaikkei saatu merinäköalaa.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-16


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Alimounda Mare -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4,5/5 Nukkuminen
 • 4,5/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

91% matkustajista suositttelee

1134 arvostelua
Erinomainen
 
751
Erittäin hyvä
 
270
Hyvä
 
80
Ei kovin hyvä
 
25
Huono
 
8

Viimeisimmät 5 arviota

20.11.2016

Kirjoittanut SiniE17

3-4 stars, gym didn't meet expetations

Hotelli hyvällä paikalla, siisti ja tarjoilijat ystävällisiä. Saaren rannat etenkin kaupungin ulkopuolella todella upeita ja vesi kirkasta! Muutama miinus, joita ei tämän tasoisessa hotellissa pitäisi olla: - Iso miinus oli kuntosali, mikä ei vastannut kuvaa ollenkaan ja useat laitteet olivat rikki olleet ilmeisesti jo pidemmän ajan. -Huoneessamme parvekkeen ovi ei lukkiutunut koko loman aikana, vaikka siitä respaan huomautin 4 kertaa eikä kukaan asialle tehnyt mitään. Suosittelen skootteria tai mönkijää, koska saarella on paljon kauniita paikkoja ja rantoja, jotka on pakko nähdä! Ei kannata jumittua kaupunkiin. Autolla näihin voi olla vaikea ajaa, mutta pääsee kyllä perille. Koko saarella vaan 2 bensa-asemaa mikä tulee huomioida. Karpathoksen kaupungissa paljon ravintoloita, joten ei tarvetta all inclusive -paketille. Monesta ravintolasta saa kreikkalaisia tapaksia, joita kannattaa kokeilla. Kävelymatka hotellilta keskustaan.

 
19.7.2016

Kirjoittanut 564harrih

Hieno hotelli. Erinomainen palvelu

Hieno hotelli. Iso uima-allasalue sekä oma ranta-alue. Runsaasti aurinkotuoleja. Aamulla allasvahti pitää huolen, että tuoleja ei varata ja sitten kadota retkille. 30 minuutin jälkeen tuolit vapautetaan. Lounasaikaan voi jättää pyyhkeet varauksen merkiksi. Hyvä ja monipuolinen aamupala. Poolbarista saa joutavia ja snackeja. Vieressä rannassa Sea Side Café, joka hyvä lounaspaikka. Hotellin kosmetologi/hierontapalveluita kannattaa kokeilla.

 
18.7.2019

Kirjoittanut ארנון מ

What a wonderful place!!!

What a wonderful place Karpathos is. What an amazing hotel... The service, the pool, the rooms, the beach. A special thanx to Anastasia from the guest service departmant and Fotini and Sofia from the reception. It was a dream holiday. We will definitely return here. Karpathos, Alimounda....... we love you❤️

 
15.7.2019

Kirjoittanut Tal D

Perfect Hotel

I know Greece and have been many times in the Islands. First time in Karpathos, stayed with a friend and we loved it.The Hotel has a beautiful view from the room's lovely balcony. The room was modern and the bed was so comfortable! We loved the large and perfect temprature pool with a fun bar. The staff was unbelivabley friendly and accomodating. Especially Fotuni and Sofia from the front desk who knew almost every guest personally and Anastasia who made us feel so welcome. The Hotel is a quick walk to Pigadia where all the restaurants and bars are, so you don't even need a car. I'm not usually a trip advisor commentor but... This was the best Hotel I stayed in in Greece for sure.

 
5.7.2019

Kirjoittanut jaripekka75

Another amazing stay!

Second time here and all is still just as superb as last year. The staff really wants you to feel recognized and will make all they can to make your stay as comfortable and relaxing as it can be. Everything is very clean, even the amazing infinity pool. I have never experienced such a clean pool anywhere in Greece. Beds are also the most comfortable we have ever slept in Greece. I (male adult) also slept a night or two in the extra bed intended for our child, it was not the most comfy one, but I had no issues sleeping there either. Some people have complained about the beach (rocks etc.) but if you just go 50 meters to the right, the beach is much better (sand only and no rocks). So there is no reason to complain about that in my opinion.