1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Kaksio

Raikkaita kaksioita, joissa on erillinen makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Osa huoneista on sisustettu perinteiseen tyyliin karpathoslaisilla sängyillä. Karpathoslainen sänky on korotettu sänky/makuualkovi, jonne noustaan portaita. Osa huoneista on maan alla. Keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Vedenkeitin, tv, puhelin ja hiustenkuivain. Kahvinkeitin ja leivänpaahdin. Maksuton tallelokero ja ilmastointi. Suihku ja wc. Parveke, terassi tai maaterassi, osasta merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Osassa huoneistoja sisäänkäynti on ulkotilan kautta. Siivous 6 kertaa/viikko.
Huonekoko: noin 30/45 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi/3-5 hengelle/3-6 hengelle.

Superior-huone

Modernisti sisustettuja superior-huoneita, joissa on televisio ja puhelin. Pieni jääkaappi ja vedenkeitin. Maksuton tallelokero ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Osa huoneista on maan alla ja osa huoneisto on sisustettu perinteiseen karpathosilaiseen tyyliin, jolloin sänkyyn kuljetaan portaita pitkin. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 6 kertaa/viikko.
Huonekoko: noin 24 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2 hengelle

Suurehko yksiö

Suurehkoja yksiöitä, joissa on mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta/vuodetuolista. Osa huoneista on sisustettu perinteiseen tyyliin karpathoslaisilla sängyillä. Karpathoslainen sänky on korotettu sänky/makuualkovi, jonne noustaan portaita. Osa huoneista on maan alla. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Vedenkeitin, tv, puhelin ja hiustenkuivain. Kahvinkeitin ja leivänpaahdin. Maksuton tallelokero ja ilmastointi. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, suuri parveke tai terassi, merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Osassa huoneistoja sisäänkäynti on ulkotilan kautta. Siivous 6 kertaa/viikko.
Huonekoko: noin 26 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 2 lapsia

Yksiö

Raikkaita yksiöitä, joissa on mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta/vuodetuolista. Osa huoneista on sisustettu perinteiseen tyyliin karpathoslaisilla sängyillä. Karpathoslainen sänky on korotettu sänky/makuualkovi, jonne noustaan portaita. Osa huoneista on maan alla. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Vedenkeitin, tv, puhelin ja hiustenkuivain. Kahvinkeitin ja leivänpaahdin. Maksuton tallelokero ja ilmastointi. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, suuri parveke tai terassi, merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Osassa huoneistoja sisäänkäynti on ulkotilan kautta. Siivous 6 kertaa/viikko.
Huonekoko: noin 26 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lapsia