1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Aegean Village -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,6 / 10
Puhtaus
 
8,4 / 10
Palvelu
 
8,4 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,1 / 10
Huone/huoneisto
 
8,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,7 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,7 / 10

10 viimeisintä arvostelua


9 10:stä

Jani,
Vantaa

+
Sijainti, lähirannat, ystävällinen henkilökunta, minimarket
-
Huoneeseen vedenkeitin, erillinen katkaisin , jolla hiljentää vessan tuuletin vaikka valot on päällä. Nairiseva sänky hiljentää. Iltaohjelmaa jollekin päivälle

Vahvistettu asiakas: 2018-10-14


8 10:stä

Markus,
Helsinki

+
Hyvä sijainti, aamupala ja palvelu.
-
Parvekkeiden väliin nökösuojaa. Hotellin ravintola auki koko lomaviikon! Muutenkin ravintola tarjonta väheni kylässä, mistä vähintään maininta niille , jotka tulossa Amoopiin lokakuulle.Osaavat varautua asiaan etukäteen.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-14


8 10:stä

Mauri ,
Kouvola

+
Näköala hieno merelle.
-
Jatketaan palvelua,kunnes viimeinenkin lomaryhmä tai asiakas on lähtenyt.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-14


9 10:stä

Marko ,
Vantaa

+
Ystävällinen palvelu
-
Lento voisi olla esim lähtö klo9 suomesta koska hotellihuoneita saa vasta klo12 jälkee ja joudutiin odotteelee..

Vahvistettu asiakas: 2018-10-14


8 10:stä

,

+
Siisteys, viihtyisyys
-
Petivaatteet

Vahvistettu asiakas: 2018-10-14


8 10:stä

Jake,
Porvoo

+
Upeat näkymät altailta ja ravintolasta. Erittäin ystävällinen henkilökunta
-
Huoneet olivat ankeat. Kylpyhuone homeinen. Valaistus onneton ja vielä tv vain 14 tuumaa.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-07


8 10:stä

Matti,
Lahti

+
Sijainti, rauhallisuus, kauniit maisemat
-
Kylpyhuoneen kunnostus, yksi pistorasia josta virta ei katkea laitteiden latausta varten. Myös ulkovalo ei saisi sammua poissa ollessa.

Vahvistettu asiakas: 2018-09-30


8 10:stä

Martti,
Kalajoki

+
Hyvällä paikalla, mukavat näkymät.
-
Yksiön keittiön varustetaso aika huono, työtilaa ei ole. Mikrouuni pitäisi olla. Ruokapöytäkin onneton.

Vahvistettu asiakas: 2018-09-30


9 10:stä

Marja,
Helsinki

+
Mahtavat maisemat. Rauhallinen.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-09-23


8 10:stä

Päivi,
Mikkeli

+
Siisti, rauhallinen hotelli ja huone. Ystävällinen henkilökunta. Kaunis näkymä huoneen terassilta. Kiva allasalue. Aamiainen pöytiin tarjoiltuna välillä hidas. Ruoka kuitenkin ok. Lähtöpäivänä osa ei ehtinyt saada aamiaista ollenkaan.
-
Aamiaistarjoilun sujuvuuteen kannattaisi satsata.

Vahvistettu asiakas: 2018-09-23


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Aegean Village -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 5/5 Sijainti
 • 4/5 Nukkuminen
 • 4,5/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

94% matkustajista suositttelee

264 arvostelua
Erinomainen
 
182
Erittäin hyvä
 
59
Hyvä
 
14
Ei kovin hyvä
 
6
Huono
 
3

Viimeisimmät 5 arviota

21.2.2019

Kirjoittanut Kerttuhelmiina Tampere, Suomi

Ihana hotelli

Hotellialue oli kaunis, lähirannalle oli lyhyt matka ja huoneet olivat kivat. Hotellilla oli myös pieni kauppa, joka oli kätevää. Lähistöllä ei ollut kunnon ruokakauppaa, mutta haimme aamupalatarvikkeita yms. Karpathoksen kaupungista autolla. Vuokrasimme siis auton loman ajaksi ja hotellin sijainti oli auton kanssa kulkemiseen hyvä.

 
20.10.2018

Kirjoittanut iinaemily Turku, Suomi

Ihana hotelli

Ihana pieni ja rauhallinen hotelli lähellä rantaa! Huone oli siisti ja käytännöllinen isolla parvekkeella, josta upea maisema merelle. Suihku ja wc olisi kaivannut pientä uudistusta, mutta kylppäri oli kuitenkin siisti ja toimiva. Uima-allasalue oli upea ja tarpeeksi tilava. Pienen kävelymatkan päässä pieni rannanpoukama, joka oli kivikkoinen mutta todella kaunis! Meren pohjassa olevia kiviä tuli varoa, koska ne olivat teräviä (suosittelen uimakenkiä). Hotellin henkilökunta oli huolehtivaista ja mukavaa. Ravintolassa ei ollut erikoista ruokaa ja tarjoilijat hieman jäykkiä. Hotellin oma minimarketti plussaa! Kylä oli hyvin pieni, mutta bussilla ja taksilla pääsi helposti kulkemaan muualle.

 
24.7.2018

Kirjoittanut TravellerJane

Rauhallinen hotelli rantalomailuun

Hotellin sijainti on erinomainen! Hotelli sijaitsee korkealla mäellä jossa upeat näköalat suoraan merelle ja rannat sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä. Rannat tarjoavat upeat puitteet snorklaukselle. Hotellissa on paljon korkeuseroja ja rappusia kuljettavana. Huoneet ovat erittäin siistit ja meidän viisihenkinen perhe jakautui kahteen vierekkäiseen yksiöön joka sopi meille loistavasti. Pienessä keittonurkkauksessa aamiaisen teko sujui oivallisesti. Huoneet siivottiin joka päivä ja rantapyyhkeet sai hotellin puolesta. Allasalue on mukava ja sopii monen ikäiselle polskijalle. Aurinkotuoleja oli aina vapaana. Ravintolasta sai aamiaista (ei buffa), lounasta ja illallista jotka olivat kaikki hyviä. Hotellin lähistöllä oli muutama hyvä illallisravintola. Hotellissa on oma Mini-market josta löytyy perustarvikkeita. Nice and fresh hotel with a location nearby the good snorkeling beaches. Very good and friendly service at both the hotel and restaurant. Mini market in the hotel. Nice rooms with good air con!

 
21.10.2017

Kirjoittanut Tellu16 Kauhava, Suomi

Täydellinen lomanviettopaikka

Viikon loma todella upeassa hotellissa! Huoneet siisti, viihtyisät. Näkymät ympäristöön ja merelle upeat! Henkilökunta ystävällistä ja osaavaa. Ravintolan aamupala,päivällinen ja baaritarjonta eivät myöskään pettäneet. Suosittelen lämpimästi!

 
16.10.2018

Kirjoittanut ELWIEBE Utrecht Province, Alankomaat

Best Hotel ever!

We visited this hotel for the 5th time and it always feels 'like coming home'... The hospitality of the staff is great, the rooms and views are beautiful and the food is perfect! If you are planning to come to Karpathos this is the best place to stay!