Restips_till_Milano

Matkavinkit Milanoon

Milano on Italian muotipääkaupunki ja varsinainen klassisen italialaisen ruoan mekka. Nähtävyydet kuten Duomo, retket Gardajoelle ja italialaisten merkkituotteiden ostaminen ovat vain joitain asioita joita odottaa viikonlopulta Milanossa. Tässä parhaat matkavinkkimme Milanoon.

Varaa matka Milanoon

Retkiä Milanosta

Retket Milanosta

Keskeisellä paikalla Italiassa sijaitseva Milano on täydellinen kohde niille, jotka haluavat kokea suurkaupungin, mutta myös mahdollisuuden lähteä retkille.

Lue lisää
Vinkkejä Milanoon

Aktiviteetteja ja nähtävyyksiä

Milanossa on paljon hauskaa tekemistä. Jos et halua tehdä ostoksia tai syödä kaupungilla, löytyy sieltä myös paljon museoita kaikkiin tyyleihin ja makuihin. Lue lisää muutamista Milanon nähtävyyksistä ja aktiviteeteista, joista pidämme aivan erityisesti.

Lue lisää
Jalkapalloa Milanossa

Jalkapalloa Milanossa

Jalkapallo-otteluun meneminen Milanossa on upea kokemus, olitpa sitten jalkapallofani tai et juuri lainkaan kiinnostunut pelistä. Milanon Giuseppe Meazza on suurin areena koko maassa.

Lue lisää
Piazza del Duomo, Milano

Piazza del Duomo

Piazza del Duomo on ehdoton nähtävyys Milanon viikonlopussa. Se on kaupungin tärkein tori ja sekä geologisesti että kävijämääriltään kaupungin keskipiste.

Lue lisää
Milanon museot

Milanon museot

Milanossa on runsaasti taidetta eikä ole kyse pelkästään Viimeisestä Ehtoollisesta, joka on yksi maailman tunnetuimmista taideteoksista. Kaupunki suorastaan rönsyilee eri tyyppisiä museoita!

Lue lisää
Milanon nähtävyydet

Milanon nähtävyydet

Milanossa on korkea taso mitä tulee kuuluisiin nähtävyyksiin. Täällä on klassisia konserttisaleja, maailman toiseksi suurin goottilainen katedraali ja upeita rakennuksia. Olemme listanneet tänne viisi parasta nähtävyyttä Milanossa.

Lue lisää
Parco Sempione, Milano

Parco Sempione

Milanon suurin puisto tunnetaan nimellä Parco Sempione. Se rakennettiin 1888 ja sijaitsee Milanon historiallisessa osassa. Nauti rauhallisista hetkistä harmonisessa ympäristössä keskellä Milanoa.

Lue lisää
Milanon ravintolat

Ravintolat Milanossa

Pizzaa, gelatoa, maukkaita juustoja ja herkullisia pastoja – Milanossa ruokailu on suorastaan juhlaa. Olemme koonneet joitain Milanon parhaita ravintoloita kolmen eri hintaluokan alle.

Lue lisää
Hyvää ruokaa Milanossa

Klassikkoannoksia Milanosta

Monet kuuluisat annokset tulevat Italiasta ja jotkut niistä ovat pelkästään Milanolaisia erikoisuuksia. Olemme listanneet muutamia klassisia annoksia Milanosta joita voit kokeilla viikonlopun aikana, ja missä ne maistuvat parhailta.

Lue lisää
Shoppailua Milanossa

Shoppailemaan Milanoon

Milano on muodin pääkaupunki, ja tarjoaa shoppailun ystäville valinnan varaa. Ylellisiä merkkejä, löytöjä outleteista ja kaikkea siltä väliltä.

Lue lisää