Hotellit Lontoossa

Apollomatkoilta löydät laajan valikoiman hotelleja ympäri Lontoota. Suosittu alue on esimerkiksi Bayswaterin alue, jossa on valikoima suhteellisen edullisia hotelleja. Bayswater sijaitsee lähellä Hyde Parkia ja vain muutaman pysäkin päässä Oxford Streetiltä. Lontoon keskustan länsipuolella Paddingtonissa on hyviä hotelleja ja pääset sinne suoraan Heathrow Express –junalla. Jos taas lennät Gatwickin lentokentälle, hotelli Victoria-aseman lähettyviltä voi olla hyvä vaihtoehto. Waterloo tai London Bridge sijaitsevat Thames-joen lähettyvillä, jonka varrelta löydät suosituimmat nähtävyydet.

Hotelli Lontooseen Apollomatkoilta

  • Satoja hotelleja ympäri Lontoota
  • Kaikki hotellit vähintään 3 tähden hotelleja
  • Turvanasi on valmismatkalaki varatessasi lento+hotellin

Suosituimmat hotellit Lontoossa

Apollomatkoilta löydät useita hotellivaihtoehtoja Lontoossa. Tässä kuusi suosituinta hotelliamme.

Hotelli Henry VIII

Hotelli Henry VIII

Hotel Henry VIII on kolmen tähden hotelli, joka sijaitsee aivan kaupungin sydämessä, lähellä Hyde Parkia. Hotellissa on ilmainen WiFi, uima-allas, sauna ja lippupalvelu. Huoneissa on TV, tallelokero ja työpöytä.

 

Novotel London Paddington

Novotel London Paddington

Suuri ja moderni 4 tähden hotelli Paddingtonissa. Huoneissa on ilmainen Wifi, tallelokero, minibaari ja TV. Hotellissa on ravintola, baari, uima-allas ja sauna.

 

Novotel City South

Moderni 4 tähden hotelli, joka sijaitsee lähellä Thames-jokea ja kävelyetäisyydellä on London Bridge sekä Borough Market. Hotellissa on ilmainen wifi sekä sauna, höyrysauna ja kuntosali.

 

Corus Hotel Hyde Park

Corus Hotel Hyde Park

Neljän tähden hotelli sijaitsee kävelymatkan päässä Hyde Parkista sekä Lancaster Gaten metroasemalta. Hotellin läheltä löytyy ostosalue Oxford Street. Hotellissa on ilmainen wifi.

 

Park Plaza Westminster Bridge

Park Plaza Westminster Bridge

Ylellinen 4 tähden hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla lähellä London Eyeta ja Big Beniä. Tilavat huoneet ilmaisella wifillä. Hotellissa on myös kylpylä, uima-allas, höyrysauna sekä useita ravintoloita ja baareja.

 

Hilton London Metropole

Hilton London Metropole

Hotelli sijaitsee lähellä Paddingtonin asemaa ja metroasemia, joten liikenneyhteydet ovat hyvät. Mukavissa huoneissa on minibaari, tallelokero, TV ja internetyhteys. Hotellissa on kuntosali, uima-allas sekä sauna.