Flamboyan Caribe

  • Aivan rannalla

Flamboyan Caribe sijaitsee Magalufin kauniin rannan äärellä, lähellä ravintoloita ja yöelämää – joten hotelli on suosittu nuorten keskuudessa. Huippusijainnin ja ihanan allasalueen ansiosta täällä vietät varmasti leppoisia lomapäiviä. Aamiainen sisältyy hintaan, ja sitä voi nauttia merinäkymien äärellä.


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita. Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

- huone siivottiin päivittäin - pyyhkeet vaihdettiin päivittäin - huone merinäköalalla oli iso plussa
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1179 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli koostuu kahdesta erillisestä rakennuksesta, jotka ovat nimeltään Flamboyan sekä Caribe. Allasalueella uima-allas, jossa oma osio lapsille, jacuzzi, aurinkotuoleja ja -varjoja. Pyyhepalvelu panttia vastaan. Pieni spa, jossa sauna, therma-allas ja jacuzzi. Hoidot lisämaksusta. Pieni kuntosali.

Pöytätennistä maksutta. Biljardi lisämaksusta. Maksuton wifi. Buffetravintola (siisti pukeutuminen illallisella) ja baari, josta panorama näkymä yli Magalufin lahden. Snackbaari rannalla, joka tarjoilee myös á la carte annoksia. Viihdeohjelmaa. Pesulapalvelu lisämaksusta. Hotellialueella ja hotellin kahden rakennuksen välillä on portaita. Rannalle mennään portaita pitkin. Lähistön baareista kantautuvat äänet voidaan kokea häiritsevinä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito (aamiainen ja illallinen, ei juomia) ja All Inclusive lisämaksusta. Aikuisen ostaessa puolihoidon, lapsi (2-11 vuotta) syö ilmaiseksi.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

  • Aamiaispöytä, klo 08.00-10.30.
  • Lounas, klo 13.00-14.30. Picknick-lounaan voi tilata vastaanotosta edellisenä päivänä.
  • Välipaloja, kuten hampurilaisia, toasteja, ranskalaisia, jäätelöä ja kakkuja, klo 15.30-17.30.
  • Illallinen, klo 19.00-21.15.
  • Rajoittamattomasti virvokkeita, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 11.00-23.00. Kansainvälisiä juomia puoleen hintaan.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamista varten on käytettävä hotelliranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12.00 asti.