1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Kaksio

Valoisia ja tilavia kaksioita, joissa on erillinen makuuhuone. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Keittiössä yksinkertainen keittiövarustus. Jääkaappi, mikro, vedenkeitin ja leivänpaahdin. Satelliitti-tv. Maksuton ilmastointi. Tallelokero ja wifi lisämaksusta. Hiustenkuivain. Uudistetut kylpyhuoneet, joissa suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 5 krt/viikko.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle

Kolmio

Valoisia ja tilavia kolmioita, joissa on kaksi erillistä makuuhuonetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Keittiössä yksinkertainen keittiövarustus. Jääkaappi, vedenkeitin, mikro ja leivänpaahdin. Satelliitti-tv. Maksuton ilmastointi. Tallelokero ja wifi lisämaksusta. Hiustenkuivain. Uudistetut kylpyhuoneet, joissa suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 5 krt/viikko.
Soveltuu enintään: 3-6 hengelle

Neliö

Valoisia ja tilavia neliöitä, joissa on kolme erillistä makuuhuonetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Keittiössä yksinkertainen keittiövarustus. Jääkaappi, vedenkeitin, mikro ja leivänpaahdin. Satelliitti-tv. Maksuton ilmastointi. Tallelokero ja wifi lisämaksusta. Hiustenkuivain. Uudistetut kylpyhuoneet, joissa suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 5 krt/viikko.
Soveltuu enintään: 4-8 hengelle