1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Deluxe -kaksio

Tilavia deluxe -kaksioita erillisellä makuuhuoneella ja olohuoneella, jossa yhdistetty minikeittiö. Jääkaappi, mikroaaltouuni, leivänpaahdin ja vedenkeitin. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minibaari, jossa virvoitusjuomia ja vettä sekä hedelmäkori saapumisen yhteydessä. Tv satelliittikanavilla sekä makuuhuoneessa että olohuoneessa. Playstation 2. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Silitysvälineet. Kylpytakki ja tossut. Parveke tai terassi. Siivous 5 krt/viikko.
Huonekoko: noin 47 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 henkeä, joista 1 lapsi.

Kaksio

Tilavia kaksioita erillisellä makuuhuoneella ja olohuoneella, jossa yhdistetty minikeittiö. Jääkaappi, mikroaaltouuni, leivänpaahdin ja vedenkeitin. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Silitysvälineet. Kylpytakki ja tossut. Parveke tai terassi. Siivous 5 krt/viikko.
Huonekoko: noin 47 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 henkeä, joista 1 lapsi.

Sviitti

Sviittejä, jotka koostuvat yhdestä huoneesta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Nespressokeitin. Suihku, wc ja hiustenkuivain. Parveke tai terassi. Siivous 5 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2 -vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.
Huonekoko: noin 47 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä, joista 1 lapsi.