1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Deluxe-huone

Deluxe-huoneita hotellin 5-6 kerroksissa. Tv satelliittikanavilla. Kahvinkeitin ja minibaari. Maksuton tallelokero, ilmastointi ja wifi. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke allasnäkymällä. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: Noin 20 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Deluxe-juniorsviitti

Hienoja deluxe-juniorsviittejä 43 tuuman tv:llä. Parivuode (2x2m). Vedenkeitin ja minibaari. Maksuton tallelokero, ilmastointi ja wifi. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja jacuzzi. Wc. Parveke allasnäkymällä. Siivous 7 krt/viikko. Huoneet sijaitsevat kerroksissa 5-6.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Juniorsviitti

Hienoja juniorsviittejä 43 tuuman tv:llä. Parivuode (2x2 m). Sohva. Vedenkeitin ja minibaari. Maksuton tallelokero, ilmastointi ja wifi. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja jacuzzi. Wc. Parveke allasnäkymällä. Siivous 7 krt/viikko.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita 1-4 kerroksissa. Tv satelliittikanavilla. Vedenkeitin ja minibaari. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke allasnäkymällä. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: Noin 20 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Yhden hengen huone

Yhden hengen huoneita satelliitti-tv, puhelin ja minibaari. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/vk.
Huonekoko: Noin 20 neliötä
Soveltuu enintään: 1 hengelle.