Retket Puerto De La Cruz

Koe enemmän lomallasi lähtemällä retkelle. Apollomatkojen retkillä näet ja koet kohteiden parhaat nähtävyydet. Retkillä tutustut kohteen historiaan, kulttuurin ja nähtävyyksiin helposti ja mukavasti. Retkillä on suomenkielinen, skandinaavinen tai englanninkielinen opastus. Talvikohteiden retket voi varata etukäteen apollomatkat.fi-sivujen kautta viimeistään marraskuun loppuun mennessä. Sitä ennen retket voi varata vain suoraan kohteessa.


Teide - Espanjan korkein huippu. Kokopäivä.

Lähde kokopäiväretkelle tutustumaan Teneriffan ylpeyteen, Teiden tulivuoreen. 3718-metrinen Teide on Espanjan korkein vuorenhuippu ja osa Parque Nacional de las Cañadas del Teide -luonnonpuistoa. Luonnonpuistosta tuli luonnonsuojelualue vuonna 1957 ja noin 3 miljoonaa vierasta vierailee siellä vuosittain.

Retkellä ajetaan vehreän Orotavan laakson läpi ja pysähdystauko pidetään La Orotavan kylässä sekä 2373 metrin merenpinnan yläpuolella sijaitsevassa Roques de Garcia, jossa on myös lounastauko. 

Ruoka ja juomat eivät sisälly retken hintaan. Retki voidaan varata vain paikan päällä.

Submarine - retki pinnan alle

Lähde mukaan retkelle vedenpinnan alle sukellusvene Submarinella. Noin 45 minuutin pituisella kierroksella koet varmasti erilaisen ja unohtumattoman lomaelämyksen.

Ilmastoitu sukellusvene laskeutuu noin 30 metriä vedenpinnan alapuolelle ja pääset tutustumaan kalojen salaiseen maailmaan.

Ruoka ja juoma eivät sisälly retken hintaan.

Tämän retken voi varata vain paikan päällä lomakohteessa.

Ympäri Teneriffaa

Teneriffa on vastakohtien saari, ja tällä retkellä pääset tutustumaan niistä useimpiin. Retkipäivä alkaa ajamalla vehreän Mariana-laakson halki ja pidempi tauko pidetään Candelariassa. Täällä voit vierailla Kanariansaarten tärkeimmässä kirkossa, Basilica de Candelariassa.

Retki jatkuu saaren lounaisosiin Los Christianoksen ja Playa de las Americasin kautta ja pysähdymme Playa de la Arenalle ihailemaan kaunista näkymää Los Gigantesin kallioille. Pienessä El Tanquen kylässä nautimme lounaan ennen kuin jatkamme matkaa Icod de los Vinosiin, jossa voit vierailla San Marcon kirkossa.

Lounas ja juomat eivät sisälly retken hintaan.