1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Valle Mar

  • Rantapromenadilla
  • Pieni kattoallas
  • Puolihoito lisämaksusta

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Hotelli Valle Marin sijainti rantapromenadin varrella ja lähellä Puerto de Cruzin merivesialtaita on lähes täydellinen. Tämän pienen ja tyylikkään kaupunkihotellin katolla on lämmitetty uima-allas. Ilta alkaa mukavasti drinkin ja viihdeohjelman äärellä hotellin baarissa, jonka jälkeen on mukava lähteä kävelylle Puerto de la Cruzin kauniiseen ympäristöön.


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita. Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Superior-huoneita 2-3 hengelle. Deluxe-huoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Asiallinen hotelli
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 421 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 700 m
Keskustaan: 400 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Valle Mar sijaitsee rantakadun varrella. Katolla sijaitsevalla allasalueella on pieni uima-allas, joka on talviaikaan lämmitetty +20 asteeseen, veden lämpötila voi olla jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Maksuttomat allaspyyhkeet, aurinkotuolit ja –varjot. Jacuzzi puutarhassa.

Ravintola, baari ja iltaohjelmaa. Biljardia ja pöytätennistä. Maksuton wifi koko hotellissa. Noin 400 metisiä Martianezin ostoskeskukseen ja noin 150 metriä merivesialtaille. Lähin ranta on noin 700 metrin päässä, ja se on mustahiekkainen hiekka/kiviranta. Rannalla ei ole aurinkotuoleja tai -varjoja.

Paikallisliikennettä. Läheisistä baareista kuuluvat äänet voidaan kokea häiritseviksi joissakin huoneissa. Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 100 metrin päähän hotellista, matkatavarat tulee kuljettaa hotellille itse.

Ateriat

Aamiaisbuffet. Jouluillallinen (25.12) ja uuden vuoden illallinen. Puolihoito lisämaksusta.