1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Bahia Principe Sunlight San Felipe -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,2 10:stä Perustuu 163 arvioon Reevoo.com
Kokonaisuus
 
8,2 / 10
Puhtaus
 
8,8 / 10
Palvelu
 
8,5 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,1 / 10
Huone/huoneisto
 
8,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,3 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,3 / 10

10 viimeisintä arvostelua


9 10:stä

Paola,
Salo

+
Palvelu erinomaista, ruoka hyvää, kaunis allasalue, hyvä sijainti
-
Esitteeseen kuva myös pienemmistä huoneista. Huoneen kuva ja koko esitteessä ei vastannut alkuunkaan todellisuutta

Vahvistettu asiakas: 2019-04-15


7 10:stä

,

+
-
Tietoa ennakkoon hotellissa olevan remontin kestosta ja vaikutuksesta asumiseen.

Vahvistettu asiakas: 2019-04-01


8 10:stä

esa,
espoo

+
junior sweet huoneisto isolla parvekkeella mukava vaikka vähän kulunut.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-03-18


9 10:stä

,

+
Henkilökunta ,siainti
-

Vahvistettu asiakas: 2019-02-18


7 10:stä

pertti,
porvoo

+
palvelu,ruokien runsas määrä
-
nettiin myös ilmoitus huoneiston kerroskorkeudesta,puolihoidon kattavuudesta

Vahvistettu asiakas: 2019-02-11


9 10:stä

jukka,
espoo

+
hyvät ruoat, siisti ja hiljainen, palvelukin hienoa kun oppi tuntemaan henkilökunnan.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-02-11


8 10:stä

Jorma,
Etelä-Suomi

+
-
Junior suiteen kahvinkeittomahdollisuus sekä toimiva jääkaappi tai minibar.

Vahvistettu asiakas: 2019-02-04


9 10:stä

Ossi,

+
Hyvä sijainti lähellä rantakatua. Siisti ja puhdas hotelli. Upea kaupunkimaisema 14-kerroksesta!
-

Vahvistettu asiakas: 2019-01-14


8 10:stä

Mari,
Helsinki

+
Sijainti, allasalue, palvelu
-
Kassakaappi ilmaiseksi Mausteisempaa ruokaa Kala ja kastike erillään Tarjolle majoitus pelkästään aamiaisella

Vahvistettu asiakas: 2018-12-31


8 10:stä

Pertti,
Kuopio

+
Erittäin ystävällinen henkilökunta ja hyvä sijainti
-
Kylpyhuoneessa hankalasti toimiva suihku ja hana sekä amme vaarallinen huonokuntoiselle matkalaiselle. Suihkukahvat ja hanat uusittava sekä amme pois tai liukuesteitä pohjalle.

Vahvistettu asiakas: 2018-12-31


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Bahia Principe Sunlight San Felipe -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4,5/5 Nukkuminen
 • 4/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

82% matkustajista suositttelee

1970 arvostelua
Erinomainen
 
852
Erittäin hyvä
 
682
Hyvä
 
290
Ei kovin hyvä
 
79
Huono
 
67

Viimeisimmät 5 arviota

24.12.2018

Kirjoittanut 081085 Uusimaa, Suomi

Rahan tuhlausta

Olen ollut 4*:n hotelleissa mm. Gran Canarialla, Madeiralla ja Menorcalla ja tämä ei yltänyt samaan kategoriaan millään tasolla. Aamiainen oli hyvä, siitä pisteitä. Sängyt huonot, huoneen yleisilme kulahtanut. Päivällisbuffessa ruoka ei ollut hyvää minään kertana. Vastaanoton henkilökunta ystävällistä, mutta esim. ravintolassa henkilökunta töykeää ja kiireisen oloista. Sijainti hyvä ja miljöö kaunis. Siistiä oli joka paikassa. Hotelli oli ihan ok, mutta hinta-laatusuhde ei kohdannut. Palvelu ja ruoka ei yltänyt 4*:n tähteen. En valitsisi uudelleen.

 
10.3.2018

Kirjoittanut p_ivis268 Helsinki, Suomi

Ystävällinen ja viihtyisä hotelli

Olimme neljä viikkoa San Felipessä ja jo aiempi kokemus hienosta hotellista vahvistui: hotellissa on pysyvä, ystävällinen ja tavattoman avulias henkilökunta ja ympäristö on viihtyisä. Hotellin puutarha on kuin pieni paratiisi! Monipuolinen aamiainen ja illallinen olivat vertaansa vaille. Hotellihuone Teiden suuntaan antoi isolle terassille iltapäivä- ja ilta- auringon ja mahdollisuuden nähdä upea auringonlasku. Hotellin edessä oli ihana kävelykatu, jossa voi nauttia meren näkymistä ja katukahviloiden tarjonnasta.Palaamme, jos elämme!

 
1.2.2018

Kirjoittanut HannuK198

Joulukuu 2017

Joulumatka, 5-26.2017 all inclusive. Hotellin paikka loistava, tosin bussiasemalle matkaa. Supersiisti, jatkuvaa puunausta aamusta iltaan. Rakennuksessa näkyy ikä, ilmastointi olematon, useammasta parvekkeesta pudonnut betonia alas, esim.17/12. ruokavalikoima runsas. Mene syömään heti,kun buffet aukeaa. Muutoin ruoka haaleaa. All inclusive: 3 ruokaa+juomia rajattomasti,välipaloja allasbaarista. (Joku kirjoitti,että salissa on mikro, jolla voi itse lämmittää. Ei kuulu tapoihini ravintolassa!) Allasbaarin tarjoilu heikompi, kuin "Esson baarissa". Ja kaiken huipuksi pulu käveli eräänä päivänä buffetiskillä. Alla-alue laaja ja lavitsoja riittävästi. Tosin riesana ne varaajat, vaikka selvällä saksalla se on kiellettyä. Iltaohjelma luokatonta, 2:n tähden hotelliin sopivaa.Ilmainen wifi aulassa OK. Jos haluat huoneeseen, niin hinta 25€/viikko. Ja tallelokero huoneessa maksoi 53€/21päivää. Hotellin ympäristöpolitiikka:"Jos haluat pyyhkeet vaihtoon, niin heitä ne lattialle" En ehtinyt kertaakaan, kun ne oli aina vaihdettu. Allasbaarissa styroks-astiastot. Asiakkaista 90% saksalaisia eläkeläisiä, joten joka aamu joutui saksakielen kielikylpyyn. Lopuksi:3:n tähden paikka. Hannu Kotkasta.

 
27.1.2018

Kirjoittanut Jouni S Lahti, Suomi

Hyvä hotelli

Olimme viikon perhelomalla tässä hotellissa. All inclusive oli varsin hyvä ja monipuolinen, huoneet siistejä, palvelu asiallista. Aulan ilmainen netti toimii huonosti, kaikkialla toimivan netin hinta on melko korkea.

 
22.12.2017

Kirjoittanut Sannifers Helsinki, Suomi

Hieno hotelli hyvällä paikalla

Yövyimme hotellissa kuusi yötä poikaystäväni kanssa. Hotelli oli hyvällä paikalla aivan rannan kupeessa. Keskustaan, näköalapaikoille ja kauppoihin oli vain lyhyt kävelymatka. Hotelli oli siisti ja huone oli tilava. Yövyimme toiseksi ylimmässä kerroksessa (15. kerros) nurkkahuoneessa, josta oli todella mielettömät näkymät merelle ja saaren rantaviivalle. Hotellin henkilökunta oli aina ystävällistä ja avuliasta. Etenkin siivoushenkilökunta oli aina pirteää ja iloista. Ravintola oli tilava ja lisäksi hotellialueella oli kaksi pienempää ala carte ravintolaa, jonne sai tehdä erikseen pöytävarauksen. Päivisin allasbaarista sai myös haettua pientä syötävää. Ruokalajeja oli joka aterialla lukemattomia määriä ja maultaan ne olivat ok tasoa. Aina löysimme kuitenkin itsellemme maittavaa syötävää. Mikään makumatkailijan ihannekohde tämä hotelli ei ole, mutta helppoutta ja nopeutta arvostavalle lomailijalle oiva ratkaisu. Uima-allasosasto oli siisti ja aurinkotuoleja oli aina riittävästi. Pyyhkeestä otetaan 20 euron pantti, jonka saa takaisin palautettuaan pyyhkeen loman lopuksi. Pyyhkeitä sai käydä vaihtamassa uusiin. Allasosastolla järjestettiin päivittäin jumppia, jonne sai vapaasti osallistua. Lisäksi hotellin yhteydessä oli tenniskenttä, kuntosali ja spa. Internetin kerrottiin olevan ilmainen aulassa, mutta itse en ainakaan onnistunut kertaakaan yhdistämään siihen. Ostimme huoneeseemme langattoman netin noin 28 euron viikkohintaan. Netti toimi tämän jälkeen kaikkialla hotellissa ongelmitta. Sään puolesta meillä kävi hyvä tuuri, vaikka matkustimme joulukuussa. Aurinkoa ja lämpöä piisasi joka päivä +20-25 astetta. Parina päivänä oli pilvisempää ja parina yönä sateista ja tuulista. Kävelimme paljon ja näköalapaikoilta oli hienot näkymät kaupungin yli. Portaita kaupungissa on paljon, sillä korkeuserot ovat suuria. Suurin osa asiakaskunnasta koostui eläkeläisistä, lähinnä saksalaisista. Meitä nuorempia se ei haitannut ja kerran lähdimmekin ulos hieman vauhdikkaampiin tunnelmiin istumaan iltaa.