Kokemuksia Villa Cortés -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9 10:stä Perustuu 44 arvioon
Kokonaisuus
 
9,0 / 10
Puhtaus
 
8,6 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,7 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,9 / 10
Huoneen varustetaso
 
9,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,7 / 10
Huone/huoneisto
 
9,0 / 10
Palvelu
 
9,0 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Parasta oli erikoinen arkkitehtuuri, koristeltu yksityiskohtia myöten ja onnistunut maulla valitut sisustusvärit. Ruoka ja uudenvuoden Gaala-juhla-illallinen loisteliasta Gourmet-tasoa.
-
Tarjoilijat eivät tervehdi ja kävelevät pöytien ohi jossa odottavat asiakkaat odottavat palvelua. Tyhjäävät mieluummin tyhjiä åöytiä kuin palvelisivat asiakkaita ensin. Pelisilmä täysin kateissa. Ei vastaa palveluiden osalta mitenkään viiden tähden ••••• palvelutasoa.

Vahvistettu asiakas: 2020-01-05


9 10:stä

+
Hyvä ruoka. Sijainti. Ranta.
-
Kaikenlainen juomien tarjoilu ontuu pahasti. Niin päivällisellä kuin minibaarin täytössäkin.

Vahvistettu asiakas: 2020-01-05


8 10:stä

+
keskeinen sijainti ja valtavat taidemäärät
-
-puutarha päästetty villiintymään, tuo kosteutta ja hämäryyttä huoneisiin -kokolattiamatto ei paras mahdollinen valinta

Vahvistettu asiakas: 2019-12-22


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-11-17


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Villa Cortés -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

88% matkustajista suositttelee

1474 arvostelua
Erinomainen
 
1004
Erittäin hyvä
 
286
Hyvä
 
113
Ei kovin hyvä
 
42
Huono
 
29

Viimeisimmät 5 arviota

24.10.2018

Kirjoittanut EetuP67 Kirkkonummi, Suomi

Loistava sijainti, rauhallinen, laadukas ja siisti!

Olimme teini-ikäisen poikamme kanssa kolmistaan lokakuussa. Hotelli ylitti odotuksemme eikä oikeastaan mitään valittamista ollut. Rauhallinen, loistava sijainti, erittäin laadukas ja siisti, erinomainen aamiainen, ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta, hyvät fasiliteetit ja hyvät huoneet (meillä oli oman aikana kaksi huonetta, huoneet 204 ja 405 ja molemmat olivat erinomaisia, jälkimmäinen toki parempi, kun oli sviitti). Suosittelemme lämpimästi!

 
14.8.2017

Kirjoittanut jove2017 Hamina, Suomi

The Hotel, kävimme vuoden vaihteessa 2011, 2012, 2013, 2014, 2015

Huoneet hyvällä maulla sisustettuja, siivous toimii samoin kaikki muu. Buffet aamiainen on todella hyvä, puolihoitoon liittyvää Ala-Cartea tulee aina syötyä liian paljon. Henkilö kunta on ystävällistä ja avuliasta. Sijainti on hyvä, uimarannelle 5 minuuttia. Hotellin allas on hieno.

 
6.3.2015

Kirjoittanut tp365 Helsinki, Suomi

Hieman pettymys

Odotimme parempaa. Vastaanotossa ongelmia kun saavuimme. Hotelli ihan tyylikäs. Minibaari sähköt puuttuivat. Rantabaarin ruoka todella huonoa ja ylihintaista. Aamupala oli todella hyvä. Kannattaa ehdottomasti tilata munakas, tekevät todella upeasti. Olimme sateisella viikolla, joten jäi vähän pettynyt maku matkasta. Uima-allasalue hieno. Tosin marraskuussa altaan vesi meille liian kylmää.

 
7.4.2014

Kirjoittanut Shaunmcginn Kilwinning, Yhdistynyt kuningaskunta

Erinomainen

Vierailimme täällä huhtikuun alussa viisi iltaa ja jälleen kerran meidät toivotti tervetulleeksi koko Villa Cortes. Tästä hotellista on tullut automaattinen valintamme, kun mietimme lomaa Teneriffalla. Palvelut, huoneet, sisustus ja allasalue ovat kaikki fantastisia. Päätimme yöpyä tällä kertaa puolihoidolla (aamupala ja illallinen) ja meille tarjoiltiin normaali lajitelma herkkuja aamupalalla, ja illallisemme oli kerrassaan mainio. Illallinen valitaan kiinteältä ruokalistalta, älä poissulje tätä vaihtoehtoa miettiessäsi illallista, vaikkakin alueella on paljon hyviä ravintoloita; ruokalista vaihtuu päivittäin ja tarjoaa kauniita ja valikoituja ruokalajeja, sekä lihan, kalan ja kasvisten laatu on käsittämättömän hyvä. Emme malta odottaa seuraavaa vierailuamme kesäkuussa, toistaaksemme tämän rentouttavan ja mukavan laatukokemuksen Villa Cortesissa.

 
22.3.2020

Kirjoittanut SarahB31

Amazing hotel 🌟🌟🌟🌟🌟

This hotel is fabulous. We have just returned and was put on lockdown for the last 6 days of our holiday due to the current situation regarding the Coronavirus. The management and staff at this hotel we’re amazing, they done everything they possibly could to ensure that we were all looked after and nothing was too much trouble for them. Although the situation wasn’t the best to be in we still managed to have a lovely time. Thank you to everyone that looked after us. Thank you and we will be back later in the year. Everything about this hotel is amazing!