1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Deluxe-huone

Moderneja deluxe-huoneita. Avoin pohjaratkaisu makuuhuoneen ja olohuoneen välillä, jossa sijaitsee myös suuri jacuzzi. Smart-tv, puhelin ja minibaari (ensimmäinen sisältö maksuton, täydennys lisämaksusta). Nespressokeitin (ensimmäiset kapselit maksuttomia, ylimääräiset kapselit lisämaksusta) ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Maksuton wifi (high speed), ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain, allaspyyhkeet, kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/sadesuihku ja wc. Parveke allasnäkymällä. Siivous 7 krt/viikko. Deluxe-huoneiden vieraat voivat illallistaa kerran à la carte-ravintolassa (edellyttää pöytävarausta). Lisäksi hintaan sisältyy pääsy loungeen, jossa on maksuttomia snackejä, juomia, wifi ja kansainvälisiä lehtiä.
Huonekoko: noin 26 neliötä
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Kahden hengen huone

Tyylikkäästi sisustettuja kahden hengen huoneita. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minijääkaappi, jonka täyttö minibaariksi lisämaksusta, puhelin ja satelliitti-tv. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Parveke, osassa allasnäkymä. Huoneita liikuntaesteisille. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 26 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kampanjahuone

Rajoitettu määrä kampanjahuoneita joissa suihku ja wc. Kampanjahuone sopii sinulle, jos haluat asua hotelli Tigotan Playa de las Americaksessa, mutta et välitä sijainnista ja maisemasta tai tarvitse ulkotilaa. Ulkotilaa ei voida taata. Huone ei siis välttämättä ole tällä sivulla mainituista huonetyypeistä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Superior-huone

Moderneja, vaalein värein sisustettuja superior-huoneita. Smart-tv, puhelin ja minibaari (ensimmäinen sisältö maksuton, täydennys lisämaksusta). Tv-pelikonsoli pyynnöstä. Nespressokeitin (ensimmäiset kapselit maksuttomia, ylimääräiset kapselit lisämaksusta). Maksuton wifi (high speed), ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain, allaspyyhkeet, aamutakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke allasnäkymällä. Siivous 7 krt/viikko. Superior-huoneiden vieraat voivat illallistaa kahdesti à la carte-ravintolassa (edellyttää pöytävarausta). Lisäksi hintaan sisältyy pääsy loungeen, jossa on maksuttomia snackejä, juomia, wifi ja kansainvälisiä lehtiä.
Huonekoko: noin 26 neliötä
Soveltuu enintään: 2 hengelle.