1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Juniorsviitti

Tilavia ja remontoituja juniorsviittejä makuuhuoneella, joissa kaksi vuodetta ja olohuonessa lisävuodemahdollisuus. Tv, jääkaappi, mikro ja vedenkeitin. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Suuri kylpyhuone ja kylpyamme/suihku ja wc. Suuri kalustettu parveke ja terassi, mikä on noin 24 neliötä, osa tenniskentälle päin. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 48 neliömetriä sis. ulkotilan.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Kaksio

Tilavia ja valoisia kaksioita erillisellä makuuhuoneella, jossa kaksi vuodetta. Yhdistetty olohuone minikeittiöllä. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Kaikissa huoneistoissa mikro, vedenkeitin ja jääkaappi. Puhelin ja taulu-tv sateelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Kaksioissa on parveke tai terassi. Siivous 7 krt/vk.
Huonekoko: noin 48 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Premium Juniorsviitti

Moderneja ja tilavia premium juniorsviittejä. Makuuhuoneessa kaksi vuodetta ja olohuoneessa vuodesohva. Tv, jääkaappi, mikro ja vedenkeitin. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Suuri kylpyhuone ja kylpyamme/suihku ja wc. Suuri n. 40 neliön kalustettu parveke tai terassi omalla porealtaalla. Tekonurmi ulkona. Siivous 7 krt/vk.
Huonekoko: Noin 80 neliötä sisältäen parvekkeen
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle

Superior-kaksio

Tilavia ja valoisia, remontoituja Superior-kaksioita mitkä sijaitsevat hotellin toisessa kerroksessa. Huoneistoissa on erillinen makuuhuone kahdella vuoteella ja yhdistetty olohuone minikeittiöllä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Kaikissa huoneistoissa on mikro, vedenkeitin ja jääkaappi. Puhelin ja taulu-tv sateelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Jacuzzi tai poreamme kylpyhuoneessa. Parveke. Siivous 7 krt/vk.
Huonekoko: noin 80 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle