1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Tagoro Costa Adeje -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,3 / 10
Puhtaus
 
8,8 / 10
Palvelu
 
8,8 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,5 / 10
Huone/huoneisto
 
8,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,4 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,4 / 10

10 viimeisintä arvostelua


10 10:stä

Margit,
Helsinki

+
Henkilökunta oli erittäin ystävällistä, viihtyisä piha-alue ja puutarha. Ruoka oli todella hyvää. Kaikki toimi, hyvin pääsi keskustaan bussilla jos ei aina viitsinyt kävellä.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-01-28


9 10:stä

Auli,
Helsinki

+
Ruoka,ystävälliset ihmiset,puhtaus,ilmainen kuljetus,juomat,vesivoimistelu,yöt ihanan hiljaiset,lapsille paljon ohjelmaa.
-
Pehmeämpi vuode

Vahvistettu asiakas: 2018-03-18


10 10:stä

kati,
Pori

+
Siisti
-
Huoneessa olisi voinut olla kaappeja tai hyllyjä enemmän joihin olisi saanut mahtumaan matkatavarat.

Vahvistettu asiakas: 2018-01-28


9 10:stä

Sirpa,
Mikkeli

+
Tälle lomaviikolle sattui erinomainen hinta-laatusuhde. Hotelli oli siisti ja viihtyisä, ja respan ystävällinen henkilökunta ansaitsee erityiset kiitokset palveluhenkisyydestään ( esim. vaihtoivat meille oma-aloitteisesti paremman huoneen). Vaikka Tagoro sijaitsee vähän kauempana rannasta, pääsee hotellin omalla bussilla kätevästi menomestojen ääreen. Lisäksi tarjolla on kattava valikoima retkiä, joita kannattaa kysyä respasta. Mieleen jäi myös innostunut animation tiimi. Ruoka oli vaihtelevaa ja ihan ok laadultaan. Parhaiten maistui aamupala, jolla sai vähän parempaa kahvia. Plussaa pitkistä ruokailuajoista; tasoittaa vähän ruuhkahuippuja eikä ole niin kiire syömisen kanssa.
-
Koska vieraana on paljon lapsiperheitä, on ravintolassa aika paljon ääntä ja sotkua. Hygieniariskit: jälkiruokapöytä kärsii auttamatta pienistä kätösistä, jotka hiplaa herkkuja ja levittää suklaafondyytä ympäriinsä. Ottimet olivat epäsiistejä, niin kuin buffeteissa yleensäkin. Jo lähtökohtaisesti ruokailuvälineet ja lautaset olivat luvattoman likaisia, parempaa tiskausta toivotaan! Automaattikahvi oli oudonmakuista näin suomalaisittain.

Vahvistettu asiakas: 2018-01-28


9 10:stä

Eeva,
Tampere

+
Siisteys allasalueella ja ravintolassa. Ystävällinen palvelu myös kielitaidottomille.Hyvä monipuolinen ruoka.
-
Huoneessa epämiellyttävä viemärinhaju. Huoneemme pohjakerroksessa. Myös oleskelutilan kalustus kaipaa päivitystä.

Vahvistettu asiakas: 2018-01-21


9 10:stä

Seppo,
Rauma

+
Ruoka Siisteys Ohjelmat Bussikyydit
-
Ruokasalin "metelitasoa" pitäisi voida laskea.

Vahvistettu asiakas: 2017-12-17


10 10:stä

Kari,
Luumäki

+
ystävällinen palvelu siisteys hyvä fruoka
-

Vahvistettu asiakas: 2017-12-17


7 10:stä

Seija,
Janakkala

+
Ruoka oli maittavaa ja oli runsaasti vaihtoehtoja.
-
Huone oli varustukseltaan melko vaatimaton. Kuvien mukaan siellä olisi ollut tuoleja, joita ei ollut kuin terassilla (kaksi muovituolia). Kyseessä oli juniorisviitti.

Vahvistettu asiakas: 2017-11-19


9 10:stä

Jari,
Pakarinen

+
Hyvä ruoka. Oma jacuzzi ja mahdollisuus ottaa aurinkoa aurinkotuolissa omalla parvekkeella. Hotelli järjesti vielä erikseen aamupalapussin kun kotiinlähtömme oli niin aikaisin.
-
WC'n lavuaarista tuli viemärin hajua.

Vahvistettu asiakas: 2017-10-22


10 10:stä

Birte,
Blokhus

+
Vi kendte det i forvejen. Det var 10. gang vi var der. Mange af gæsterne er de samme år efter år. Personalet er søde og rare. Vi fik det værelse vi havde bedt om selv om I ikke kan garantere det og det er forståeligt nok.
-
Ingen

Vahvistettu asiakas: 2019-02-10


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Tagoro Costa Adeje -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4/5 Nukkuminen
 • 3,5/5 Sijainti
 • 4/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4/5 Siisteys

69% matkustajista suositttelee

2998 arvostelua
Erinomainen
 
1189
Erittäin hyvä
 
1046
Hyvä
 
459
Ei kovin hyvä
 
165
Huono
 
139

Viimeisimmät 5 arviota

14.3.2019

Kirjoittanut 110jamppa Turku, Suomi

Loistava hotelli!

Täydellinen hotelli perhelomalle. Rauhallinen, siisti, ystävällinen henkilökunta ja hienot huoneet, upeat uima-altaat. Monia harrastus mahdollisuuksia. Kävelymatkan päässä ostoskatuja sekä erilaisia huippumerkki kauppoja.

 
21.2.2019

Kirjoittanut jomppumanninen Luxemburg, Luxemburg

Hyvää palvelua ja ruokaa, ok huoneet ja tyydyttävä sijainti

Hyvä hotelli OK paikalla, 4 uima-allasta, sopii lapsiperheille. Perhehuoneissa baarin lähellä ei pysty nukkumaan ennen yhtätoista musiikin, ohjelman ym.takia. Erittäin hyvää ruokaa, ei muita vaihtoehtoja kuin All inclusive. Allasbaareista saa juomia ilmaiseksi.

 
28.9.2018

Kirjoittanut sakke2016 Salo, Suomi

Hyvät tarjoilut, ei tervii poistua mihinkään.

Hyvä hintalaatusuhde. Hyvää ruokaa ja juomaa oli tarjolla lähes jatkuvasti, kuului hintaan, myös kaikki alkoholijuomat löytyi mitä ymmärsi kysyä. Paikasta ei välttämättä tarvii poistua koko lomalla, lapsilla riitti tekemistä. Jos haluaa kulkea ympäri kaupunkia (turistirysää) koko loman niin kannattaa valita hotelli lähempää rantaa.

 
11.1.2016

Kirjoittanut TrippiMiksu Oulu, Suomi

Perheen kanssa mukavan joulun vietossa

Hotellialue oli miellyttävä pikku kylä, rauhallinen! Sijainti kukkulan päällä ei ollut optimaalinen, sillä rannassa/kaupungilla käydessä sai kävellä mäkeä jonkun verran. Toisaalta kauppakeskus, Burger King, McDonalds jne vieressä, joskaan niitä ei olisi tarvinnut sillä hotellissa oli loistava All Inclusive!

 
19.3.2019

Kirjoittanut tomdM5509VY

Fabulous

We stayed with another couple at Tagoro Family Hotel and the experience started as soon as we arrived the Reception Staff were efficient friendly and very welcoming the rooms were spotlessly clean and inviting the food was top class loads of entertainment and games at the pool snacks were available all day and we did not meet one staff member without a smile on their face. It's a 15 minute walk to the centre down hill or a 4 euro taxi fare back up could not recommend this hotel highly enough can't wait to stay there again