1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Tagoro Costa Adeje

  • Koko perheen hotelli
  • Ystävällinen henkilökunta
  • Mukavaa All inclusive lomaa

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Todellinen perhehotelli, jossa lukuisia palveluita. Täällä asut tilavissa ja valoisissa juniorsviiteissä, nautit hyvästä ja vaihtelevasta ruoasta, ja voit keskittyä lomasta nauttimiseen. Mukavan tunnelman kruunaa ystävällinen hotellihenkilökunta ja harmoninen hotelliarkkitehtuuri.


Huonetyyppi

Juniorsviittejä 2–4 hengelle. Premium Juniorsviitti 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Henkilökunta oli erittäin ystävällistä, viihtyisä piha-alue ja puutarha. Ruoka oli todella hyvää...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2995 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 1,5 km
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Tagoro Costa Adeje on aitoon kanarialaiseen tyyliin rakennettu huoneistohotelli rauhallisessa Torviscassa, Playa de las Américasissa. Lämmitetyn uima-altaan ympärillä on suuri ja hieno uima-allasalue. Altaan vesi lämmitetään talvisin vähintään +20 asteiseksi, mutta veden lämpötila voi olla jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Maksuttomia aurinkotuoleja. Pyyhepalvelu panttia vastaan. Lastenallas, noin 70 cm syvä, sekä leikkiallas. Yksi uima-allas on pienempi ja rauhallisempi, ja se sijaitsee hotellin takapihalla.

Buffetravintola Tagorossa tarjoillaan aamiainen, lounas ja illallinen. Allas/snackbaari, josta saa yksinkertaisempia annoksia sekä lämpimiä ja kylmiä juomia. Päivä- ja ilta-ohjelmaa useita kertoja viikossa.

Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton wifi vastaanotossa. Muutamia lisämaksullisia pelejä snackbaarin yhteydessä.  Biljardi lisämaksusta. Maksuton pöytätennis, tennis, aerobic ja koripallo. Leikkikenttä ja hotellin järjestämä englanninkielinen lastenkerho 4–12-vuotiaille lapsille.  Hierontaa, kampaaja ja manikyyri lisämaksusta. Pesulapalvelu lisämaksusta.

Maksuton hotellibussi keskustaan maanantaista lauantaihin (lauantaina kuljetus vain yhdensuuntaisena keskustaan, hotellille paluu omatoimisesti). Tiistaisin ja lauantaisin bussi Fañaben markkinoille. Noin 2 kilometriä Torviscaksen/Costa Adejen keskustaan. Hotellialueella on korkeuseroja. Rajoitettua paikallisliikennettä.

Ateriat

All Inclusive. Uudenvuoden illallinen.

All Inclusive

- Aamiaispöytä, klo 7.30–10.30.
- Lounaspöytä, klo 13:00–15.00.
- Illallispöytä, klo 19.00–22.00.
- Iltapäiväkahvi/-tee, klo 17.00–18.00.
- Rajoittamattomasti virvokkeita, paikallisia juomia, olutta, viiniä, klo 11.00–23.00.
- Välipaloja, klo 11.00–13.00 ja 15.00–17.00.
- Jäätelöä allasbaarista, klo 17.00–18.00.
- Paljon urheiluaktiviteetteja.
- Hotellin järjestämää ohjelmaa.

Muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamista varten tulee käyttää hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12.00 saakka.