1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Kaksio

Kaksioita, joissa yhdistetty olohuone ja minikeittiö sekä erillinen makuuhuone. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Kaikissa huoneistoissa on keittiövarustus, jääkaappi ja keittolevyt. Vedenkeitin, leivänpaahdin, mikro ja kahvinkeitin. Tv satelliittikanavilla. Tallelokero lisämaksusta. Suihku/kylpyamme ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 5 krt/viikko.
Huonekoko: Noin 40 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle

Kolmio

Kolmioita, joissa yhdistetty olohuone ja minikeittiö ja kaksi makuuhuonetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Kaikissa huoneistoissa on keittiövarustus, jääkaappi ja keittolevyt. Vedenkeitin, leivänpaahdin, mikro ja kahvinkeitin. Tv satelliittikanavilla. Tallelokero lisämaksusta. Suihku/kylpyamme ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 5 krt/viikko.
Huonekoko: Noin 70 neliötä
Soveltuu enintään: 2-6 hengelle

Neliö

Neliöitä, joissa yhdistetty olohuone ja minikeittiö sekä kolme erillistä makuuhuonetta. Huoneissa on kaksi erillistä vuodetta ja olohuoneessa mahdollisuus lisävuoteisiin vuodesohvasta. Huoneistoissa on tavallinen keittovarustus, jääkaappi ja keittolevyt. Vedenkeitin, leivänpaahdin, mikroaaltouuni ja kahvinkeitin. Laattalattia. Tv satelliittikanavilla. Tallelokero lisämaksusta. Amme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 5 krt/viikko.
Soveltuu enintään: 4-6 neliötä.

Yksiö

Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Kaikissa huoneistoissa on keittiövarustus, jääkaappi ja keittolevyt. Vedenkeitin, leivänpaahdin, mikro ja kahvinkeitin. Tv satelliittikanavilla. Tallelokero lisämaksusta. Suihku/kylpyamme ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 5 krt/viikko.
Huonekoko: Noin 30 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle