1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Stella Polaris Oro Blanco

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Hyvä vaihtoehto silloin kun haluat löytää huoneistohotellin, jossa hinta-laatusuhde on kohdallaan. Hotelli sijaitsee lähellä golfkenttää sekä Playa de las Americasin ravintolatarjontaa josta löytyy niin kanarialaisia kuin kansainvälisiäkin herkkuja tarjoavia ravintoloita. Tilavalla aurinkoterassilla on mukava nauttia lomapäivistä ja pulahtaa välillä lämmitettyyn altaaseen.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-3 hengelle. Kaksioita 1-4 hengelle. Kolmioita 2-6 hengelle.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Siisti, hyvä sijainti, ystävällinen henkilökunta.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1389 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 700 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Huoneistohotelli hyvällä sijainnilla lähellä Playa de las Americasin huveja. Mukava allasalue, jossa lämmitetty allas josta on erotettu oma osio lapsille. Allas on lämmitetty vähintään +20 asteiseksi. Veden lämpötila voi olla kuitenkin jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Suuri aurinkoterassi, maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Hotellin katolla toinen aurinkoterassi. Jacuzzi ja sauna lisämaksusta.

Pieni allas-/snackbaari joka tarjoilee juomia ja pientä syötävää. Pöytätennis ja biljardi. Maksuton wifi vastaanotossa ja allasbaarissa. Pesulahuone, jossa voi itse pestä pyykkiä lisämaksusta. Liikenteen äänet sekä läheisistä baareista, klubeista ja ravintoloista kantautuvat äänet voidaan kokea häiritsevinä.

Ateriat

Ei aterioita.