1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Stella Polaris Oro Blanco

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Stella Polaris Oro Blanco on hyvä vaihtoehto sinulle, joka haluat majoittua huoneistohotellissa hyvällä sijainnilla Playa de las Americasissa. Voit rentoutua tilavalla aurinkoterassilla tai altaan vierellä. Hotelli sijaitsee lähellä golfkenttää sekä Playa de las Americasin ravintolatarjontaa, josta löytyy niin kanarialaisia kuin kansainvälisiäkin herkkuja tarjoavia ravintoloita.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-3 hengelle. Kaksioita 1-4 hengelle. Kolmioita 2-6 hengelle. Neliöitä 4-6 hengelle.

Lue lisää huoneista

Viimeisin arvostelu

siisteys ystävällinen henkilökunta
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1535 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 700 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Huoneistohotelli Stella Polaris Oro Blanco sijaitseehlähellä Playa de las Americasin huveja. Voit rentoutua mukavalla allasalueella, jossa on lämmitetty allas erillisellä osiolla lapsille. Suuri aurinkoterassi maksuttomilla aurinkotuoleilla ja -varjoilla. Hotellin katolla toinen aurinkoterassi, josta on kauniit näkymät kaupunkiin ja merelle. Allas-/snackbaarissa tarjoillaan kuumia ja kylmiä juomia sekä pientä syötävää.

Maksuton wifi vastaanotossa ja allasbaarissa. Pöytätennis ja biljardi. Jacuzzi ja sauna lisämaksusta. Pesulahuone, jossa voi itse pestä pyykkiä lisämaksusta.

Ateriat

Ei aterioita.

Hyvä tietää

Allas on lämmitetty vähintään +20 asteiseksi. Veden lämpötila voi olla kuitenkin jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Liikenteen äänet sekä läheisistä baareista, klubeista ja ravintoloista kantautuvat äänet voidaan kokea häiritsevinä.