Royal River Luxury Hotel

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Vietä ylellistä lomaa hiljattain rakennetussa ja modernissa hotelli Royal River Luxury Hotellissa Teneriffalla. Hotelli toivottaa tervetulleiksi vain aikuiset vieraat ja kaikista huoneista on pääsy jaettuun altaaseen. Tämän lisäksi hotellin katolla on infinity-allas, useita eri tyylisiä ravintoloita, suuri kuntosali sekä spa-osasto ja hamam.


Huonetyyppi

Sviittejä 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Tietoa

Uimarannalle: 1,6 km
Keskustaan: 2,4 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Royal River Luxury Hotel on tyylikäs ja hiljattain rakennettu hotelli Playa de las Americasissa Teneriffalla. Hotelli toivottaa tervetulleiksi vain yli 16 -vuotiaat matkustajat ja täällä odottaa seesteisen rauhallinen tunnelma. Suurella allasalueella on pääallas, hotellin katolla infinity-allas sekä kaksi muuta allasta, jotka muistuttavat virtaavia jokia. Lähin ranta Enramada Beach sijaitsee noin 1,6 kilometrin päässä.

Hotellilla on useita ravintoloita, kuten pääravintola Pineapple Buffet Restaurant, ranskalainen ravintola French Bistro, aasialainen ravintola Kokoro, Heaven's Bar & Grill ja tapasravintola Pool River. Vastaanotossa on shampanjabaari Bubble Bar.

Kuntoilukerroksessa on suuri kuntosali, padel-kenttä sekä puutarhassa mahdollisuus pelata krokettia. Spa-osastolla (lisämaksusta) on tarjolla ihania hoitoja, kuten hierontaa, hamam ja sauna sekä lämmitetty allas ja rentoutumisalue riippukeinuineen.

La Caletan keskusta sijaitsee noin 2,4 kilometrin päässä ja hotellilla on maksuton pysäköintimahdollisuus vuokra-autoille.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta. Uudenvuoden illallinen.

Exclusive-hotelleissamme on aina

  • Hotelliluokitus vähintään 5
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Spa, jossa on mahdollisuus erilaisiin hoitoihin ja hierontaan
  • Tasokas allasalue