1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Deluxe kaksio

Tyylikkäitä ja ylellisiä deluxe kaksioita, joita kutsutaan nimellä Gran Duchess Villa. Huoneistoissa on erillinen makuuhuone sekä olohuone. Hyvin varusteltu keittiö. Pesukone ja silitysvälineet. Satelliitti-tv molemmissa huoneissa. Puhelin ja dvd-soitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Suuri kylpyhuone, jossa kylpyamme ja hierova suihku. Suuri ulkotila, jossa oma allas sekä aurinkotuolit. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 200 neliötä, sisältäen ulkotilan
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle

Kaksio

Tyylikkäitä ja ylellisiä kaksioita, joita kutsutaan nimellä Duchess Villa. Huoneistoissa on erillinen makuuhuone sekä olohuone. Hyvin varusteltu keittiö. Pesukone ja silitysvälineet. Satelliitti-tv molemmissa huoneissa. Puhelin ja dvd-soitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Suuri kylpyhuone, jossa kylpyamme ja hierova suihku. Suuri ulkotila, jossa oma allas sekä aurinkotuolit. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 140 neliötä, sisältäen ulkotilan
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle

Kolmio

Tyylikkäitä ja ylellisiä kolmioita, joita kutsutaan nimellä Princess Villa. Huoneistoissa on olohuone sekä kaksi makuuhuonetta. Toisessa makuuhuoneessa parivuode ja toisessa joko parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Hyvin varusteltu keittiö, jossa pesukone, kuivuri ja silitysvälineet. Olohuoneessa baari. Satelliitti-tv kaikissa huoneissa. Puhelin ja dvd-soitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Suuri kylpyhuone, jossa kylpyamme ja hierova suihku. Suuri ulkotila, jossa oma allas sekä aurinkotuolit. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 208 neliötä, sisältäen ulkotilan
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle

Neliö

Tyylikkäitä ja ylellisiä neljän huoneen huoneistoja, joita kutsutaan nimellä Royal Villa. Huoneistoissa on olohuone sekä kolme makuuhuonetta. Yhdessä makuuhuoneessa parivuode ja muissa joko parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Hyvin varusteltu keittiö, jossa pesukone, kuivuri ja silitysvälineet. Olohuoneessa baari. Satelliitti-tv makuuhuoneissa, olohuoneessa satellitti-tv ja dvd-soitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kolme kylpyhuonetta joissa hierova suihku ja wc. Yhdessä kylpyhuoneessa suihkun lisäksi kylpyamme. Suuri ulkotila, jossa oma allas sekä aurinkotuolit. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 355 neliötä, sisältäen ulkotilan.
Soveltuu enintään: 2-6 hengelle