Royal Garden Villas

  • Tasokas ja tyylikäs
  • Villat omalla altaalla
  • Spa

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Royal Garden Villasissa voit majoittua suurissa villoissa, jotka on ripoteltu ympäri hotellin vehreää puutarhaa. Jokainen villa on kauniisti sisustettu, ja niissä on suuri ulkotila omalla altaalla ja ulkokalusteilla. Täällä lomapäivät voivat koostua vaikkapa hyvästä illallisesta, golfkierroksesta läheisellä golfkentällä ja ylellisestä hemmotteluhoidosta spassa.

Varaa huoletta maksuttoman lisäturvapaketin ansiosta!


Huonetyyppi

Kaksioita 1-2 hengelle. Deluxe kaksioita 1-2 hengelle. Kolmioita 2-4 hengelle. Neliöitä 2-6 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

10 10:stä
Perustuu 1 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 988 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 2,5 km
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Royal Garden Villas on ylellinen hotelli, josta aukeavat upeat näköalat vuorille sekä toisessa suunnassa Atlantille. Hotellissa on yhteensä 28 yksilöllisesti sisustettua villaa omilla lämmitetyillä uima-altaalla ja ulkokalusteilla ja aurinkotuoleilla. Lisäksi hotellin yhteisellä allasalueella on aurinkotuoleja ja -varjoja. Pieni, viihtyisä allasbaari. Kaikki altaat ovat lämmitettyjä vähintään +20 asteeseen. Veden lämpötila voi olla kuitenkin jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä.

Ravintola Jardinissa tarjoillaan kansainvälinen aamiaisbuffet sekä elegantti à la carte -menu josta löytyy niin paikallisia, kuin kansainvälisiäkin vaihtoehtoja. Tucán Tucán -pubissa voit nauttia virkistäviä juomista päivisin. Vastaanotossa sijaitseva snackbaari tarjoilee välipaloja ja juomia päivisin. Huonepalvelu. Maksuton wifi koko hotellialueella.

Hotellissa on aasialaistyyppinen spa. Jacuzzi, sisäallas ja turkkilainen sauna lisämaksusta. Spahoidot sekä hieronnat lisämaksusta. Maksuton pieni kuntosali. Squasia maksutta. Pesulapalvelu. Parkkihalli. Lähellä golfkenttää. Paikallisliikennettä. Pieneen La Caletan kalastajakylään, jossa muutamia ravintoloita, on noin 2 kilometriä. Playa de la Americasiin on noin 4 kilometriä.

Hotellissa on VIP Lounge vieraille, joilla on myöhäinen kotiinlähtö. Loungessa on terassi, minibaari, kylpyhuone ja suihku.

Ateriat

Aamiaispöytä. Uuden vuoden illallinen. Puolihoito lisämaksusta.

Exclusive-hotelleissamme on aina

  • Hotelliluokitus vähintään 5
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Spa, jossa on mahdollisuus erilaisiin hoitoihin ja hierontaan
  • Tasokas allasalue