Huoneet

Kaksio

Remontoituja kaksioita joissa erillinen makuuhuone kahdella vuoteella. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa lisävuode mahdollinen vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaapi, kahvinkeitin,leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv sateliittikanavilla. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Kattotuuletin. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Joitakin liikuntarajoitteisille sopivia huoneistoja (ei remontoitu) Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Kolmio

Remontoituja kolmioita joissa kaksi erillistä makuuhuonetta, molemmissa kaksi erillistä vuodetta. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa lisävuode mahdollinen vuodesohvasta. Minikettiö, jossa keittolevyt, jääkaapi, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 61 neliötä
Soveltuu enintään: 2-6 hengelle

Yksiö

Remontoituja yksiöitä hotellin ylimmissä kerroksissa. Yhdistetty makuu-/olohuone ja minikeittiö. Kaksi vuodetta ja lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaapi, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Nespressokeitin, ensimmäiset kapselit maksutta ja ylämääräiset lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Kattotuuletin. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 38 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle