Kokemuksia Parque La Paz -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,9 10:stä Perustuu 83 arvioon
Kokonaisuus
 
7,9 / 10
Puhtaus
 
8,0 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,2 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,8 / 10
Huone/huoneisto
 
8,6 / 10
Palvelu
 
8,0 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2020-02-09


6 10:stä

+
Rummen var otroligt fina. Allt annat var nog sådär.
-
Uppvärmd pool förstod vi att de skulle vara vilket de inte var. Mina barn la inte ens tårna i vattnet under hela veckan. Otrevlig personal. Verkade som att barn störde dem. Hade vart bra att någonstans informera om att det renoveras på hotellet en besvikelse att ligga vid poolen o försöka njuta tillika som alla maskiner går an.

Vahvistettu asiakas: 2020-01-26


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Parque La Paz -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

80% matkustajista suositttelee

3384 arvostelua
Erinomainen
 
1458
Erittäin hyvä
 
1179
Hyvä
 
487
Ei kovin hyvä
 
160
Huono
 
100

Viimeisimmät 5 arviota

5.3.2020

Kirjoittanut MeriH158

Kallis

Hotellissa on remontti käynnissä. Päivisin remonttimelu ei juurikaan haittaa, jos ei remontoida viereistä huonetta. Ruoka on keskinkertaista ja usein haaleaa. Salaatit on täynnä etikkaa, ja esillä useaan kertaan. Jälkiruoat hyviä. Yksi tyly ja epäystävällinen miestarjoilija pilaa muuten hyvän palvelun. Huone on siisti, mutta vanha. Yöllinen meteli pilaa auttamatta yöunet. Ei auta edes korvatulpat. Mielestäni alle 3 tähteä.

 
31.1.2020

Kirjoittanut vuosimatkaaja

Hyvä kokemus

Remontti ei haitannut. Remontoidulla puolella siistiä ja hiljaista. Hyvällä keskeisellä paikalla. Lapsille omat leikkialueet. Tarpeeksi lepotuoleja allasalueella tosin vesi viileää. Rantaan lyhyt matka. Ruoka ihan syötävää ja varsinkin aamiainen tosi hyvä.

 
14.4.2019

Kirjoittanut Seppo T

Keskeisellä paikalla

Huoneisto oli hyvä ja palvelu oli moitteetonta. Aamiainen ja illallinen olivat monipuoliset. Joinakin iltoina kuului kovaa meteliä lähibaareista myöhään aamuyölle uima-altaan puolella. Huoneisto oli jo hieman kulunut, mutta siellä tehtiin remonttia niiden parantamiseksi.

 
15.2.2019

Kirjoittanut sussu70

Kiva hotelli parhaalla paikalla.

Olimme ystäväni kanssa ensimmäistä kertaa tässä hotellissa.Ihastuimme siisteyteen ystävälliseen henkilökuntaan ja runsaaseen aamiaiseen.Säät suosi meitä koko viikon. Ainoa miinus oli ilta uniselle ulkoa kuuluva musiikin pauhu. Siitä huolimatta aion vierailla uudelleen :) esitän toiveen jos saisin huoneen seuraavan kerran hiljaisemmalta puolelta. Suosittelen lämpimästi.

 
8.2.2019

Kirjoittanut Wiivi1

Mukava hotelli, huippu paikalla :)

Maaliskuussa olemme menossa jo kolmannen kerran tähän hotelliin. Hotellin sijainti on todella hyvä, henkilökunta ystävällistä, allasalue on siisti ja ruoka ok. Baareista kuuluu illalla ääniä mutta ne ei ole meitä häirinneet. Kukapa ei Elviksen lauluun haluaisi nukahtaa ;) Huoneet ovat olleet hiukan kuluneen oloisia, mutta remontoidut huoneet näyttävät hienoilta. Nyt jännityksellä odotetaan, jos vaikka saisimme käyttöömme remontoidun huoneiston :)