Paradero II

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Paradero II on yksinkertainen huoneistohotelli, joka sijaitsee lähellä aurinkoisen Playa de las Americasin ostosmahdollisuuksia, ravintoloita ja huvituksia. Rannalle on kävelyetäisyys ja naapurihotellilla on allas.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Oma takapiha
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 175 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 400 m
Keskustaan: 400 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Paradero II on hieman vanhempi huoneistohotelli joka sijaitsee keskeisellä paikalla Playa de las Americasissa. Hotellissa on vastaanotto, mikä on tarkoitettu vain Apollon vieraille sisään/uloskirjautumisen yhteydessä. Muissa asioissa naapurihotelli Paraiso del Solin vastaanotto on vieraiden käytössä, joka sijaitsee noin 200 metrin päässä Paradero II hotellista. Hotellialueella on paljon korkeuseroja ja portaita. Ei hissiä.

Paradero II hotellin asiakkaat voivat käyttää naapurihotelli Paraiso del Solin allasaluetta ja muita palveluita noin 200m päässä. Myös naapurihotelli Paradero 1:ssä on allas. Läheisistä baareista ja ravintoloista kantautuvat äänet voidaan kokea häiritsevinä. Lentokenttäkuljetus pysähtyy Paraiso del Solilla, ei matkatavarakuljetusta. Läpikulkuliikennettä.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiaisbuffet, puolihoito tai puolihoito sis. juoman lisämaksusta. Ateriat tarjoillaan Paraiso del Sol -hotellissa.

Jos haluat puolihoidon uudeksi vuodeksi ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Uuden vuoden illallisista veloitetaan lisämaksu.