1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Paradero II

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Talven lomaetu! Varaa ensi talven loma nyt ja saat 50 € alennuksen /hlö.

Etu koskee talven 2019-2020 Arabiemiraateissa, Fuerteventuralla, Gran Canarialla ja Teneriffalla. Koskee 1 ja 2 viikon rantalomia 9.10.2019 alkaen. Koskee vain uusia varauksia. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Etu on 15.9.2019 saakka.

Paradero II on yksinkertainen huoneistohotelli, joka sijaitsee lähellä aurinkoisen Playa de las Americasin ostosmahdollisuuksia, ravintoloita ja huvituksia. Rannalle on kävelyetäisyys ja naapurihotellilla on allas.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Viimeisin arvostelu

Siisti,kunnon peitot,hyvä keittiövarustus
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 168 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 400 m
Keskustaan: 400 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Paradero II on hieman vanhempi huoneistohotelli joka sijaitsee keskeisellä paikalla Playa de las Americasissa. Hotellissa on vastaanotto, mikä on tarkoitettu vain Apollon vieraille sisään/uloskirjautumisen yhteydessä. Muissa asioissa naapurihotelli Paraiso del Solin vastaanotto on vieraiden käytössä, joka sijaitsee noin 200 metrin päässä Paradero II hotellista. Hotellialueella on paljon korkeuseroja ja portaita. Ei hissiä.

Paradero II hotellin asiakkaat voivat käyttää naapurihotelli Paraiso del Solin allasaluetta ja muita palveluita noin 5 minuutin kävelymatkan päässä. Läheisistä baareista ja ravintoloista kantautuvat äänet voidaan kokea häiritsevinä. Lentokenttäkuljetus pysähtyy Paraiso del Solilla, ei matkatavarakuljetusta. Läpikulkuliikennettä.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiaisbuffet, puolihoito tai puolihoito sis. juoman lisämaksusta. Ateriat tarjoillaan Paraiso del Sol -hotellissa.

Jos haluat puolihoidon uudeksi vuodeksi ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Uuden vuoden illallisista veloitetaan lisämaksu.