1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Los Olivos Beach Resort

 • Yksityinen ranta ja rantabaari
 • Huoneistoja jopa 6 hengelle

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Talven lomaetu! Varaa ensi talven loma nyt ja saat 50 € alennuksen /hlö.

Etu koskee talven 2019-2020 Arabiemiraateissa, Fuerteventuralla, Gran Canarialla ja Teneriffalla. Koskee 1 ja 2 viikon rantalomia 9.10.2019 alkaen. Koskee vain uusia varauksia. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Etu on voimassa toistaiseksi.

Los Olivos Beach Resortilla on erinomainen sijainti Costa Adejen rantakadulla. Hotellilla on hieno allasalue ja oma rantaosio, jossa maksuttomia aurinkotuoleja. Jos varaat All Inclusiven, voit nauttia ateriat naapurihotellissa, jonka kanssa hotelli jakaa altaita ja useita muita palveluita.


Huonetyyppi

Deluxe-yksiöitä 1-3 hengelle. Deluxe-kaksioita 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta. Kaksikerroksisia kolmioita 3-5 hengelle/3-6 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 553 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Huoneistohotelli Los Olivos Beach Resortilla on erinomainen sijainti Costa Adejen rantakadulla. Allasalueella on allas sekä erillinen lastenallas. Altaat on lämmitetty vähintään +20 asteiseksi. Veden lämpötila voi olla kuitenkin jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Maksuttomat aurinkotuolit, -varjot ja allaspyyhkeet. Allasbaari La Palapa tarjoilee lämpimiä ja kylmiä juomia.

Biljardia maksutta. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Hotellialueella korkeuseroja ja portaita. Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 200 metrin päähän hotellilta, matkatavarat tulee kuljettaa loppumatka itse. Kävelymatka Plaza del Duque ostoskeskukseen. Lähistölllä on kolme golfkenttää.

Hotelli jakaa ravintolat ja muita palveluita sisarhotelli Lagos de Fañaben kanssa. Sisarhotellilla on allasalue lämmitetyllä altaalla (lämmitys marraskuusta huhtikuuhun). Hotellit jakavat buffetravintolan, jossa iltaviihdettä sekä italialaisen á la carte -ravintolan. Lagos de Fañabessa on kuntosali ja hierontaa lisämaksusta. Hotellilla on yksityinen ranta noin 50 metrin päässä. Rannalla aurinkotuoleja ja -varjoja, sekä Beach Club, joka tarjoilee yksinkertaisia annoksia kuten salaatteja ja hampurilaisia (sisältyy All Inclusiveen).

Ateriat

Deluxe-yksiö ja deluxe-kaksio: All Inclusive. Kaksikerroksinen kolmio: Aamiaispöytä. All Inclusive lisämaksusta.

All Inclusive

 • Aamiaispöytä, klo 7.00-10.00.
 • Myöhäinen aamiainen, klo 10.00-12.00.
 • Lounaspöytä, klo 13.00-15.00.
 • Välipaloja, klo 10.00-18.00.
 • Illallinen, klo 18.30-21.30.
 • Rajoittamattomasti paikallisia juomia kuten olutta, viiniä, drinkkejä ja virvoitusjuomia, klo 10.00-23.00.

Kaikki ateriat ja välipalat tarjoillaan sisarhotelli Lagos De Fañabéssa. Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamiseksi on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12.00 asti.

Hyvä tietää

Hotelli veloittaa sisäänkirjautumisen yhteydessä pantin (100 euroa/viikko), jonka voi maksaa käteisellä tai luottokortilla. Hotellissa ei ole hissiä.