Huoneet

Kaksio

Kaksioita All Inclusivellä, jotka sijaitsevat alemmissa kerroksissa. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö, ja makuuhuone jossa kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteisiin vuodesohvasta. Minikeittiössä keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi. Kattotuuletin olohuoneessa. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Maaterassi. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 44 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Kaksio, All Inclusive

Valoisia kaksioita, jotka sijaitsevat ylemmissä kerroksissa. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö, ja makuuhuone jossa kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteisiin vuodesohvasta. Minikeittiössä keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 44 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Kaksio, ei remontoitu

Kaksioita, jotka sijaitsevat alemmissa kerroksissa ja joiden hintaan sisältyy aamiaispöytä. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö, ja makuuhuone jossa kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteisiin vuodesohvasta. Minikeittiössä keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, terassi tai maaterassi. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 44 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Kaksio, jaettu uima-allas

Valoisia kaksioita jaetulla altaalla, jotka ovat hiljattain remontoitu ja joiden hintaan sisältyy All Inclusive. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö, ja makuuhuone jossa kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteisiin vuodesohvasta. Minikeittiössä keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi. Kattotuuletin olohuoneessa. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Terassi allaspääsyllä. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 44 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Kolmio, remontoitu

Valoisia hiljattain remontoituja kolmioita, jotka sijaitsevat alimmassa kerroksessa ja joiden hintaan sisältyy All Inclusive. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö, sekä kaksi makuuhuonetta joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiössä keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Kattotuuletin olohuoneessa. Parveke, terassi tai maaterassi. Siivous 7 krt/viikko.
Soveltuu enintään: 3-4 hengelle/3-5 hengelle, joista 2 lasta.

Remontoitu kaksio

Valoisia hiljattain remontoituja kaksioita, jotka sijaitsevat ylemmissä kerroksissa ja joiden hintaan sisältyy aamiaispöytä. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö, ja makuuhuone jossa kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteisiin vuodesohvasta. Minikeittiössä keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 44 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.