1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Lagos De Fañabé -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
7,8 / 10
Puhtaus
 
7,7 / 10
Palvelu
 
7,5 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,0 / 10
Huone/huoneisto
 
8,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,9 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,9 / 10

10 viimeisintä arvostelua


9 10:stä

Eija,
Helsinki

+
Aamiainen runsas Sijainti hyvä Varustetaso huoneistossa Hyvä allasalue
-
Huolellisempaa siivoamista Kovat sängyt, ei sijauspatjaa Litteä, kova tyyny. Monen ihmisen hiet ym. tyynyssä

Vahvistettu asiakas: 2019-04-01


9 10:stä

Tuomo,
Jyväskylä

+
Kiva miljöö. Monipuolinen ruokavalikoima. Hyvä sijainti. Rantaravintolan drinkit sisältyi hintaan.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-03-18


8 10:stä

Eija,
Espoo

+
Ihana merinäköala ja remontoitu kivasti ja yksinkertaisesti.
-
ei ole mielessä.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-11


9 10:stä

,

+
-
Huonesiivous.

Vahvistettu asiakas: 2019-02-18


10 10:stä

Anette,
Frederikshavn

+
Stille og roligt - skønt område uden trafik
-

Vahvistettu asiakas: 2019-03-24


9 10:stä

Marianne,
Gilleleje

+
Hyggeligt, afslappet stemning og god beliggenhed
-
Personalet bedre til at tale engelsk, specielt i receptionen

Vahvistettu asiakas: 2019-02-24


8 10:stä

Gert,
Middelfart

+
Beliggenheden tæt på vandet
-

Vahvistettu asiakas: 2019-02-24


7 10:stä

Jørn,
Valby

+
Morgenmaden og den anden lejlighed vi fik efter 3 dage i den første lejlighed !
-
Apollo skal lade være med at sælge ny istandsatte lejligheder på 1. sal med skrå havudsigt ud til en forretnings- og restaurant-gade !!! De første 3 dage havde vi 1/10 del havudsigt !!! Og 9/10 del udsigt til tagene på forretninger og restauranter med madlugt fra restaurant-køkkenet lige under vores altan ! Vi kunne kigge lige ned i restauranten !!! Og hver aften var vi nød til at lukke alle vinduer og døre p. g. a. larm og meget høj musik fra gaden nedenunder !!!

Vahvistettu asiakas: 2019-02-10


6 10:stä

Gitte,
Vejen

+
Beliggenheden
-
Restauranten var meget mørk i kælderen. Bordene stod meget tæt, så der manglede lidt stemning. Værelserne sparsomt møbleret, trængte til renovering. Der manglede puder eller hynder til plasticstolene på terrassen.

Vahvistettu asiakas: 2019-02-03


8 10:stä

Hanne,
Brøttum

+
fint og rent i felles områder og ved basseng.. fint at nabohotell kan benyttes mht baseng og solsenger.
-
Renhold kunne bli bedre, søppel/tomgods bør fjernes før nye gjester bookes inn.. bør være oppvask middel i leilighet, når renholder ikke tar oppvask.. kopper og glass. sovesofaer bør skiftes ut, bør skiltes at solsenger ikke kan reserveres før frokost..

Vahvistettu asiakas: 2019-04-14


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Lagos De Fañabé -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 3,5/5 Nukkuminen
 • 3,5/5 Huoneet
 • 3,5/5 Palvelu
 • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 3,5/5 Siisteys

58% matkustajista suositttelee

425 arvostelua
Erinomainen
 
82
Erittäin hyvä
 
144
Hyvä
 
97
Ei kovin hyvä
 
52
Huono
 
50

Viimeisimmät 5 arviota

1.4.2019

Kirjoittanut traveller280600

Hyvä asiakaspalvelu, mutta muuten kehittämistä löytyy

Olimme hotellissa 7 yötä ja hotellin asiakaspalvelu oli hyvää. Muutoin hotellin ilme oli paljon likaisemman oloinen kuin kuvissa, eikä huone vastannut täysin luvattua. Merinäköala oli vain yhdestä parvekkeen kulmasta katsottuna pieni vilaus muiden rakennusten takaa merelle. Meillä oli ylin kerros, jonka makuuhuoneessa ei ollut yhtään pistorasiaa, ja puhelimet ja muu piti kaikki ladata joko olkkarissa tai keittiössä. Lisäksi tiskit piti pestä itse ja paikanpäällä ei ole mitään tiskaustarvikkeita, eli suosittelen ottamaan mukaan. Myös makuuhuoneen yövalot olivat niin kirkkaat, että suosittelen ottamaan lukuvalon mukaan, ellei halua lukea "isot valot" päällä. Aamupala ja illallinen oli todella hyvä ja siihen ei kyllästynyt edes viikossa, vaikka valikoima pysyi suhteellisen samana. Illaliseen ei sisälly juomia, vaikka siis valitset puolihuodon ja jopa vedestä muiden ohessa tulee maksaa silloin erikseen. Siinä miinus. Samoin netti oli maksullinen sekä alueella parkkeeraus on suuhteellisen kallista, meillä maksoi noin 50e (alennettuun hintaan) muutaman päivän parkkipaikka viereisestä hallista. Jos vuokraatte auton, niin suosittelen liikkumaan niinä aikoina kun paikalliset ovat jo töissä tai tulleet takaisin, sillä silloin liikenne on todella ruuhkaisaa ja kaahailijoita paljon. (ps.olen ajanut monessa kohteessa autoa, mutta teneriffalla törttöilijöitä&kaahareita oli ruuhka-aikaan uskomattoman paljon)

 
23.11.2013

Kirjoittanut Jill W Leeds, Yhdistynyt kuningaskunta

Hyvä sijainti - kivat asutukset

Yövyin täällä yön yli marraskuussa 2013. Hyvän sijainnin omaava paikka lähellä rantaa ja palveluita. Huone oli puhdas, vaikkakin yksi sängyistä oli hieman möykkyinen. Kiva huone josta näki viehättävälle altaalle, jossa oli väriä vaihtavia valoja - erittäin rauhallista ja tyyntä. Sanoisin jopa, että tämä on yksi Teneriffan piilevistä helmistä - kävelet ovesta sisään, ja se on aivan kuin olisit kävellyt pienoismallikylään. Olemme käyneet teneriffalla monta kertaa ja emme tienneet tämän paikan olemassaolosta. Henkilökunta oli miellyttävää, aamiainen oli melko kattava ja kahvi oli hyvää. Saattaisin palata takaisin - suosittelen :)

 
14.4.2019

Kirjoittanut marls577 Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Lovely resort

Apartments around 2 pools, one heated. Location hilly but this added to its charm. Sun beds in many small areas with lots of umbrellas available. Nowhere crowded. Few guests all-inclusive so the is no scramble for food, which is adequate. No air con - just a fan but ok when weather not too hot. Lots of shops, bars and restaurants only a step away. Seems good for the beach but that is not an interest of ours. Very relaxing.

 
13.4.2019

Kirjoittanut PatrickV871 Leuven, Belgia

Nice location, nice pools, mediocre food.

Spending a week of holidays here with the family. The hotel is located two steps away from the beach in a beautiful setting with palm trees, flowers and some small swimming pools. The food served during lunch and dinner is rather mediocre, better to go outside as you will find plenty of restaurants. I notice there have been some complaints about the quality of the coffee. The coffee from the machines is indeed very bad, but the management has placed one coffee machine with superb coffee brewed from freshly grinded coffee beans. Up to you to find it!

 
5.3.2019

Kirjoittanut T2040XTjohnm Prestonpans, Yhdistynyt kuningaskunta

Superb villa

Just stayed in the villa within the apartments-great location just off the beach, very clean and modern and staff were helpful when required. Would highly recommend.had a 24h supermarket next door plus all other bars/restaurants!! Would definitely book again.