Kokemuksia Lagos De Fañabé -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8 10:stä Perustuu 90 arvioon
Kokonaisuus
 
8,0 / 10
Puhtaus
 
7,7 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,0 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,0 / 10
Huone/huoneisto
 
8,2 / 10
Palvelu
 
7,5 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

Kimmo,
Perheniemi

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-11-10


9 10:stä

Eija,
Helsinki

+
Aamiainen runsas Sijainti hyvä Varustetaso huoneistossa Hyvä allasalue
-
Huolellisempaa siivoamista Kovat sängyt, ei sijauspatjaa Litteä, kova tyyny. Monen ihmisen hiet ym. tyynyssä

Vahvistettu asiakas: 2019-04-01


9 10:stä

Tuomo,
Petäjävesi

+
Kiva miljöö. Monipuolinen ruokavalikoima. Hyvä sijainti. Rantaravintolan drinkit sisältyi hintaan.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-03-18


8 10:stä

Eija,
Espoo

+
Ihana merinäköala ja remontoitu kivasti ja yksinkertaisesti.
-
ei ole mielessä.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-11


8 10:stä

Tarja,
Espoo

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-02-25


9 10:stä

Jari Petteri,
Perttula

+
-
Huonesiivous.

Vahvistettu asiakas: 2019-02-18


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Lagos De Fañabé -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 3,5/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 3,5/5 Siisteys

57% matkustajista suositttelee

456 arvostelua
Erinomainen
 
89
Erittäin hyvä
 
160
Hyvä
 
100
Ei kovin hyvä
 
54
Huono
 
53

Viimeisimmät 5 arviota

1.4.2019

Kirjoittanut traveller280600

Hyvä asiakaspalvelu, mutta muuten kehittämistä löytyy

Olimme hotellissa 7 yötä ja hotellin asiakaspalvelu oli hyvää. Muutoin hotellin ilme oli paljon likaisemman oloinen kuin kuvissa, eikä huone vastannut täysin luvattua. Merinäköala oli vain yhdestä parvekkeen kulmasta katsottuna pieni vilaus muiden rakennusten takaa merelle. Meillä oli ylin kerros, jonka makuuhuoneessa ei ollut yhtään pistorasiaa, ja puhelimet ja muu piti kaikki ladata joko olkkarissa tai keittiössä. Lisäksi tiskit piti pestä itse ja paikanpäällä ei ole mitään tiskaustarvikkeita, eli suosittelen ottamaan mukaan. Myös makuuhuoneen yövalot olivat niin kirkkaat, että suosittelen ottamaan lukuvalon mukaan, ellei halua lukea "isot valot" päällä. Aamupala ja illallinen oli todella hyvä ja siihen ei kyllästynyt edes viikossa, vaikka valikoima pysyi suhteellisen samana. Illaliseen ei sisälly juomia, vaikka siis valitset puolihuodon ja jopa vedestä muiden ohessa tulee maksaa silloin erikseen. Siinä miinus. Samoin netti oli maksullinen sekä alueella parkkeeraus on suuhteellisen kallista, meillä maksoi noin 50e (alennettuun hintaan) muutaman päivän parkkipaikka viereisestä hallista. Jos vuokraatte auton, niin suosittelen liikkumaan niinä aikoina kun paikalliset ovat jo töissä tai tulleet takaisin, sillä silloin liikenne on todella ruuhkaisaa ja kaahailijoita paljon. (ps.olen ajanut monessa kohteessa autoa, mutta teneriffalla törttöilijöitä&kaahareita oli ruuhka-aikaan uskomattoman paljon)

 
23.11.2013

Kirjoittanut Jill W Leeds, Yhdistynyt kuningaskunta

Hyvä sijainti - kivat asutukset

Yövyin täällä yön yli marraskuussa 2013. Hyvän sijainnin omaava paikka lähellä rantaa ja palveluita. Huone oli puhdas, vaikkakin yksi sängyistä oli hieman möykkyinen. Kiva huone josta näki viehättävälle altaalle, jossa oli väriä vaihtavia valoja - erittäin rauhallista ja tyyntä. Sanoisin jopa, että tämä on yksi Teneriffan piilevistä helmistä - kävelet ovesta sisään, ja se on aivan kuin olisit kävellyt pienoismallikylään. Olemme käyneet teneriffalla monta kertaa ja emme tienneet tämän paikan olemassaolosta. Henkilökunta oli miellyttävää, aamiainen oli melko kattava ja kahvi oli hyvää. Saattaisin palata takaisin - suosittelen :)

 
21.11.2019

Kirjoittanut AudreyGunn Aberdeen, Yhdistynyt kuningaskunta

Beautiful location

Booked apartment privately overlooked the pool area where we got the sun all day on our balcony. Nice and clean. Lots of nice eateries close by. Resort is well kept and facilities are good. Beach is reached in around 50m with small bars and restaurants surrounding.

 
17.11.2019

Kirjoittanut christophe_wybo Harelbeke, Belgia

Great room, restaurant could be better

We stayed 10 nights in this hotel in november. Good value for you money, but restaurant could be better. We arrived at around 2PM at this hotel and had to queue 25 minutes to check in. There was only one person to check-in all the new guests. Could be better. Why not help your collegues when there is a queue at the reception (other staff was in annes desk). The room we had was great! We had a renovated room with seaview. It's more of a studio. Nice living-area with fully equiped kitchen and dining area. Small sofa and flatscreen in the same room. Nice view on the terrace. Good sanitary facilities and good space in bedroom too. Matrasses could be better though! Try to invest in boxspring matrasses please. The hotel is very centrally situated and when you leave the hotel, the beach is on 50 meters. There are two pools. One of them was heated. There is a small jacuzzi, a fitness. The annes hotel facilities are available too if you are guest in this hotel. One thing we didn't realy like was the service at the restaurant. Food was good, and it was in buffet-form served. But waitors could give you a better service. 8/10 times we had to order our drinks our selves at the bar. Waitors have only eye for cleaning up tables. What's wrong with asking the guests, when they arrive for dinner, what they want to drink? Try to do this in the first place, and think of cleaning tables after all guests have drinks. This would give guests a much better feeling!

 
6.11.2019

Kirjoittanut Jodieblythe18

Lovely

Lovely hotel and perfectly situated with lots to do around you. The pools I found freezing but that's just a preference. Food was good but would not recommend all inclusive as there is so much around at great prices.