Kokemuksia Lagos De Fañabé -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8 10:stä Perustuu 95 arvioon
Kokonaisuus
 
8,0 / 10
Puhtaus
 
7,7 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,1 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,0 / 10
Huone/huoneisto
 
8,3 / 10
Palvelu
 
7,5 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-12-08


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-11-10


9 10:stä

+
Aamiainen runsas Sijainti hyvä Varustetaso huoneistossa Hyvä allasalue
-
Huolellisempaa siivoamista Kovat sängyt, ei sijauspatjaa Litteä, kova tyyny. Monen ihmisen hiet ym. tyynyssä

Vahvistettu asiakas: 2019-04-01


9 10:stä

+
Kiva miljöö. Monipuolinen ruokavalikoima. Hyvä sijainti. Rantaravintolan drinkit sisältyi hintaan.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-03-18


8 10:stä

+
Ihana merinäköala ja remontoitu kivasti ja yksinkertaisesti.
-
ei ole mielessä.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-11


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-02-25


9 10:stä

+
-
Huonesiivous.

Vahvistettu asiakas: 2019-02-18


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Lagos De Fañabé -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 3,5/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 3,5/5 Siisteys

57% matkustajista suositttelee

473 arvostelua
Erinomainen
 
89
Erittäin hyvä
 
165
Hyvä
 
104
Ei kovin hyvä
 
58
Huono
 
57

Viimeisimmät 5 arviota

1.4.2019

Kirjoittanut traveller280600

Hyvä asiakaspalvelu, mutta muuten kehittämistä löytyy

Olimme hotellissa 7 yötä ja hotellin asiakaspalvelu oli hyvää. Muutoin hotellin ilme oli paljon likaisemman oloinen kuin kuvissa, eikä huone vastannut täysin luvattua. Merinäköala oli vain yhdestä parvekkeen kulmasta katsottuna pieni vilaus muiden rakennusten takaa merelle. Meillä oli ylin kerros, jonka makuuhuoneessa ei ollut yhtään pistorasiaa, ja puhelimet ja muu piti kaikki ladata joko olkkarissa tai keittiössä. Lisäksi tiskit piti pestä itse ja paikanpäällä ei ole mitään tiskaustarvikkeita, eli suosittelen ottamaan mukaan. Myös makuuhuoneen yövalot olivat niin kirkkaat, että suosittelen ottamaan lukuvalon mukaan, ellei halua lukea "isot valot" päällä. Aamupala ja illallinen oli todella hyvä ja siihen ei kyllästynyt edes viikossa, vaikka valikoima pysyi suhteellisen samana. Illaliseen ei sisälly juomia, vaikka siis valitset puolihuodon ja jopa vedestä muiden ohessa tulee maksaa silloin erikseen. Siinä miinus. Samoin netti oli maksullinen sekä alueella parkkeeraus on suuhteellisen kallista, meillä maksoi noin 50e (alennettuun hintaan) muutaman päivän parkkipaikka viereisestä hallista. Jos vuokraatte auton, niin suosittelen liikkumaan niinä aikoina kun paikalliset ovat jo töissä tai tulleet takaisin, sillä silloin liikenne on todella ruuhkaisaa ja kaahailijoita paljon. (ps.olen ajanut monessa kohteessa autoa, mutta teneriffalla törttöilijöitä&kaahareita oli ruuhka-aikaan uskomattoman paljon)

 
23.11.2013

Kirjoittanut Jill W Leeds, Yhdistynyt kuningaskunta

Hyvä sijainti - kivat asutukset

Yövyin täällä yön yli marraskuussa 2013. Hyvän sijainnin omaava paikka lähellä rantaa ja palveluita. Huone oli puhdas, vaikkakin yksi sängyistä oli hieman möykkyinen. Kiva huone josta näki viehättävälle altaalle, jossa oli väriä vaihtavia valoja - erittäin rauhallista ja tyyntä. Sanoisin jopa, että tämä on yksi Teneriffan piilevistä helmistä - kävelet ovesta sisään, ja se on aivan kuin olisit kävellyt pienoismallikylään. Olemme käyneet teneriffalla monta kertaa ja emme tienneet tämän paikan olemassaolosta. Henkilökunta oli miellyttävää, aamiainen oli melko kattava ja kahvi oli hyvää. Saattaisin palata takaisin - suosittelen :)

 
5.1.2020

Kirjoittanut torfih2017 Reykjavik, Islanti

Lovely apartment hotel

Just came back from Costa Adeje with a family of 7 after holidays at Lagos de Fanabe during Christmas and New Year. The location is excellent - almost at the beach and the walking boulevard. The food, all inclusive, was very good and a broad selection. The apartments were spacious and kept very clean. We prefer the beach and did only limited use the hotel pools and the sun bathing facilities except the gym. The staff was in general extremely friendly. The signal for the wifi could be a little stronger so the guests can better enjoy the internet access.

 
2.1.2020

Kirjoittanut Mgrat

Xmas break

We stayed here from 29th December for 5 days. We know Tenerife pretty well and had a car do we could get to all the places we like. The accommodation itself is fine but we don’t like the area but it is close enough to walk to Adeje in the evening for dinner.

 
22.12.2019

Kirjoittanut geoffmun Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Unequal trade for a timeshare- very poor accommodation

We exchanged via Interval International for one week & wish we had not! We have been visiting Tenerife & the other Canary Islands for the last 30 years & by far this is the worst accomodation we have stayed in. After a very indifferent & unwelcoming reception staff we were allocated an unrefurbished 1bedroom apartment. Going into the bedroom, there was only 1 bedside table! After 2 days, another mismatching old stained brown one was delivered! The lighting was so bad in the main room-just 1 bulb with low wattage-that I had to read with the aid of the torch from my iphone - a first! The TV was so small & ancient. The picture when viewing was cut off at the top & bottom! Irritants such as the toilet seat not staying up, rust stains on the bath, terrible shower, very minimal kitchen equipment, having to ask for a hairdryer & washing up liquids/ towels etc all added to the bad experience. The only redeeming feature of this hotel is the location & gardens. We will not be returning or recommending!