1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

H10 Conquistador

 • Thalasso-spa
 • Suuri allasalue

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Talven lomaetu! Varaa ensi talven loma nyt ja saat 50 € alennuksen /hlö.

Etu koskee talven 2019-2020 Arabiemiraateissa, Fuerteventuralla, Gran Canarialla ja Teneriffalla. Koskee 1 ja 2 viikon rantalomia 9.10.2019 alkaen. Koskee vain uusia varauksia. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Etu on voimassa toistaiseksi.

Hotelli H10 Conquistador sijaitsee keskeisellä paikalla rantapromenadin vierellä Playa de las Americasissa. Rentoudu hotellin suurella allasalueella tai nauti ihanista hoidoista spa -osastolla. Lapsille on luvassa hauskoja hetkiä lastenkerhossa, josta löytyy nopeasti uusia kavereita. Hotellilta kävelet helposti keskustan ravintoloihin ja kauppoihin.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1–3 hengelle. Deluxe-huoneita 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Viimeisin arvostelu

Ystävällinen henkilökunta ja palvelu, hyvä sijainti.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 6971 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 400 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli H10 Conquistador sijaitsee keskeisellä paikalla Playa de las Americasissa Teneriffalla. Täällä on suuri ja ihana allasalue kolmella altaalla, joista yksi on lämmitetty. Erillinen lastenallas ja allas-/snackbaari. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Pyyhepalvelu panttia vastaan.

Hotellilla on buffetravintola ja neljä à la carte -ravintola (italialainen-, japanilainen-, grilliravintola, ja ravintola jossa on illallisshow vaihtuvin teemoin). Ravintoloissa edellytetään illallisella siistiä pukeutumista. Hotellilla on myös baari sekä lounge, jossa näytetään kansainvälistä urheilua.

Thalasso-spassa on tarjolla erilaisia hoitoja, sauna, höyrysauna ja jacuzzi lisämaksusta (spa yli 16 vuotiaille). Maksuton pieni kuntoiluhuone. Lasten- ja nuortenkerhot hotellin alueella englanninkielisen henkilökunnan johdolla. Minidisko, esityksiä ja leikkejä. Leikkipaikka. Pöytätennis. Biljardi lisämaksusta. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Pesulapalvelu lisämaksusta.

Ateriat

Puolihoito. All Inclusive lisämaksusta. Puolihoitoon sisältyy aamiainen ja illallinen buffetravintolassa, ei á la carte-ravintoloissa. All Inclusiveen sisältyy yksi vierailu jokaisessa á la carte ravintolassa.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

 • Aamiaispöytä, klo 7.30–10.30.
 • Myöhäinen aamiainen, klo 10.30–12.00.
 • Lounaspöytä, klo 13.00–15.00.
 • Teetä, kahvia ja pientä makeaa, klo 17.00-23.00.
 • Illallispöytä, klo 18.00–21.00. Mahdollisuus illallistaa jokaisessa neljässä á la carte -ravintolassa kerran (pöytävaraus vaaditaan).
 • Rajattomasti virvokkeita, olutta/viiniä ja paikallisia juomia, klo 9.00–24.00.
 • Minibaari, joka täydennetään virvoitusjuomilla päivittäin.
 • Aktiviteetteja ja viihdettä.

Deluxe-huoneissa majoittuville All Inclusive -vieraille sisältyy lisäksi:

 • Juomat kansainvälisiltä merkeiltä.
 • Maksuton sisäänpääsy Thalasso Spahan sekä 20% alennus spahoidoista.

Muutokset ovat mahdollisia. Hotellivieraiden on tunnistamista varten käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12.00 saakka.

Hyvä tietää

Suurella ja viihtyisällä allasalueella on kolme allasta, joista yksi lämmitetään talvisin vähintään +20 asteiseksi, mutta veden lämpötila voi olla jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Paikallisliikennettä, joka voidaan kokea häiritsevänä.