1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

H10 Conquistador

  • Thalasso-spa
  • Suuri allasalue
  • Deluxe-huoneita lisäpalveluilla

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

H10 Conquistador hotellin ihanalla allasalueella on helppo viihtyä. Lapsille on luvassa hauskoja hetkiä minidiskossa, ja aikuiset voivat käydä kuntosalilla tai rentoutua Thalasso Center -kylpylässä. Hotellin upea sijainti rantapromenadin varrella ja Atlantin aaltojen äärellä on kuin piste i:n päälle.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1–3 hengelle. Deluxe-huoneita 2 hengelle.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Ystävällinen henkilökunta ja palvelu, hyvä sijainti.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 6692 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 400 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli H10 Conquistador sijaitsee keskeisellä paikalla Playa de las Americasissa. Suurella ja  viihtyisällä allasalueella on kolme allasta, joista yksi lämmitetään talvisin vähintään +20 asteiseksi, mutta veden lämpötila voi olla jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Erillinen lastenallas. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Pyyhepalvelu panttia vastaan. Allas/snackbaari.

Buffetravintola ja neljä à la carte -ravintolaa (italialainen-, japanialainen-, grilliravintola, ja ravintola jossa on illallisshow vaihtuvin teemoin). Ravintoloissa edellytetään illallisella siistiä pukeutumista. Hotellilla on myös baari sekä lounge, jossa näytetään kansainvälistä urheilua.

Aktiviteeteja kuten lasten- ja nuortenkerhot, minidisko, esityksiä ja leikkejä. Leikkipaikka. Aktiviteetteja aikuisille päivisin. Biljardi lisämaksusta. Pöytätennis ja darts. Thalasso-spassa on tarjolla erilaisia hoitoja, sauna, höyrysauna ja jacuzzi lisämaksusta (spa yli 16 vuotiaille). Maksuton pieni kuntoiluhuone. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Internetnurkkauksen käyttö lisämaksusta. Pesulapalvelu lisämaksusta. Paikallisliikennettä, joka voidaan kokea häiritsevänä.

Ateriat

Puolihoito. All Inclusive lisämaksusta. Puolihoitoon sisältyy aamiainen ja illallinen buffetravintolassa, ei á la carte-ravintoloissa. All Inclusiveen sisältyy yksi vierailu jokaisessa á la carte ravintolassa.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

- Aamiaispöytä, klo 7.30–10.30.

- Myöhäinen aamiainen, klo 10.30–12.00.

- Lounaspöytä, klo 13.00–15.00.

- Teetä, kahvia ja pientä makeaa, klo 17.00-23.00.

- Illallispöytä, klo 18.00–21.00. Mahdollisuus illallistaa jokaisessa neljässä á la carte -ravintolassa kerran (pöytävaraus vaaditaan).

- Rajattomasti virvokkeita, olutta/viiniä ja paikallisia juomia, klo 9.00–24.00.

- Minibaari, joka täydennetään virvoitusjuomilla päivittäin.

- Aktiviteetteja ja viihdettä.

Deluxe-huoneissa majoittuville All Inclusive -vieraille sisältyy lisäksi:

- Juomat kansainvälisiltä merkeiltä.

- Maksuton sisäänpääsy Thalasso Spahan sekä 20% alennus spahoidoista.

Muutokset ovat mahdollisia. Hotellivieraiden on tunnistamista varten käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12.00 saakka.