1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Dream Gran Tacande

  • Tasokas hotelli
  • Lähellä golf-kenttää
  • Uusi Thalasso Spa

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Viiden tähden hotelli Gran Tacande Wellness & Relax on tunnettu hyvästä ruoastaan sekä kauniista designista. Spa-osastolla voit nauttia rentouttavista hoidoista. Golfarit varmasti arvostavat lähistöllä sijaitsevaa golfkenttää, joten hotellista on helppo lähteä pelaamaan.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta. Sviitti 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta. Yhden hengen huone 1 hengelle. Kampanjahuone 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Sijainti, siisteys , hyvät altaat , hyvä aamupala
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2655 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 50 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Ylellinen Gran Tacande Wellness & Relax sijaitsee Costa Adejen alueella. Hotelli tarjoaa erinomaista mukavuutta niin tilojen kuin palveluidenkin puolesta. Kaunis arkkitehtuuri antaa hotellille arvokkaan ilmeen.

Suuri ja viihtyisä allasalue. Kaksi lämmitettyä merivesiallasta. Altaan vesi lämmitetään talvisin vähintään +20 asteiseksi, mutta veden lämpötila voi olla jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Erillinen lastenallas, poreallas, allasbaari sekä aurinkotuoleja. Allaspyyhkeitä maksutta.

Buffetravintola Zurrónissa tarjoillaan sekä aamiainen että illallinen. Tarjolla on niin paikallisia erikoisuuksia, kuin aasialaisia ja kansainvälisiäkin herkkuja. Snackbaari Bocana tarjoilee yksinkertaisia annoksia modernilla otteella. Aulabaarissa voit valita istutko sisällä vai ulkona.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Lastenkerho 3-12 -vuotiaille lapsille, kerhon henkilökunta puhuu englantia. Paljon aktiviteettiohjelmaa. Maksuton kuntosali. Tennistä, paddeltennistä ja biljardia lisämaksusta. Huonepalvelu ja pesulapalvelu lisämaksusta.

TV-huone. Vastaremontoitu Thalasso -kylpylä, jossa jacuzzi, sisäallas, sauna, yrttikylpy, hamam sekä rentouttavia hoitoja. Kylpylän sisäänpääsy ja hoidot ovat lisämaksusta. Noin 100 metriä Playa del Duquen hiekkarannalle. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Uuden vuoden illallinen. Puolihoito lisämaksusta.

Hyvä tietää

Gran Tacande Wellness & Relax on ympäristöystävällinen hotelli. Voit esimerkiksi vaihtaa huonesiivouksen erilaisiin palkintoihin.