1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Kahden hengen huone

Moderneja kahden hengen huoneita. Tv satelliittikanavilla. Minibaari lisämaksusta. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Kylpytakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Suihkukaappi ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: Noin 30 neliötä
Soveltuu enintään: 2 hengelle

Superior-huone

Lämpimin sävyin sisustettuja superior-huoneita. Tv satelliittikanavilla. Minibaari lisämaksusta. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Kylpytakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Suihkukaappi ja wc (osassa huoneita myös amme). Parveke tai terassi altaalle päin. Varattavissa myös superior-huoneita, missä näkymä on ylempänä. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: Noin 28-34 neliötä
Soveltuu enintään: 2 hengelle

Sviitti

Rauhallisia, tilavia sviittejä erillisellä oleskelutilalla. Tv satelliittikanavilla. Minibaari lisämaksusta. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Kylpytakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: Noin 40-50 neliötä
Soveltuu enintään: 2 hengelle

Yhden hengen huone

Moderneja yhden hengen huoneita. Tv satelliittikanavilla. Minibaari lisämaksusta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Suihkukaappi ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 28-30 neliötä.
Soveltuu enintään: 1 hengelle.