Huoneet

Kahden hengen huone

Moderneja, valoisia ja lämpimin sävyin sisustettuja kahden hengen huoneita. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Tv satelliittikanavilla. Minibaari lisämaksusta. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Kylpytakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Suihkukaappi ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 30 neliötä
Soveltuu enintään: 2 hengelle

Superior-huone

Hienoja ja valoisia superior-huoneita. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Tv satelliittikanavilla. Minibaari lisämaksusta. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Kylpytakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Suihkukaappi ja wc (osassa huoneita myös amme). Parveke tai terassi altaalle päin. Varattavissa myös superior-huoneita, missä näkymä on ylempänä. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 28-34 neliötä
Soveltuu enintään: 2 hengelle

Sviitti

Tilavia ja valoisia sviittejä. Huoneet koostuvat makuuhuoneesta ja olohuoneesta. Sviiteissä on Tv satelliittikanavilla. Minibaari lisämaksusta. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Kylpytakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 40-50 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Yhden hengen huone

Moderneja ja lämpimin sävyin sisustettuja yhden hengen huoneita. Tv satelliittikanavilla. Minibaari lisämaksusta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Suihkukaappi ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 28-30 neliötä.
Soveltuu enintään: 1 hengelle.