Kokemuksia Adrian Colon Guanahani -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,8 10:stä Perustuu 8 arvioon Reevoo.com
Kokonaisuus
 
9,8 / 10
Puhtaus
 
8,9 / 10
Palvelu
 
9,6 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,4 / 10
Ruoka ja juoma
 
9,2 / 10
Huone/huoneisto
 
9,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,4 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,4 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

Ingvar,
Göteborg

+
Rent och fint, bra personal
-
Bättre variation på maten. Lite tråkigt att få "samma" mat i tre veckor. Den mat som fanns var dock bra. Borde ha ett vinerbjudande för långliggare.

Vahvistettu asiakas: 2019-04-14


10 10:stä

Christian,
Höllviken

+
Läget. Lugnt. Vuxenhotell.
-
Underhållningen var katastrof.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-31


10 10:stä

Kaj,
Han i ge

+
Rum service läge frukost
-

Vahvistettu asiakas: 2019-03-24


10 10:stä

Inga-Lill,
Landvetter

+
Bra läge , varierad underhållning på kvällarna.
-
Golvet dammades bara av man blev tyvärr smutsig under fötterna -tofflor ingick- golvet borde tvättats med vatten iallafall veckovis .

Vahvistettu asiakas: 2019-03-10


10 10:stä

,

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-04-21


10 10:stä

Magne,
Stord

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-02-24


10 10:stä

,
Ystad

+
-

Vahvistettu asiakas: 2018-12-23


9 10:stä

Terje,
Vikersund

+
-

Vahvistettu asiakas: 2018-12-02


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Adrian Colon Guanahani -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

92% matkustajista suositttelee

1689 arvostelua
Erinomainen
 
1234
Erittäin hyvä
 
363
Hyvä
 
77
Ei kovin hyvä
 
13
Huono
 
2

Viimeisimmät 5 arviota

22.10.2019

Kirjoittanut Jomppis67

Hyvä hotelli kaikin puolin

+Siivouksen taso oli aivan uskomattoman hyvää. +Ruoka oli hyvää ja monipuolista +Henkilökunta oli palvelualtista,(englannin kielitaidossa parannettavaa)tuli kyllä ymmärretyksi +Hyvä sijainti +Uimaaltaat tosi siistejä ja lämmintä vettä (+30astetta) +Kattouimaaltaalta huikeat näkymät merelle +Rauhallinen hotellialue (ei lapsia ym, hälyä) -Palveluhinnasto hieman kallis (vesi,minibaari)

 
6.2.2019

Kirjoittanut nvonh Vantaa, Suomi

Siisti hotelli lähellä palveluita

Hotelli oli siisti ja huoneet viihtyisät. Meille kuului puolihoito, eli buffetaamiainen ja illallinen. Aamiainen oli ihan hyvä, runsas valikoima. Illallinen aika perus hotelliruokaa, jota valmistetaan suurelle määrälle ihmisiä. Altaalla sijaitseva baari/ravintola tarjosi puolestaan todella hyvät ruuat! Rantaan ja rantakadun palveluille lyhyt matka. Valittiin hotelli sen takia, että se oli K18. Hotellivieraiden keski-ikä olikin varmaan 70v, ja näin ollen yleinen tunnelma oli myös sen mukainen.. Ehkä nuorena parina ei valitsisi tätä hotellia uudestaan. Sopii varmasti kyllä hyvin iäkkäämmille..

 
19.3.2014

Kirjoittanut Walkhome Milton Keynes

Täydellinen visiitti

Yövyimme täällä pari yötä välilaskullamme. Kun saavuimme noin klo 13.50, sisäänkirjautuminen oli nopeaa ja mieluisaa (aivan kuten uloskirjautuminenkin) - ja kun odotimme huonettamme, nautimme talon tarjoaman lasillisen kuoharia. Olimme varanneet superior double -huoneen, josta oli näkymät uima-altaalle. Huone oli todella mukava ja siinä oli kaikki mitä tarvitsimme, mukaan lukien minibaari, jota käytimme jääkaappinamme. Allasalue oli moitteeton ja rauhallinen, ja siellä oli runsaasti auringonottotuoleja ja -varjoja, vaikka osa vieraista menikin paikalle aikaisin varaamaan tuoleja pyyhkeillään - kansallisuutta en tiedä!! Hotellin johdon olisi syytä puuttua tähän! Söimme vain aamiaisen hotellilla, ja se oli todellakin oikein hyvä. Lämpimät ateriat oli vasta valmistettuja. Kun palaamme tänne, syömme myös illallista, joka vaikutti olevan oikein mainio hintaansa nähden. Viihdykettä on tarjolla useimpina iltoina. Kaikki henkilökunnan jäsenet, keihin törmäsimme, olivat erittäin avuliaita ja vastaanottavaisia. Hotelli on lyhyen kävelymatkan päässä mereltä, kaupoista, pankkiautomaateilta ja ravintoloista. Ei valittamista - täydellinen visiitti.

 
12.11.2019

Kirjoittanut PJW-Glasgow Glasgow, Scotland

Great place to stay

Our first ever visit to Tenerife so did not know what to expect and can't really compare this hotel with any others but if we go back to the island then the bar is set very high. The facilities and service at this hotel are excellent. The location is very good, close to loads of good places to eat and drink. We were on B&B and chose not to eat anything other than breakfast so can't comment beyond that but the breakfast was good quality, quantity and choice. We had a standard room and it was very good. Loved the walk in wardrobe. Bathroom was also very good.

 
5.11.2019

Kirjoittanut retired072 Bournemouth, Yhdistynyt kuningaskunta

Can't beat this hotel

Our 10th visit & counting. This great hotel is as good or better than the reviews. Every time we leave we say we are looking forward to our next visit. Everything is positive. The staff (greatest asset & clearly work as a team ), food (quality & variety), cleanliness (in rooms & public areas), accommodation (rooms make you feel at home), pools (smaller one was warmer than larger this time) & the whole organisation. You are made to feel part of their family. Being adult only we were not troubled by children taken out of school in term time! We go with Prestige Holidays & they are excellent. Roll on our next visit.