Kokemuksia Los Alisios -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Los Alisios -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3/5 Sijainti
  • 3,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

54% matkustajista suositttelee

836 arvostelua
Erinomainen
 
153
Erittäin hyvä
 
340
Hyvä
 
194
Ei kovin hyvä
 
90
Huono
 
59

Viimeisimmät 5 arviota

13.2.2019

Kirjoittanut KariP447

Lunta pakoon

Aikaa nähnyt hotelli .Henkilökunta loistavaa ystävällistä palvelua . Huoneet tilavat ja siistit . Siivous toimi loistavasti.Aamiaisbufee oli mielestäni hyvä kaikkea riittävästi .Kokonaisuutena sain rahalle vastinetta .

 
2.5.2018

Kirjoittanut Finnventurer Sipoo, Suomi

Isot puhtaat huoneistot - surkea ruoka

Huoneisto oli suuri ja tilava jopa meidän kuuden hengen perheellemme. Vaatimaton mutta käytännöllinen. Täysihoitoa ei missään nimessä kannata ottaa, koska valikoima ja laatu oli heikko. Mautonta itseään toistavaa ja valinnanvaraa ei juuri ollut. Hinnoittelu muutoinkin omituista. Ilmastoinnista vastasi propelli katossa, eli oikeaa ilmastointia ei ollut. Uima-allasta ei lämmitetty tai lämmitys oli pois päältä. Iltashow oli suorastaan tragikoominen, joskin sääliksi kävi esiintyjiäkin... kahtena iltana meidän perheemme oli ainut yleisö. Voin suositella tukikohdaksi autonvuokraajille jotka vain yöpyvät ja tarvitsevat suuren huoneiston - jos haluatte viettää aikaa hotelilla valitkaa joku muu.

 
12.12.2017

Kirjoittanut Ari N Raisio, Suomi

Rauhallinen hotelli

Oltiin perheen kanssa viikko(8 ja 11v).Todella rauhallinen paikka,isot hyvät huoneet.Parveke isohko mutta pelkät muovituolit ja pieni pöytä.Huone kannattaa ottaa C rakennuksesta jonne osuu paras aurinko.Hyvä siivouspalvelu,astiatkin tiskattiin.Ruoka ei ihmeellistä,huonoin buffet jossa olemme kanarialla olleet.Hotellissa hiukan outo palveluiden hinnoittelu,esim.pyyhkeet maksaa euron/päivä mutta toisaalta tennis on ilmainen.Altaan vesi oli joinain päivinä todella kylmää.

 
1.11.2016

Kirjoittanut Josefina O Tampere, Suomi

Ihan hyvä

Hotellihuone valtava ja siisti! Yhtenä yönä kylpyhuoneessa pari ötökkää, mutta kun jätti valot yöksi niin ei enää näkynyt. Sänky hyvä nukkua.Iso ja hyvä parveke. Liikenteen melu kuului jonkin verran muuten rauhallista. Uima-allasalue siisti ja hyvä, pari roska-astiaa pursusi ja haisi. Aamupala ihan hyvä Kuntosali onneton ja epäsiisti, joten ei ole mainitsemisen arvoinen hotellia esiteltäessä. Hotellialueella paljon rappusia eli jos et jaksa niitä kävellä niin valitse toinen hotelli! Sijainti ihan hyvä jos tykkää kävellä. hotellin takapihan portista kun lähtee ulos niin siellä todella siivotonta. Palvelu hotellissa ystävällistä ja voisin mennä toisenkin kerran.

 
23.8.2016

Kirjoittanut MaajaEspoo Espoo, Suomi

Oli niin kuin olikin 3 tähden hotelli, jos sitäkään.

Huoneet kolkkoja, aamiainen hotellin kellarissa, eli ei yltänyt meidän tasoon. Kaukana palveluista. Muuten oli kyllä siisti, ehkä hiljattain remontoitu. Sanoisin että nuorisolle ihan hyvä, mutta ei ikäihmisille.