1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Los Alisios - Talvi 18/19 -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
7,6 / 10
Puhtaus
 
8,5 / 10
Palvelu
 
8,0 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,2 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,7 / 10
Huone/huoneisto
 
8,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,7 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,7 / 10

10 viimeisintä arvostelua


9 10:stä

Heli,
Kajaani

+
Erittäin ystävällinen henkilökunta. Hyvä allasalue. All inclusive on hyvä lasten kanssamatkustavalle.
-
Huoneistoissa olisi hyvä, josniissä olisi sisällä myös jokunen nojatuoli, jossa voi lukea. Oleskelutilan sohva aika äänekäs ja toinen oli lapsen vuoteena.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-11


7 10:stä

Leena,
Helsinki

+
Tilava huoneisto.
-
Lähetimme hotellille etukäteen sähköpostia ja toivoimme rauhallista ja aurinkoista huoneistoa. Saimme ilta-aurinkoisen, tien puoleisen huoneiston. Lisäksi naapureina viimeisellä viikolla oli erittäin meluisia tanskalaisnuoria, jotka hyppelivät parvekkeilta toisille ja hoilasivat kovaäänisesti laulujaan.

Vahvistettu asiakas: 2019-02-11


8 10:stä

Marita,
Kuusankoski

+
niin huone kun kylpyhuone oli äskettäin remontoitu, kaksiossa tilaa riittävästi. Kivaa että pari Suomen tv kanavaakin joissain huoneissa näkyi.
-
Viereinen rakennustyömaa oli erittäin häiritsevä, tokikaan se ei hotellin vika ollut, mutta häiritsi paljon. Ilmainen wifi huoneisiin olisi mukava. Allasbaarista telkkari kiinni, silloin kun on ohjelmaa. Jos joku haluaa katsoa urheilua tms, niin vaikka hotellin aulaan sitten sellainen mahdollisuus, koska aulassakin on tilaa.

Vahvistettu asiakas: 2019-01-28


8 10:stä

Sonja,
Kouvola

+
Huoneet olivat remontoidut ja siistit. Sängyt hyvät. Yleiset tilat siistit.
-
Ulkoinen olemus kaipasi ehostusta.

Vahvistettu asiakas: 2019-01-07


7 10:stä

Anu,
Kouvola

+
Hyvä ruoka, ei kovin monipuolinen All Inclusive, hyvät sängyt, rauhallinen hotelli, mukava henkilökunta.
-
Kun hotellikuvauksessa lukee, että hotellissa on lämmitetty uima-allas, mielestämme noin 17 asteinen vesi ei vastannut odotuksiamme. Myös wifi voisi olla ilmainen, sekä luvattu ohjelma olisi hyvä toteuttaa, sillä melkeimpä koskaan ei ollut listassa mainittua ohjelmaa.

Vahvistettu asiakas: 2018-12-31


9 10:stä

Antti,
Vihti

+
Iso huoneisto, hyvä sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2018-12-31


9 10:stä

Sirpa,
Leppävirta

+
-
Jos on täysi hoito niin olisi hyvä että ei tarvisi odottaa juomia saisi hakea itse vaikka hanalaitteet viini olut vesi voisi olla kylmä kaapissa muovipullosss josta jokainen voisi hakea eikä odottaa et tarjoilia tuo Jouduimme odottamaan juomia ..ei ollut kuin yksi tarjoilia alussa Minulla kerkesi ruoka jäähtyä et ei hyvä...joissakin paikoissa on et saa ottaa itse juomat en näe siinä mitään ongelmaan ...säästää tarjoilia työtä

Vahvistettu asiakas: 2018-12-03


7 10:stä

Jenna,
Kuopio

+
Mukavia naisia töissä niin baarissa kuin buffetissakin.
-
Ruoat ei aina olleet kuumia.

Vahvistettu asiakas: 2018-12-03


9 10:stä

Seppo,
Salo

+
Hyvä uima-allas ja riittävän syvä.
-
Kävimme aamu-uinnilla, mutta se ei ollut mahdollista ennen klo 9:ää, koska putsasivat. Olisimme menneen puoli tuntia aiemmin! Yhtenä iltana voisi olla tanssit ikäihmisille!

Vahvistettu asiakas: 2018-11-26


10 10:stä

Anita,
Seinäjoki

+
-
Kuntosali ei vastannut kuvaa

Vahvistettu asiakas: 2018-11-26


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Los Alisios - Talvi 18/19 -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 3,5/5 Nukkuminen
 • 3/5 Sijainti
 • 3,5/5 Huoneet
 • 4/5 Palvelu
 • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4/5 Siisteys

54% matkustajista suositttelee

769 arvostelua
Erinomainen
 
137
Erittäin hyvä
 
311
Hyvä
 
185
Ei kovin hyvä
 
85
Huono
 
51

Viimeisimmät 5 arviota

13.2.2019

Kirjoittanut KariP447

Lunta pakoon

Aikaa nähnyt hotelli .Henkilökunta loistavaa ystävällistä palvelua . Huoneet tilavat ja siistit . Siivous toimi loistavasti.Aamiaisbufee oli mielestäni hyvä kaikkea riittävästi .Kokonaisuutena sain rahalle vastinetta .

 
2.5.2018

Kirjoittanut Finnventurer Espoo, Suomi

Isot puhtaat huoneistot - surkea ruoka

Huoneisto oli suuri ja tilava jopa meidän kuuden hengen perheellemme. Vaatimaton mutta käytännöllinen. Täysihoitoa ei missään nimessä kannata ottaa, koska valikoima ja laatu oli heikko. Mautonta itseään toistavaa ja valinnanvaraa ei juuri ollut. Hinnoittelu muutoinkin omituista. Ilmastoinnista vastasi propelli katossa, eli oikeaa ilmastointia ei ollut. Uima-allasta ei lämmitetty tai lämmitys oli pois päältä. Iltashow oli suorastaan tragikoominen, joskin sääliksi kävi esiintyjiäkin... kahtena iltana meidän perheemme oli ainut yleisö. Voin suositella tukikohdaksi autonvuokraajille jotka vain yöpyvät ja tarvitsevat suuren huoneiston - jos haluatte viettää aikaa hotelilla valitkaa joku muu.

 
12.12.2017

Kirjoittanut Ari N Raisio, Suomi

Rauhallinen hotelli

Oltiin perheen kanssa viikko(8 ja 11v).Todella rauhallinen paikka,isot hyvät huoneet.Parveke isohko mutta pelkät muovituolit ja pieni pöytä.Huone kannattaa ottaa C rakennuksesta jonne osuu paras aurinko.Hyvä siivouspalvelu,astiatkin tiskattiin.Ruoka ei ihmeellistä,huonoin buffet jossa olemme kanarialla olleet.Hotellissa hiukan outo palveluiden hinnoittelu,esim.pyyhkeet maksaa euron/päivä mutta toisaalta tennis on ilmainen.Altaan vesi oli joinain päivinä todella kylmää.

 
1.11.2016

Kirjoittanut Josefina O Tampere, Suomi

Ihan hyvä

Hotellihuone valtava ja siisti! Yhtenä yönä kylpyhuoneessa pari ötökkää, mutta kun jätti valot yöksi niin ei enää näkynyt. Sänky hyvä nukkua.Iso ja hyvä parveke. Liikenteen melu kuului jonkin verran muuten rauhallista. Uima-allasalue siisti ja hyvä, pari roska-astiaa pursusi ja haisi. Aamupala ihan hyvä Kuntosali onneton ja epäsiisti, joten ei ole mainitsemisen arvoinen hotellia esiteltäessä. Hotellialueella paljon rappusia eli jos et jaksa niitä kävellä niin valitse toinen hotelli! Sijainti ihan hyvä jos tykkää kävellä. hotellin takapihan portista kun lähtee ulos niin siellä todella siivotonta. Palvelu hotellissa ystävällistä ja voisin mennä toisenkin kerran.

 
23.8.2016

Kirjoittanut MaajaEspoo Espoo, Suomi

Oli niin kuin olikin 3 tähden hotelli, jos sitäkään.

Huoneet kolkkoja, aamiainen hotellin kellarissa, eli ei yltänyt meidän tasoon. Kaukana palveluista. Muuten oli kyllä siisti, ehkä hiljattain remontoitu. Sanoisin että nuorisolle ihan hyvä, mutta ei ikäihmisille.