1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Los Alisios - Talvi 18/19 -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
7,6 / 10
Puhtaus
 
8,5 / 10
Palvelu
 
8,0 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,2 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,5 / 10
Huone/huoneisto
 
8,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,7 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,8 / 10

10 viimeisintä arvostelua


8 10:stä

Sonja,
Kouvola

+
Huoneet olivat remontoidut ja siistit. Sängyt hyvät. Yleiset tilat siistit.
-
Ulkoinen olemus kaipasi ehostusta.

Vahvistettu asiakas: 2019-01-07


7 10:stä

Anu,
Kouvola

+
Hyvä ruoka, ei kovin monipuolinen All Inclusive, hyvät sängyt, rauhallinen hotelli, mukava henkilökunta.
-
Kun hotellikuvauksessa lukee, että hotellissa on lämmitetty uima-allas, mielestämme noin 17 asteinen vesi ei vastannut odotuksiamme. Myös wifi voisi olla ilmainen, sekä luvattu ohjelma olisi hyvä toteuttaa, sillä melkeimpä koskaan ei ollut listassa mainittua ohjelmaa.

Vahvistettu asiakas: 2018-12-31


9 10:stä

Antti,
Vihti

+
Iso huoneisto, hyvä sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2018-12-31


9 10:stä

Sirpa,
Leppävirta

+
-
Jos on täysi hoito niin olisi hyvä että ei tarvisi odottaa juomia saisi hakea itse vaikka hanalaitteet viini olut vesi voisi olla kylmä kaapissa muovipullosss josta jokainen voisi hakea eikä odottaa et tarjoilia tuo Jouduimme odottamaan juomia ..ei ollut kuin yksi tarjoilia alussa Minulla kerkesi ruoka jäähtyä et ei hyvä...joissakin paikoissa on et saa ottaa itse juomat en näe siinä mitään ongelmaan ...säästää tarjoilia työtä

Vahvistettu asiakas: 2018-12-03


7 10:stä

Jenna,
Kuopio

+
Mukavia naisia töissä niin baarissa kuin buffetissakin.
-
Ruoat ei aina olleet kuumia.

Vahvistettu asiakas: 2018-12-03


9 10:stä

Seppo,
Salo

+
Hyvä uima-allas ja riittävän syvä.
-
Kävimme aamu-uinnilla, mutta se ei ollut mahdollista ennen klo 9:ää, koska putsasivat. Olisimme menneen puoli tuntia aiemmin! Yhtenä iltana voisi olla tanssit ikäihmisille!

Vahvistettu asiakas: 2018-11-26


10 10:stä

Anita,
Seinäjoki

+
-
Kuntosali ei vastannut kuvaa

Vahvistettu asiakas: 2018-11-26


7 10:stä

ruurikki,
iisalmi

+
huone oli remontoitu juuri ja saimme hyvältä paikkaa huoneen kun oli näkövammainen mukana reissussa. siivojat kävi päivittäin
-
roskia oli lattialla huomeessa ja pölyä nurkissa.

Vahvistettu asiakas: 2018-11-19


8 10:stä

M-L,
Hämeenlinna

+
Rauhallinen sijainti. Siisti.
-
Iltaohjelmaa voisi olla enemmän.

Vahvistettu asiakas: 2018-01-21


10 10:stä

PÄivi,
Helsinki

+
sijainti, siisteys, hieno huoneisto, maisema merelle
-

Vahvistettu asiakas: 2018-01-21


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Los Alisios - Talvi 18/19 -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 3,5/5 Nukkuminen
 • 3/5 Sijainti
 • 3,5/5 Huoneet
 • 4/5 Palvelu
 • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4/5 Siisteys

54% matkustajista suositttelee

760 arvostelua
Erinomainen
 
135
Erittäin hyvä
 
307
Hyvä
 
183
Ei kovin hyvä
 
85
Huono
 
51

Viimeisimmät 5 arviota

2.5.2018

Kirjoittanut Finnventurer Espoo, Suomi

Isot puhtaat huoneistot - surkea ruoka

Huoneisto oli suuri ja tilava jopa meidän kuuden hengen perheellemme. Vaatimaton mutta käytännöllinen. Täysihoitoa ei missään nimessä kannata ottaa, koska valikoima ja laatu oli heikko. Mautonta itseään toistavaa ja valinnanvaraa ei juuri ollut. Hinnoittelu muutoinkin omituista. Ilmastoinnista vastasi propelli katossa, eli oikeaa ilmastointia ei ollut. Uima-allasta ei lämmitetty tai lämmitys oli pois päältä. Iltashow oli suorastaan tragikoominen, joskin sääliksi kävi esiintyjiäkin... kahtena iltana meidän perheemme oli ainut yleisö. Voin suositella tukikohdaksi autonvuokraajille jotka vain yöpyvät ja tarvitsevat suuren huoneiston - jos haluatte viettää aikaa hotelilla valitkaa joku muu.

 
12.12.2017

Kirjoittanut Ari N Raisio, Suomi

Rauhallinen hotelli

Oltiin perheen kanssa viikko(8 ja 11v).Todella rauhallinen paikka,isot hyvät huoneet.Parveke isohko mutta pelkät muovituolit ja pieni pöytä.Huone kannattaa ottaa C rakennuksesta jonne osuu paras aurinko.Hyvä siivouspalvelu,astiatkin tiskattiin.Ruoka ei ihmeellistä,huonoin buffet jossa olemme kanarialla olleet.Hotellissa hiukan outo palveluiden hinnoittelu,esim.pyyhkeet maksaa euron/päivä mutta toisaalta tennis on ilmainen.Altaan vesi oli joinain päivinä todella kylmää.

 
1.11.2016

Kirjoittanut Josefina O Tampere, Suomi

Ihan hyvä

Hotellihuone valtava ja siisti! Yhtenä yönä kylpyhuoneessa pari ötökkää, mutta kun jätti valot yöksi niin ei enää näkynyt. Sänky hyvä nukkua.Iso ja hyvä parveke. Liikenteen melu kuului jonkin verran muuten rauhallista. Uima-allasalue siisti ja hyvä, pari roska-astiaa pursusi ja haisi. Aamupala ihan hyvä Kuntosali onneton ja epäsiisti, joten ei ole mainitsemisen arvoinen hotellia esiteltäessä. Hotellialueella paljon rappusia eli jos et jaksa niitä kävellä niin valitse toinen hotelli! Sijainti ihan hyvä jos tykkää kävellä. hotellin takapihan portista kun lähtee ulos niin siellä todella siivotonta. Palvelu hotellissa ystävällistä ja voisin mennä toisenkin kerran.

 
23.8.2016

Kirjoittanut MaajaEspoo Espoo

Oli niin kuin olikin 3 tähden hotelli, jos sitäkään.

Huoneet kolkkoja, aamiainen hotellin kellarissa, eli ei yltänyt meidän tasoon. Kaukana palveluista. Muuten oli kyllä siisti, ehkä hiljattain remontoitu. Sanoisin että nuorisolle ihan hyvä, mutta ei ikäihmisille.

 
9.4.2014

Kirjoittanut Bob H Norwich, Yhdistynyt kuningaskunta

Älä mene, kuuntele huonojen arvostelujen osa 2

Moi Tämä on vastaus kolmen viikon takaiseen kommenttiin hotellin johdolta. Tulin Los Alisiosista sunnuntaina 6. huhtikuuta. Olimme viikon B107:ssä, anteeksi, siis puoli viikkoa B107:ssä, ja päivä päivältä parvekkeen löyhkä vain paheni. Muutaman päivän jälkeen meidtä lopulta siirrettiin B101:een. Löyhkä johtui koiran jätösten ja virtsan kerääntymisestä viereiselle B108:n parvekkeelle, jota ei siivottu. Kun ilmoitimme tästä vastaanottoon, meille ilmoitettiin siirrosta, mutta hajulle ei voitu mitään, koska asunto oli paikallisten omistuksessa. Kommenttinne viihteestä eivät myöskään pidä paikkaansa. Ennen saapumistamme mainostettua viihdettä ei järjestetty lainkaan. Meillä ei ole lapsia, mutta lapsille ei ole mitään ohjelmaa, vaikka kohteessa oli ehkä 20 lasta. Kahtena iltana oli hyvin heikkotasoista viihdettä. Täysihoito on nimensä veroinen ja siinä saa mistä maksaa, rajallinen valikoima laadukasta ruokaa. Aurinkotuoleja koskevat kommenttinne ovat myös itseriittoisia ja kysyisin teiltä - tai henkilökunnaltanne - onko aurinkotuoleja tarkistettu lähiaikoina, sillä vähintään puolet niistä oli rikki, joten ihmiset varasivat niitä jo puoli yhdeksältä aamulla, mikä kielletään säännöissänne, mutta silti sallitaan. Raportoin lomastani Thomas Cookille, sillä olemme molemmat sitä mieltä, että olen saanut vatsapöpöjä parvekkeen koiranjätöksistä. Johtonne on kyseenalaista ja minä sekä monet tapaamani ihmiset olemme samaa mieltä alkuperäisen arvion kanssa.