1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Los Alisios

  • All Inclusive lisämaksusta
  • Viihtyisä allasalue
  • Tilavia kaksioita

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Los Alisios on huoneistohotelli, mikä sijaitsee korkealla Los Cristianoksen yläpuolella. Ranta ja keskusta sijaitsevat kävelymatkan päässä. Nauti auringosta lämmitetyllä altaalla tai hyppää maksuttomaan hotellibussiin, joka vie sinut lähelle Playa de las Vistasia.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Kaksioita 1-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 825 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 1,5 km
Keskustaan: 600 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Los Alisiosissa on mukava allasalue erillisellä osiolla lapsille. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja allasalueella. Allaspyyhkeet lisämaksusta. Aurinkoterassi, missä aurinkotuoleja - tämä onkin täydellinen paikka nauttia iltapäiväauringon lämmöstä. Allas/snackbaari, jossa elävää musiikkia pari kertaa viikossa. Grilli-ilta allasbaarissa kerran viikossa.

Buffetravintola, jossa mahdollisuus syödä ulkona. Tennis panttia vastaan. Maksuton pöytätennis ja pieni kuntosali neljällä laitteella. Biljardi ja hieronta lisämaksusta. Wifi yleisissä tiloissa lisämaksusta. Itsepalvelupesula lisämaksusta. Minimarketti. Maksuton hotellibussi kaksi kertaa päivässä Playa de las Vistasin hienolle rannalle.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiaispöytä lisämaksusta.

Hyvä tietää

Allas on lämmitetty vähintään +20 asteiseksi talvikuukausina. Veden lämpötila voi olla kuitenkin jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä.