1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

HG Tenerife Sur

  • Viihtyisä allasalue lämmitetyillä altailla
  • Hyvä ja keskeinen sijainti
  • Aamiainen tai puolihoito lisämaksusta

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Talven lomaetu! Varaa ensi talven loma nyt ja saat 50 € alennuksen /hlö.

Etu koskee talven 2019-2020 Arabiemiraateissa, Fuerteventuralla, Gran Canarialla ja Teneriffalla. Koskee 1 ja 2 viikon rantalomia 9.10.2019 alkaen. Koskee vain uusia varauksia. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Etu on voimassa toistaiseksi.

Los Cristianosissa sijaitsevan HG Tenerife Sur hotellin viihtyisällä allasalueella on lämmitetyt altaat niin aikuisille kuin lapsille. Suuri hotelli sijaitsee lähellä sekä rantaa että ravintoloita, ja kun haluat lähteä halua tutkimusretkelle vähän kauemmas ei bussiasemallekaan ole pitkä matka.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Kaksioita 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Viimeisin arvostelu

Tiesin hotellin entuudestaan. Super sijainti, kova pieni kokonaisuus. Hlö kunta aivan ihana
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1269 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 700 m
Keskustaan: 350 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

HG Tenerife Sur on huoneistohotelli, jonka viihtyisällä allasalueella on suuri uima-allas sekä erillinen lastenallas, jotka on lämmitetty talvikaudella 20 asteiseksi. Altaiden lämpötila voi olla jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Maksuttomia aurinkotuoleja- sekä varjoja. Allasbaari. Hotellilla on ravintola, joka tarjoilee aamiais- ja illallispöydän. Viihdettä joinain iltoina viikossa.

Vastaanotto avoinna ympäri vuorokauden. Wifi hotellin yleisillä alueella lisämaksusta. Maksuton pieni kuntosali, jossa neljä laitetta (ikäraja 18 vuotta). Squash, hieronta ja sauna lisämaksusta. Airhockey ja biljardia lisämaksusta. Pieni elintarvikemyymälä. Pesulapalvelu lisämaksusta. Yksiöt sijaitsevat seitsämänkerroksisessa rakennuksessa, jossa on hissi. Muut rakennukset ovat kolmikerroksisia ja niissä ei ole hissiä.

Noin 700 metriä Playa de los Cristianosin rannalle ja noin 1,5 kilometriä Playa de las Vistasin rannalle. Liikenteen äänet sekä äänet baareista ulkopuolella voidaan kokea häiritsevinä.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiaispöytä tai puolihoito (sis. aamiais- ja illallispöydän) lisämaksusta. Jouluillallinen (25.12) ja uuden vuoden illallinen sisältyvät hintaan jos ostat puolihoidon.