Vehreä Teneriffa

Teneriffa – Apollomatkojen asiakkaiden kokemuksia

Teneriffaa hallitsee saaren keskellä kohoava Teiden tulivuori, joka jakaa saaren vehreään pohjoisosaan ja kuivaan eteläosaan. Etelärannikko, jossa sijaitsee muun muassa saaren suosituin lomakohde Playa de las Americas, kuuluu subtrooppiseen ilmastovyöhykkeeseen. Tästä syystä eteläinen Teneriffa on Kanariansaarten lämpimintä aluetta, vuoden keskilämpötila on 22 astetta. Saaren rannat, ainutlaatuinen luonto ja pikkukaupungit tekevät Teneriffasta monipuolisen ja suositun lomakohteen kaikenikäisille.

Kokemuksia Teneriffan Green Garden Resort -hotellista

Hotellin saamien asiakasarvioiden kokonaisarvosana 8.4 /10

"Hyvin suunniteltu turvallinen kokonaisuus erityisesti lapsiperheitä ajatellen. Viihtyisä allasalue. Lapsille tuntui olevan kivasti ohjelmaa. Respassa sai hyvää palvelua ja jopa suomen kielellä." - Eija.

"Erittäin ystävällinen henkilökunta. Tilavat huoneistot. Monipuoliset ruuat ja hyvin toimivat juomapisteet. Lastenaltaassa tosi lämmin vesi. Rauhallinen sijainti ja hyvä kävelytie keskustaan." - Heli.

Lue lisää kokemuksia Green Garden Resort -hotellista

 

Kokemuksia Bahia Principe Costa Adeje -hotellista

Hotellin saamien asiakasarvioiden kokonaisarvosana 8.7 /10

Hyvät uima-altaat ja niissä puhdas vesi, yleinen siisteystaso, hotellialueen rauhallisuus, iltamusiikki kuului sopivasti ja päättyi ajoissa , takasi nukkumarauhan. Erityinen kiitos keittiölle, tarjonta tasokasta ja monipuolista, kerrankin riittävästi meren- antimia hyvin valmistettuina ja hyvän viinin kera, palvelu asiallista ja hyvää." - Terttu

Erinomaisesti työskentelevä henkilöstö. Kaikki oli kyllä hyvässä hoidossa: tilat ja vieraat. Rauhalliset yöt, viihde oli sijoitettu sellaisiin paikkoihin, että nukkuminen käy hyvin. Kaikkiaan olimme positiivisesti yllätetyt. Hygieniakin hyvä." - Jouko

Lue lisää kokemuksia Bahia Principe Costa Adeje -hotellista