Kokemuksia Sunsuites Carolina -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,4 10:stä Perustuu 222 arvioon
Kokonaisuus
 
9,4 / 10
Puhtaus
 
9,4 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,4 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,3 / 10
Huone/huoneisto
 
9,2 / 10
Palvelu
 
9,6 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2020-01-25


9 10:stä

+
Läget vid stranden, servicenivån, omtanken, personalen.
-
Det mesta redan perfekt!

Vahvistettu asiakas: 2019-11-16


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-11-02


9 10:stä

+
Rauhallinen ja pieni hyvällä paikalla ja kauniit näkymät.
-
Mielestäni kuvauksessa luki, että näkyy skandinaaviset kanavat, mutta ei näkynyt. Nettiyhteys oli huono, koska se oli pysynyt päällä. Ikävin yllätys oli, että lähtöpäivänä huone piti luovuttaa jo 9:30!! vaikka olimme varanneet teiltä bussikuljetuksen, lähtö 14:35. Kyllähän normaalistikin huoneet luovutetaan klo 12:00 mennessä. Yritimme kysyä respasta täytyykö todella luovuttaa niin aikaisin, saimme luvan luovuttaa 10:00 mennessä. Kuitenkin näimme, että viereinen huoneisto luovutti omansa vasta klo 12????. Kuljetuksenne ovat aina kovin myöhään lentokentällä, voisitteko varata lentokentälle enemmän aikaa. Nytkin haku oli 20 minuuttia myöhässä ilmoitetusta noutoajasta. Pieni miinus, että ostoskeskuksen puoleisista ravintoloista kuuluu melkoisesti ääntä viikonloppuna, näin nyt mitenkähän paljon kesäaikaan.

Vahvistettu asiakas: 2019-01-27


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Sunsuites Carolina -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

96% matkustajista suositttelee

197 arvostelua
Erinomainen
 
147
Erittäin hyvä
 
45
Hyvä
 
4
Ei kovin hyvä
 
0
Huono
 
1

Viimeisimmät 5 arviota

28.1.2019

Kirjoittanut RiikkaL177

Lähes täydellinen tarpeisiimme!

Haluamme aina ison asunnon erillisellä makuuhuoneella, keittiötilan aamupalan laittoa varten (muut ateriat eri ravintoloissa), meren mahdollisimman lähelle ja merinäköalan, pienen hotellin ja rauhallisen sijainnin, siistin ja tyylikkään sisustuksen, ammattimaisen palvelun. Kyllä, saimme kaiken haluamamme. Nyt oli talviaika ja varmasti aika rauhallista, mutta makuuhuoneen puoleisen ostoskeskuksen ravintoloista kantautui muutamana yönä ääniä, mietin kesäaikaa, lisääntyykö meteli, nyt ei kyllä häirinnyt liikaa. Käytimme itse ostoskeskuksen ravintolapalveluja paljon ja joukossa oli hyviä ja huonoja. Hotellin muut vieraat olivat seniori -ikäisiä muita skandinaaveja, jotka näyttivät nauttivan olostaan eli iloista naurua kuului paljon, se oli ihan kiva. Tässä hotellissa oli keittiövarustuksessa tiskiaine, pesusieni ja tiskirätti. Tehokas hiustenkuivain löytyi myös. Noista iso plussa, sillä aina niin ei ole. Meidän parvekkeellemme ei paistanut aurinko klo 14 jälkeen, altaalle paistoi kyllä, mutta emme ole altaalla viihtyviä lainkaan. Meidät otettiin hienosti vastaan, eikä meillä ole kuin hyvää sanottavaa. Hotelli järjesti pieniä tilaisuuksia, mutta emme osallistuneet niihin, kiva niitä kaipaaville, mutta huomioi, että suomen kielellä et tässä hotellissa pärjää, hyvä niin😊

 
23.1.2020

Kirjoittanut TrineAd København

Fantastic stay at Sunsuite Carolina

Really nice two room apartmens with balkony and a nice view. The staff was so kind and helpfull, and cleaning was perfect. We were so happy about staying at sunsuite carolina. We'll denently come back.

 
26.6.2019

Kirjoittanut McBeanfam Surrey, Yhdistynyt kuningaskunta

One of those places you will always return to

We've been here 3 years running. We walked past it about 5 years ago and I said to my husband 'that looks like a great place to stay'. 3 years ago we booked our 2nd week in Gran Canaria here. Now we've been 3 years running. I can't remember everyone's names but Christina and all the staff make you feel so welcome. We love it because it's small compared to other resorts and everyone (staff & guests) are respectful and friendly with each other. I love the fresh bread which they hang on your door each morning! Its s lovely touch. The apartments don't have a full kitchen but if you would like a microwave/oven they will provide it. There is a shopping centre over the road with plenty of shops and restaurants. All the apartments have sea views. We will be returning again.

 
26.12.2018

Kirjoittanut Per K

December vist 2 weeks

If you are a smoker; It appears from the Hotel's orientation book that you as a guest at the hotel MUST orientate your neighbors on same level and people staying over or under your own flat if you want to smoke on your terrace or balcony. If these find your smoking annoying, you should not smoke on their balcony or terrace. Finds the fee on rent of safe deposit box at 20 Euro per night pr. Week for unacceptably high.

 
23.9.2017

Kirjoittanut Amanda-lei

Great hotel lovley reception staff probably owners

Great hotel beautiful inside rooms staff where very nice i asked for a high chair for my baby the only disappointment was that it came to me without strapps for safty he eventually climbed out and went head first into the tiles lucky he was ok the panic was awful apart from that i would most definitely recommend