1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

IFA Interclub Atlantic

  • Edullinen All Inclusive
  • Vesiliukumäkiä
  • Sopii perheille

IFA Interclub Atlantic San Agustinissa on mukava All Inclusive hotelli jossa on tekemistä koko perheelle. Kauniissa puutarhassa voit lekotella aurinkotuolissa palmujen katveessa ja nauttia rauhasta. Hotellin omat aktiviteettiohjaajat vetävät niin vesijumppaa kuin petanque-pelejäkin ja huolehtivat myös illan viihteestä. Perheen pienimmille on leikkipaikka, lastenallas sekä miniklubi.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita 1-2 hengelle, joista 1 lapsi. Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle. Perhehuoneita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

hyvä palvelu, riittävän paljon tilaa: kaikille riitti ruokaa, juomaa ja aurinkoa :)
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 3736 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 800 m
Keskustaan: 1,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotellin allasalueella on kaksi allasta sekä erillinen lastenallas. Kokonaisuuden kruunaa kaunis merinäkymä ja pienempien mielestä tietysti vesiliukumäet. Vesiliukumäkiin pääsevät kaikki 120 cm pitkät ja uimataitoiset vesipedot. Toinen suurista altaista on lämmitetty talviaikaan 20 asteeseen, mutta veden lämpötila voi olla alhaisempi aamuisin, iltaisin tai pilvisellä säällä. Maksuttomat aurinkotuolit. Allaspyyhkeet maksua ja panttia vastaan, vaihto lisämaksusta. Ulkoporeallas (ei lämmitetty).

Suuri buffetravintola, snack-baari El Cuarto sekä baari El Teatro jossa illan viihdeohjelmaa esitetään. Hotellissa on myös discopub Bora Bora joka on avoinna lauantaisin ja sunnuntaisin (ei sisälly All Inclusiveen). Internetnurkkaus vastaanoton yhteydessä lisämaksusta. Maksuton wifi El Teatro baarissa (ei iltaisin).

Lentopalloa, tikanheittoa, koripalloa, pöytätennistä, jalkapalloa, aerobiciä ja vesijumppaa maksutta. Tennistä, tennistunteja, sukelluskoulu ja biljardi lisämaksusta. Hierontoja ja kala-jalkahoitoja maksusta. Hotellin järjestämä lastenkerho, jossa englanninkieliset vetäjät 4-12 vuotiaille. Leikkipaikka. Viihdeohjelmaa. Kaksi kertaa vuorokaudessa bussi El Veril-rannalle (sijaitsee San Agustinin ja Playa del Inglesin välissä) lisämaksusta (liput ostetaan vastaanotosta). Rajoitettua paikallisliikennettä.

Ateriat

All Inclusive. Joulun (25.12) ja uuden vuoden illallinen.

All Inclusive

- Aamiaisbuffet klo 8.00-10.30

- Pientä syötävää snacks-baarista klo 10.30-11.30

- Lounasbuffet klo 13.00-15.00

- Teetä, kahvia ja kakkua klo 16.00-17.00

- Illallisbuffet klo 18.00-21.00

- Pientä syötävää snackbaarissa klo 22.00-23.00

- Virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia alkoholijuomia klo 10.30-23.00

Muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamisen vuoksi tulee käyttää hotellin ranneketta. All Inclusive on käytössä lähtöpäivänä klo 12 asti.

Hyvä tietää

Rakennuksessa jossa perhehuoneet sijaitsevat, ei ole hissiä. Perhehuoneet sijaitsevat ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa.