Huoneet

Kahden hengen huone

Kauniita kahden hengen huoneita, joissa kaksi erillistä vuodetta ja oleskelutila jonka sohvaa voidaan käyttää lisävuoteena. Satelliitti-tv ja puhelin. Pieni jääkaappi, joka täyttö pyydettäessä lisämaksusta. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 25 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Perhehuone

Perhehuoneita joissa kaksi makuuhuonetta, toisessa parivuode ja toisessa kaksi erillistä vuodetta. Perhehuoneet sijaitsevat rakennuksessa lähellä uima-altaita. Satelliitti-tv ja puhelin. Pieni jääkaappi, joka täyttö pyydettäessä lisämaksusta. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko,

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle/2-5 hengelle, joista 3 lapsia.

Yhden hengen huone

Viihtyisiä yhden hengen huoneita, joissa tv satelliittikanavilla. Pieni jääkaappi, joka voidaan pyynnöstä täydentää lisämaksulliseksi minibaariksi. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk.

Soveltuu enintään: 1 hengelle.