Don Gregory By Dunas

  • Yli 16-vuotiaille
  • Kaikissa huoneissa on parveke merinäköalalla
  • Osta puolihoito tai All Inclusive Ultra

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Neljän tähden Don Gregory by Dunas sijaitsee aivan San Agustinin rannalla. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat vieraat. Tien toisella puolella sijaitsee ostoskeskus. Kaikissa huonessa on parveke merinäköalalla ja maksuton wifi koko hotellissa.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 2 hengelle. Deluxe-huone 2 hengelle. Superior-huone 2 hengelle. Kaksikerroksinen sviitti 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Sijainti, siisteys, hiljaisuus
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 765 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Don Gregory by Dunas on erinomainen vaihtoehto kun etsit hotellia hyvällä sijainnilla. Täällä majoitut vain muutaman askeleen päässä rannalta ja ostoskeskuksesta. Hotellilla on allasalue, jossa on maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Allaspyyhkeet panttia vastaan. Allasbaari, mikä tarjoilee kylmiä ja kuumia juomia sekä yksinkertaisia annoksia ja jäätelöä.

Buffetravintola Greg's Kitchen tarjoilee aamiaista, lounasta ja illallista. Rantaravintola Las Burras Beachhouse tarjoilee annoksia à la carte-listalta. Siisti pukeutuminen illallisella, miehillä oltava pitkät housut.

Maksuton kuntosali. Pieni spa, jossa on tarjolla hoitoja lisämaksusta. Täältä löytyy myös pieni allas jacuzzi-osiolla sekä pieni sauna ja pieni höyrysauna lisämaksusta. Pienempiä musiikkiesityksiä joka ilta sekä isompia show-esityksiä pari kertaa viikossa.

Ateriat

Puolihoito. Jouluillallinen (25.12) ja uuden vuoden illallinen. All Inclusive Ultra lisämaksusta.

All Inclusive

All Inclusive Ultra lisämaksusta sisältää:

  • Aamiaispöytä, klo 08.00-10.30.
  • Lounaspöytä, klo 13.00-15.00
  • Illallispöytä, ensimmäinen kattaus klo 18.00-19.30, toinen kattaus klo 20.00-21.30.
  • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia allasbaarista (sään salliessa), klo 10.00-24.00 ja pianobaarissa, klo 18.00-24.00 (kansainväliset merkit).
  • Snacksmenu.
  • Pääsyn kerran hotellin spahan.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 12 asti kotiinlähtöpäivänä.

Tärkeä tieto koskien keskiviikon lähtöjä Gran Canarialta!

Kansainvälisten sääntöjen mukaan huoneenluovutus klo 12 mennessä. Matkan hintaan sisältyvät ateriat päättyvät huoneenluovutuksen yhteydessä.