1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Riosol

  • Upeat näkymät
  • Uima-altaat koko perheelle
  • Deluxe-huoneistoissa suuri ulkotila

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Tässä suuressa ja viihtyisässä hotellissa aika ei käy pitkäksi. Hotellilta on hulppeat näkymät Puerto Ricon keskustan yli merelle. Altaat ja leikkipaikka pitävät pienet ja isot lomalaiset kiireisinä. Hyvän lomatunnelman takaa varsinkin deluxe-huoneistot, joiden parvekkeilta ja terasseilta on taatut merinäköalat.


Huonetyyppi

Kaksioita 1–4 hengelle. Superior-kaksioita 1–4 hengelle. Deluxe-kaksioita 1–3 hengelle. Kolmioita 2–5 hengelle. Superior-kolmioita 2-5 hengelle. Deluxe-kolmioita 2–5 hengelle. Kampanjahuoneita 1–3 hengelle.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Lähes kaikki toimi loistavasti remontista huolimatta
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1696 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 2,5 km
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Suuri ja viihtyisä huoneistohotelli, josta upeat näkymät yli Puerto Ricon merelle. Kaksi uima-allasta, joista toinen on lämmitetty. Altaan vesi lämmitetään vähintään +20 asteiseksi, mutta veden lämpötila voi olla jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Erillinen lämmitetty lastenallas (syvyys 50 cm). Uima-altaat sijaitsevat hotellin katolla. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Allasbaari. Rannalle kuljetaan portaita pitkin. Syksyn ja talven aikana hotelliin rakennetaan uusi allasalue (yksi allas), joka on erillisellä alueella. Pääsy uudelle allasalueelle on maksullinen ja sisältää allaspyyhkeet ja juoman, sisäänpääsy maksetaan suoraan vastaanottoon.

Ravintola (illalliselle vaaditaan huoliteltu pukeutuminen). Internetnurkkaus lisämaksusta sekä maksuton wifi vastaanotossa ja allasbaarissa. Pesula. Minimarketti sekä pelihuone, jossa biljardi, tietokonepelejä sekä pöytätennis. Leikkipaikka. Kuntosalin käyttö panttia vastaan. Päivä- ja iltaohjelmaa useita kertoja viikossa. Noin 200 metriä lähimpään pieneen ostoskeskukseen ja 2,5 kilometriä Puerto Ricon keskustaan. Paikallisliikennettä. Hotellialueella on korkeuseroja ja useita portaita.

Ateriat

Osassa kaksioita on puolihoito sekä joulun (25.12) ja uuden vuoden illallinen. Huoneistoihin, joihin ei sisälly aterioita on saatavilla aamiainen, puolihoito tai All Inclusive. Ota yhteys myyntipalveluumme, mikäli haluat ostaa lisämaksulliset ateriat jouluna tai uutena vuotena. Tällöin hintaan tulee lisämaksullinen juhlaillallinen.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:
- Aamiaispöytä, klo 7.45-10.00.
- Lounas (menu), klo 11.00-15.00.
- Illallispöytä, klo 18.00-21.00.
- Kahvia, teetä ja kakkua, klo 16.00-18.00.
- Rajoittmattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.00-23.00.

Superior- sekä deluxe-kaksioissa ja -kolmioissa majoittuville lisämaksullinen All Inclusive sisältää lisäksi:

- Maksuton sisäänpääsy uudelle erilliselle allasalueelle (sis. allaspyyhkeet ja juoma).

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 12.00 asti kotiinlähtöpäivänä.

Hyvä tietää

Toinen hotellin uima-altaista on suljettuna remontin vuoksi. Myös hotellin vastaanottoa remontoidaan ja hotellin hissi vaihdetaan. Hissiremontin aikana hotellin henkilökunta auttaa kuljetusten kanssa golfkärryillä tarvittaessa. Uuden allasalueen, vastaanoton ja hissin on arvioitu valmistuvan 9.1.2019.