Kokemuksia Riosol -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,4 10:stä Perustuu 1019 arvioon
Kokonaisuus
 
7,4 / 10
Puhtaus
 
8,1 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,7 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,6 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,4 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,3 / 10
Huone/huoneisto
 
7,5 / 10
Palvelu
 
8,0 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Allasalue, näköalat...
-
Ei äkkiseltään tuu mieleen...

Vahvistettu asiakas: 2020-02-20


8 10:stä

+
näköala parvekkeelta
-

Vahvistettu asiakas: 2020-02-13


8 10:stä

+
Mahtava näköala ja maisemahissi. Myös buffet ylittivät odotuksen.
-
Liikkuminen hotellin ja uimarannan välillä voisi olla selkeämmin merkitty esim hotellin karttaan. Löysimme oikotien kysymällä, mutta missasimme portaat ekalla kerralla ja kiersimme todella pitkän matkan. Buffeeissa oli todella vähän laktoosittomia ”herkkuja ja jälkiruokia”. Tai ehkä niitä oli, mutta tarjoilijat olivat koko ajan niin kiireisiä, ettei heitä viitsinyt vaivata. Muutoinkin vähän häiritsi, kun tarjoilijat tekivät monta vuoroa peräkkäin ja heitä oli liian vähän. Pelkään heidän jaksamisensa puolesta.

Vahvistettu asiakas: 2020-02-13


8 10:stä

+
Parhaat näköalapaikat huoneistosta.
-

Vahvistettu asiakas: 2020-02-13


9 10:stä

+
Sänky hyvä, tyyny hyvä, siisteys liiankin hyvä (piti jo perua välillä, pyyhkeiden joka ikinen päivä vaihto), näköalat ja parveketilat luvatut, keittiövälineet hyvät yms.
-

Vahvistettu asiakas: 2020-02-13


10 10:stä

+
Upea näköala merelle ja terassilla viihtyi auringonotossa mainiosti omalla aurinkotuolilla.
-
Hieman kuluneisuutta mm. kylpyhuoneessa, joka osin ilmankosteuden aiheuttamaa. Pienillä uudistuksilla todella hyvät puitteet!

Vahvistettu asiakas: 2020-02-06


8 10:stä

+
Allasalueet ja huoneistot rinteessä mihin aurinko paistaa koko ajan
-

Vahvistettu asiakas: 2020-01-30


6 10:stä

+
frukosten och utsikten
-
fanns myror i badrummet. Förnya vissa köksredskap, ex. stekpannan

Vahvistettu asiakas: 2020-01-16


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2020-01-16


8 10:stä

+
iso terassi ja näköalat
-
ruuanlaittovälineiden päivitys paikallaan myös rikkinäisen ja likaisen olohuoneen vuodesohvan uusiminen suositeltavaa. Huonekalujen jalkojen alla tulisi olla ääntäeristävät pehmusteet.

Vahvistettu asiakas: 2020-01-11


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Riosol -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

72% matkustajista suositttelee

2106 arvostelua
Erinomainen
 
747
Erittäin hyvä
 
748
Hyvä
 
355
Ei kovin hyvä
 
148
Huono
 
108

Viimeisimmät 5 arviota

14.2.2020

Kirjoittanut ReissuSeija Turku, Suomi

Upea merinäköala

Hotelli sijaitsee ylhäällä rinteessä, upealla paikalla. Myös huoneemme parvekkeelta oli huikea näkymä. Auringonkeltainen rinnehissi täydensi näköalakokemusta. Allas-alue oli upea ja viihtyisä, vesijumppa latinomusiikin tahtiin plussaa. Hotellikaksio sinänsä oli perustasoa, mutta emme juuri käyttäneet keittiötä, koska olimme varanneet puolihoidon. Hotellin aamiainen ja illallinen oli erinomainen, eri päivinä eri ruokavaihtoehtoja. Ainoana miinuksena ravintolalle voisi sanoa, että koska ravintola oli suuri ja siellä oli aina paljon ihmisiä, liike, melu ja kiireen tuntu hieman häiritsi. Ihmettelimme, että ovatko samat tarjoilijat aina töissä. Korkeuserot tulivat yllätyksenä, hotellilta rantaan päästäkseen, oli laskeuduttava 700 porrasta. Itse olimme tyytyväisiä siitä, että saimme liikuntaa, mutta huonokuntoisille paikka ei sovellu, ellei vallan käytä taksia. Amadoresin rantaan mennessä oli taas laskeuduttava valtaisa alamäki. Ylöskin sen kiipesimme, mutta jyrkkä, ehkä noin 2 km: nousu vaatii kyllä voimia ja terveyttä (sanoo 65 vuotias). Kaikenkaikkiaan erinomainen hotellivaihtoehto meille.

 
8.1.2020

Kirjoittanut Mirke74 Kotka, Suomi

Perheloma

Hyvät palvelut hotellilla. Hissi kerrosten välillä todella hyvä. Taksin tilaaminen hotellilta ala-arvoista. Taksia voi joutua odottamaan jopa 1,5h. Hotellihuonetta ei saa pitää yli klo 12,vaikka maksaisi ja huoneita tyhjänä. Siivoojat kolkuttelee liian aikaisin siivoamaan. Uima-altaan vesi ei ole lämmitetty,vaikka sivustolla mainostetaan. Vip-alue mukavan rauhallinen,koska lapsiperheet ei maksa sinne. Hotellin minimarket voisi aueta aikaisemmin,kuin klo 08:30.

 
28.2.2017

Kirjoittanut johannae735 Jyväskylä, Suomi

Suosittelen!

Varasimme itse huoneen. Suosittelen superior-huonetta, jolloin sijainti on korkealla ja lähellä respaa. Lisäksi huoneen hintaan kuuluu ilmastointi, tallelokero ja netti + kahvinkeitin. Normihuoneessa näistä saa maksaa erikseen ja huoneen sijainti on huonompi. Parhaat päivänsä hotelli on jo nähnyt, mutta ainakin superior-huoneiden sisustus oli uusittu joitakin vuosia sitten. Kaikki toimi moitteettomasti ja aikaa tuli vietettyä todella isolla terassillakin, jossa hyvät arskatuolit ja pöytäsetti tuoleineen. Näköalat olivat mainiot! Hotelli ei sovi huonojalkaisille, jos ei aja koko ajan taksilla, sillä hotelli on todella korkealla. Hotellissa on pieni kauppa, joka on ihan jees. Allasalue on hieno, mutta tällä reissulla en uinut ollenkaan. Hotellin ruoka on perussettiä (kerran syötiin lounas ja kerran illallinen), mutta esim. aamiainen on todella runsas ja hyvä. En kuitenkaan varaisi sitä etukäteen, jos ei joka päivä käykään. Ilmeisesti hotellin taso vaihtelee huoneiden mukaan. Katsoin etukäteen torakkakuvia ja kuvia rikkinäisistä huoneista. Meillä kuitenkaan ei huoneessa ollut moittimista. Kannattaakin jo varausvaiheessa maksaa vähän enemmän, ettei pettymystä tule. Ja ei niitä torakoitakaan herkästi tule, jos ei jätä niille herkkuja esille. Hyvä fiilis jäi. Voisin tulla uudelleenkin. Ja nimenomaan itse räätälöity on hyvä ratkaisu, sillä sillä tavoin säästää satasia verrattuna pakettimatkaan. Myös huoneeseen pystyy paremmin vaikuttamaan.

 
27.12.2015

Kirjoittanut simoj458 Teneriffa, Espanja

Hyvä hinta/laatu

Kiitämme (positive) + näköala + rauhallisuus + hotellin aktiviteetit + hinta/laatu kohdillaan Moitimme (negative): - keittiön varustelu huono (ei kahvinkeitintä, astiat kuluneet) - wifi ei toimi - torakat - sängyt huonot - pyyhkeitä ja astioita oli vain neljälle henkilölle, vaikka huoneisto oli viidelle varattu

 
12.12.2015

Kirjoittanut Co2driver Mikkeli

Hyvä hinta- / laatusuhde

Hotellin respa, ravintola ja uima-altaat ovat rinteen laella, huoneet rinteessä. Alimmaisiin huoneisiin n. 150+ porrasta tallattavana (laiskempikin kuntoilee huomaamattaan), hissillä pääsee joka tasolle mutta se on hidas. Erinomainen uima-allas (n. 15 x 25 m, toinen pääty 135 cm syvä, toinen 260 cm), lisäksi toinen allas hierovilla suihkuilla jne. + pikkulastenallas, Huone siivottiin ja lakanat & pyyhkeet vaihdettiin 5 x viikossa, henkilökunta oli ystävällistä ja palvelu OK. Maksullinen wi-fi toimii huonosti (meillä oli huone 134 porrasta alempana). Hotellissa toimii myös ammattikuvaaja joka ottaa kohtuuhinnalla todella hyvät perhekuvat -suosittelen. Hotellissa ihan ok punttisali, tenniskenttä, pöytätennis. Allasjumppaa, darts-tikkaa, imppu- ja jousiammuntaa jne. tarjolla. Puerto Ricon alakylään 711 porrasta, taksi alle 5€ suuntaansa.