Kokemuksia Riosol -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,3 10:stä Perustuu 737 arvioon Reevoo.com
Kokonaisuus
 
7,3 / 10
Puhtaus
 
8,1 / 10
Palvelu
 
7,9 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,3 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,3 / 10
Huone/huoneisto
 
7,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,5 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,6 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

Marika,
Huutotöyry

+
lämmim allas
-
parempi altaan puhtaanapito

Vahvistettu asiakas: 2019-04-04


8 10:stä

Eero,
Lieto

+
Kauniit maisemat
-
Ei valehdella ! Hotelli oli lähes kokonaan remontti työmaata. Ekana iltana kun tultiin paikalle GPS näyttää että hotelli on tässä, auton ikkunasta näkyi kuitenkin rakennus/ purku työmaa.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-31


8 10:stä

Kari,
Kouvola

+
Merinäköala
-
Opasteet huoneisiin paremmiksi

Vahvistettu asiakas: 2019-03-31


8 10:stä

Seppo,
Haapavesi

+
Hienot näköalat.
-
Ei kahvinkeitintä huoneessa. Rinnehissityömaa kesken edelleen.

Vahvistettu asiakas: 2019-03-20


6 10:stä

Tita,
Vaasa

+
Erinoimaiset näköalat. Aamiainen runsas. Uimaallas alue siisti.
-
Ensimmäinen yö oli painajainen. Meidän huoneen sijanti oli rakennustelineen vieressä. Aikaisin aamulla remontti työntekijät oli täys hommissa sirkkelin ja vasaran kanssa! Eikä ollut jokerimatka kyse!

Vahvistettu asiakas: 2019-03-14


8 10:stä

Piritta,
Hattula

+
Henkilökunnan palvelualttius. Edes ajoittain puuttunut yhteinen kieli (välttämättä henkilökunta ei puhunut englantia) ei haitannut, sillä asenne oli kohdallaan. Vaikka huoneisto oli kulahtanut, oli se silti siisti. Hissiremontin paikkasi ihanat autokuskit.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-03-14


10 10:stä

Marjo,
HAUKIPUDAS

+
Huikea aamupala ja iloinen henkilökunta
-
oli remontti kesken mutta eipä se juurikaan häirinnyt

Vahvistettu asiakas: 2019-03-13


9 10:stä

Karita,
Konginkangas

+
Ruoka oli terveellistä, laadukasta ja todella maittavaa. Ystävällinen- ja palvelualtis henkilökunta. Huone oli perussiisti ja toimiva neljän hengen perheelle, ainakin.
-
Remontti vielä meneillään, sen valmistuttua hissi palvelee porrasten kävelemisen sijaan. Vaikka niissä sai kyllä hyvää hyötyliiluntaa:-), vanhemmalle ja huonokuntoiselle väestölle hissi on plussaa!

Vahvistettu asiakas: 2019-02-28


5 10:stä

Jarmo,
KOTKA

+
-
Hissi kuntoon!!!!!!!!!!!!!

Vahvistettu asiakas: 2019-02-28


8 10:stä

eino,
kemi

+
rauhallinen
-
hidas hella suihkutilan lattiakaivo

Vahvistettu asiakas: 2019-02-27


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Riosol -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

72% matkustajista suositttelee

1933 arvostelua
Erinomainen
 
671
Erittäin hyvä
 
688
Hyvä
 
329
Ei kovin hyvä
 
141
Huono
 
104

Viimeisimmät 5 arviota

28.2.2017

Kirjoittanut johannae735 Jyväskylä, Suomi

Suosittelen!

Varasimme itse huoneen. Suosittelen superior-huonetta, jolloin sijainti on korkealla ja lähellä respaa. Lisäksi huoneen hintaan kuuluu ilmastointi, tallelokero ja netti + kahvinkeitin. Normihuoneessa näistä saa maksaa erikseen ja huoneen sijainti on huonompi. Parhaat päivänsä hotelli on jo nähnyt, mutta ainakin superior-huoneiden sisustus oli uusittu joitakin vuosia sitten. Kaikki toimi moitteettomasti ja aikaa tuli vietettyä todella isolla terassillakin, jossa hyvät arskatuolit ja pöytäsetti tuoleineen. Näköalat olivat mainiot! Hotelli ei sovi huonojalkaisille, jos ei aja koko ajan taksilla, sillä hotelli on todella korkealla. Hotellissa on pieni kauppa, joka on ihan jees. Allasalue on hieno, mutta tällä reissulla en uinut ollenkaan. Hotellin ruoka on perussettiä (kerran syötiin lounas ja kerran illallinen), mutta esim. aamiainen on todella runsas ja hyvä. En kuitenkaan varaisi sitä etukäteen, jos ei joka päivä käykään. Ilmeisesti hotellin taso vaihtelee huoneiden mukaan. Katsoin etukäteen torakkakuvia ja kuvia rikkinäisistä huoneista. Meillä kuitenkaan ei huoneessa ollut moittimista. Kannattaakin jo varausvaiheessa maksaa vähän enemmän, ettei pettymystä tule. Ja ei niitä torakoitakaan herkästi tule, jos ei jätä niille herkkuja esille. Hyvä fiilis jäi. Voisin tulla uudelleenkin. Ja nimenomaan itse räätälöity on hyvä ratkaisu, sillä sillä tavoin säästää satasia verrattuna pakettimatkaan. Myös huoneeseen pystyy paremmin vaikuttamaan.

 
27.12.2015

Kirjoittanut simoj458 Jokela, Suomi

Hyvä hinta/laatu

Kiitämme (positive) + näköala + rauhallisuus + hotellin aktiviteetit + hinta/laatu kohdillaan Moitimme (negative): - keittiön varustelu huono (ei kahvinkeitintä, astiat kuluneet) - wifi ei toimi - torakat - sängyt huonot - pyyhkeitä ja astioita oli vain neljälle henkilölle, vaikka huoneisto oli viidelle varattu

 
12.12.2015

Kirjoittanut Co2driver Mikkeli

Hyvä hinta- / laatusuhde

Hotellin respa, ravintola ja uima-altaat ovat rinteen laella, huoneet rinteessä. Alimmaisiin huoneisiin n. 150+ porrasta tallattavana (laiskempikin kuntoilee huomaamattaan), hissillä pääsee joka tasolle mutta se on hidas. Erinomainen uima-allas (n. 15 x 25 m, toinen pääty 135 cm syvä, toinen 260 cm), lisäksi toinen allas hierovilla suihkuilla jne. + pikkulastenallas, Huone siivottiin ja lakanat & pyyhkeet vaihdettiin 5 x viikossa, henkilökunta oli ystävällistä ja palvelu OK. Maksullinen wi-fi toimii huonosti (meillä oli huone 134 porrasta alempana). Hotellissa toimii myös ammattikuvaaja joka ottaa kohtuuhinnalla todella hyvät perhekuvat -suosittelen. Hotellissa ihan ok punttisali, tenniskenttä, pöytätennis. Allasjumppaa, darts-tikkaa, imppu- ja jousiammuntaa jne. tarjolla. Puerto Ricon alakylään 711 porrasta, taksi alle 5€ suuntaansa.

 
8.12.2015

Kirjoittanut suski2014 Vantaa, Suomi

Hinta-laatusuhde erinomainen

Siisti perushotelli, miellyttävä henkilökunta. Mahtava ja iso allasalue. Hienot näköalat, aurinkoiset terassit. Ainoa miinus oli ruoka, tilasimme yhtenä iltana a la carte listalta annokset, mutta ne olivat ala-arvoista moskaa.

 
13.10.2019

Kirjoittanut seas1der

As always- amazing

Just back from another wonderful 2 weeks at the Riosol. My wife and I cannot praise the staff at the Riosol enough. So hard working in very hot weather, but always so lovely and friendly. Nothing is ever too much trouble. The maids work so hard every day up and down the stairs. The hotel room was as usual excellent with a breathtaking view of the beautiful scenery and the sea. We had some lovely evenings on the balcony and this year made full use of the well equipped kitchen to make some nice meals from locally bought produce. The new lift is now fully operational and is also amazing. We did not use the new star lounge but it looks beautiful. Thank you Riosol staff for another wonderful holiday- Andrew and Jackie from UK.