Riosol

  • Upeat näkymät
  • Uima-altaat koko perheelle
  • Deluxe-huoneistoissa suuri ulkotila

Tässä suuressa ja viihtyisässä hotellissa aika ei käy pitkäksi. Hotellilta on hulppeat näkymät Puerto Ricon keskustan yli merelle. Altaat ja leikkipaikka pitävät pienet ja isot lomalaiset kiireisinä. Hyvän lomatunnelman takaa varsinkin deluxe-huoneistot, joiden parvekkeilta ja terasseilta on taatut merinäköalat.

Varaa huoletta maksuttoman lisäturvapaketin ansiosta!


Huonetyyppi

Kaksioita 1–4 hengelle. Superior-kaksioita 1–4 hengelle. Deluxe-kaksioita 1–3 hengelle. Kolmioita 2–5 hengelle. Superior-kolmioita 2-5 hengelle. Kampanjahuoneita 1–3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hyvä henkilökunta, iso terassi huoneen yhteydessä.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2171 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 2,5 km
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Suuri ja viihtyisä huoneistohotelli, josta upeat näkymät yli Puerto Ricon merelle. Kaksi uima-allasta, joista toinen on lämmitetty. Altaan vesi lämmitetään vähintään +20 asteiseksi, mutta veden lämpötila voi olla jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Erillinen lämmitetty lastenallas (syvyys 50 cm). Uima-altaat sijaitsevat hotellin katolla. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Allasbaari. Rannalle kuljetaan portaita pitkin. Hotellissa on uusi allasalue (yksi allas), joka on erillisellä alueella. Pääsy uudelle allasalueelle on maksullinen ja sisältää allaspyyhkeet ja juoman, sisäänpääsy maksetaan suoraan vastaanottoon.

Ravintola (illalliselle vaaditaan huoliteltu pukeutuminen). Internetnurkkaus lisämaksusta sekä maksuton wifi vastaanotossa ja allasbaarissa. Pesula. Minimarketti sekä pelihuone, jossa biljardi, tietokonepelejä sekä pöytätennis. Leikkipaikka. Kuntosalin käyttö panttia vastaan. Päivä- ja iltaohjelmaa useita kertoja viikossa. Noin 200 metriä lähimpään pieneen ostoskeskukseen ja 2,5 kilometriä Puerto Ricon keskustaan. Paikallisliikennettä. Hotellialueella on korkeuseroja ja useita portaita.

Ateriat

Osassa kaksioita on puolihoito sekä joulun (25.12) ja uuden vuoden illallinen. Huoneistoihin, joihin ei sisälly aterioita on saatavilla aamiainen, puolihoito tai All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

  • Aamiaispöytä, klo 7.45-10.00.
  • Lounas (meny), klo 11.00-15.00.
  • Illallispöytä, klo 18.00-21.00.
  • Kahvia, teetä ja kakkua, klo 16.00-18.00.
  • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, kl. 10.00-23.00.
  • All Inclusive-vieraat saavat 10 % alennuksen juomista, jotka eivät sisälly All Inclusive-pakettiin, 30 % alennuksen pizzoista klo 15.00-18.00 ja 15% alennuksen juomista ja ruuista Capitan Haddockissa.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 12.00 asti kotiinlähtöpäivänä.

Hyvä tietää

1.4.-31.10.2020 läheistä hotellia remontoidaan. Työmaan äänet saattaa häiritä. Remontoinnin loppumispäivä on arvio ja saattaa muuttua.

Tärkeä tieto koskien keskiviikon lähtöjä Gran Canarialta!

Kansainvälisten sääntöjen mukaan huoneenluovutus klo 12 mennessä. Matkan hintaan sisältyvät ateriat päättyvät huoneenluovutuksen yhteydessä.