1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Riosol

  • Upeat näkymät
  • Uima-altaat koko perheelle
  • Deluxe-huoneistoissa suuri ulkotila

Tässä suuressa ja viihtyisässä hotellissa aika ei käy pitkäksi. Hotellilta on hulppeat näkymät Puerto Ricon keskustan yli merelle. Altaat ja leikkipaikka pitävät pienet ja isot lomalaiset kiireisinä. Hyvän lomatunnelman takaa varsinkin deluxe-huoneistot, joiden parvekkeilta ja terasseilta on taatut merinäköalat.


Huonetyyppi

Kaksioita 1–4 hengelle. Superior-kaksioita 1–4 hengelle. Deluxe-kaksioita 1–3 hengelle. Kolmioita 2–5 hengelle. Superior-kolmioita 2-5 hengelle. Deluxe-kolmioita 2–5 hengelle. Kampanjahuoneita 1–3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Viimeisin arvostelu

lämmim allas
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1906 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 2,5 km
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Suuri ja viihtyisä huoneistohotelli, josta upeat näkymät yli Puerto Ricon merelle. Kaksi uima-allasta, joista toinen on lämmitetty. Altaan vesi lämmitetään vähintään +20 asteiseksi, mutta veden lämpötila voi olla jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Erillinen lämmitetty lastenallas (syvyys 50 cm). Uima-altaat sijaitsevat hotellin katolla. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Allasbaari. Rannalle kuljetaan portaita pitkin. Syksyn ja talven aikana hotelliin rakennetaan uusi allasalue (yksi allas), joka on erillisellä alueella. Pääsy uudelle allasalueelle on maksullinen ja sisältää allaspyyhkeet ja juoman, sisäänpääsy maksetaan suoraan vastaanottoon.

Ravintola (illalliselle vaaditaan huoliteltu pukeutuminen). Internetnurkkaus lisämaksusta sekä maksuton wifi vastaanotossa ja allasbaarissa. Pesula. Minimarketti sekä pelihuone, jossa biljardi, tietokonepelejä sekä pöytätennis. Leikkipaikka. Kuntosalin käyttö panttia vastaan. Päivä- ja iltaohjelmaa useita kertoja viikossa. Noin 200 metriä lähimpään pieneen ostoskeskukseen ja 2,5 kilometriä Puerto Ricon keskustaan. Paikallisliikennettä. Hotellialueella on korkeuseroja ja useita portaita.

Ateriat

Osassa kaksioita on puolihoito sekä joulun (25.12) ja uuden vuoden illallinen. Huoneistoihin, joihin ei sisälly aterioita on saatavilla aamiainen tai puolihoito . Ota yhteys myyntipalveluumme, mikäli haluat ostaa lisämaksulliset ateriat jouluna tai uutena vuotena. Tällöin hintaan tulee lisämaksullinen juhlaillallinen.

Hyvä tietää

Toinen hotellin uima-altaista on suljettuna remontin vuoksi. Myös hotellin vastaanottoa remontoidaan ja hotellin hissi vaihdetaan. Hissiremontin aikana hotellin henkilökunta auttaa kuljetusten kanssa golfkärryillä tarvittaessa. Uuden allasalueen, vastaanoton ja hissin on arvioitu valmistuvan 30.9.2019.

Tärkeä tieto koskien keskiviikon lähtöjä Gran Canarialta!

Kansainvälisten sääntöjen mukaan huoneenluovutus klo 12 mennessä. Matkan hintaan sisältyvät ateriat päättyvät huoneenluovutuksen yhteydessä.