Marina Elite

Marina Elite sijaitsee Balito Beachilla, heti Puerto Ricon ulkopuolella. Täällä vietät rentoja lomapäiviä meren äärellä. Hotellissa on kaksi allasta, buffetravintola, kuntosali ja tennis. Puerto Rico ja Arguineguin sijaitsevat kävelymatkan päässä.


Huonetyyppi

Kaksio 2-3 hengelle. Superior-kaksio 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

7,4 10:stä
Perustuu 25 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 770 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 1,4 km
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Marina Elite sijaitsee rauhallisella paikalla Balito Beachilla lähellä Puerto Ricoa Gran Canarialla. Hotelli koostuu kolmesta osasta ja yhdeksästä rakennuksesta, joiden välillä kulkee pieni tie. Huoneistot sijaitsevat samassa rakennuksessa.

Allasalueella on kaksi allasta, aurinkotuolit, -varjot ja allasbaari. Pyyhepalvelu lisämaksusta. Hotelli sijaitsee Balito Beachilla. Lisäksi Anfi Beachille on lyhyt kävelymatka.

Buffetravintolassa tarjoilaan aamiainen, lounas ja illallinen. Täältä on kaunis merinäkymä. Maksuton kuntosali (ikäraja 16-vuotta). Pingis, biljardi ja tennis lisämaksusta. Hotellin oma lastenkerho 4-12 -vuotiaille. Maksuton wifi vastaanotossa, rantabaarissa ja allasalueella.

Hotelli on erinomainen valinta, kun haluat tutustua alueeseen. Eloisa Puerto Rico ja Arguineguin sijaitsevat lähistöllä ja täältä löytyy ravintoloita, baareja, kauppoja ja yöelämää. Hotellissa on rajoitettu määrä maksuttomia parkkipaikkoja. Läpikulkuliikennettä.

Ateriat

Ei aterioita.

Tärkeä tieto koskien keskiviikon lähtöjä Gran Canarialta!

Kansainvälisten sääntöjen mukaan huoneenluovutus klo 12 mennessä. Matkan hintaan sisältyvät ateriat päättyvät huoneenluovutuksen yhteydessä.